Prvi se mačići u vodu bacaju.Papastathopoulos je napisao/la:Joj wily jbt, pa svaki dan dobijas, a ja neki dan prvi put prepisa od tebe i padosmo na bambergudje je tu logika

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Prvi se mačići u vodu bacaju.Papastathopoulos je napisao/la:Joj wily jbt, pa svaki dan dobijas, a ja neki dan prvi put prepisa od tebe i padosmo na bambergudje je tu logika
Bjezite od timova koji igraju ligu prvaka iduce sedmice. I Bayern ce veceras kalulisati i odmarati. Sinoc PSG gledam, Ibra usao tek u 60 i kojoj minuti. Za mene Bayern moze ladno i nerijeseno odigrati i za sebe i za kladionicu. Viška na tabeli fala bogu imaju....bevanda4 je napisao/la:bayern munchen (h0:1) - schalke 1 @1,65tip74 je napisao/la:Izostanci:
Bayern München v Schalke 04
Bayern München: Badstuber (12/0 d), Rafinha (6/1 d), Shaqiri (14/1 m)
Schalke 04: Fuchs (20/0 d), Papadopoulos (10/1 d), Afellay (10/2 m), Moritz (4/0 m), Huntelaar (19/5 f), Marica (9/2 f)
hmm zadnjih 5 utakmica između ova dva kluba bayern tuče u hendikepu! (od toga dvije čak u dvostrukom hendikepu)
Ako uzmemo u obzir to + ove izostanke koje je tip74 naveo u svom postu, bayern ispada zicer dana! Schalke će tugovat večeras, a na nama je da to iskoristimo! za hrabrije: dvostruki hendikep je 2,80
petica u mreži štrumfovabevanda4 je napisao/la:bayern munchen (h0:1) - schalke 1 @1,65tip74 je napisao/la:Izostanci:
Schalke 04: Fuchs (20/0 d), Papadopoulos (10/1 d), Afellay (10/2 m), Moritz (4/0 m), Huntelaar (19/5 f), Marica (9/2 f)
hmm zadnjih 5 utakmica između ova dva kluba bayern tuče u hendikepu! (od toga dvije čak u dvostrukom hendikepu)
Ako uzmemo u obzir to + ove izostanke koje je tip74 naveo u svom postu, bayern ispada zicer dana! Schalke će tugovat večeras, a na nama je da to iskoristimo! za hrabrije: dvostruki hendikep je 2,80
Jest, al' dosad sta god sam prvi put probao u vezi kockanja bilo je dobitnoWilly je napisao/la:Prvi se mačići u vodu bacaju.Papastathopoulos je napisao/la:Joj wily jbt, pa svaki dan dobijas, a ja neki dan prvi put prepisa od tebe i padosmo na bambergudje je tu logika
Kad se logiraš imaš gore na vrhu deposits i onda tu odabereš način na koji ćeš uplatiti novacbekiiiiiiiiiii je napisao/la:Gdje mogu uplatit na BWIN novac ?
bayern ne igra sljedece sedmice LPstomaklija je napisao/la:Bjezite od timova koji igraju ligu prvaka iduce sedmice. I Bayern ce veceras kalulisati i odmarati. Sinoc PSG gledam, Ibra usao tek u 60 i kojoj minuti. Za mene Bayern moze ladno i nerijeseno odigrati i za sebe i za kladionicu. Viška na tabeli fala bogu imaju....bevanda4 je napisao/la:bayern munchen (h0:1) - schalke 1 @1,65tip74 je napisao/la:Izostanci:
Već sam postavio, vrati se malo unazad.Papastathopoulos je napisao/la:Jest, al' dosad sta god sam prvi put probao u vezi kockanja bilo je dobitnoWilly je napisao/la:Prvi se mačići u vodu bacaju.Papastathopoulos je napisao/la:Joj wily jbt, pa svaki dan dobijas, a ja neki dan prvi put prepisa od tebe i padosmo na bambergudje je tu logika
ajd i danas postavi parove, ako ti nije sta
onako, za duplanja
Zašto bi Bayern odmarao igrače kad svoju utakmicu LP igraju tek 19.02, petarda i to hladnostomaklija je napisao/la:Bjezite od timova koji igraju ligu prvaka iduce sedmice. I Bayern ce veceras kalulisati i odmarati. Sinoc PSG gledam, Ibra usao tek u 60 i kojoj minuti. Za mene Bayern moze ladno i nerijeseno odigrati i za sebe i za kladionicu. Viška na tabeli fala bogu imaju....bevanda4 je napisao/la:bayern munchen (h0:1) - schalke 1 @1,65tip74 je napisao/la:Izostanci:
šta ti je ovaj debil čilić trebao tuJTS je napisao/la:nek' je s hajrom
Real-Sevilla 1
Dortmund-HSV 1
Southampton-Man City 2
Chelsea-Wigan 1
Stuttgart-Werder 1x
Čilić-Youzhny 1
Verona-Vicenza 1
ulog: 20 KM
moguća isplata: 347 KM
ma kontam domaći turnir, ide na osvajanje, a ni ovaj Youzhny nije u nekoj formi ..zgmiky je napisao/la:šta ti je ovaj debil čilić trebao tuJTS je napisao/la:nek' je s hajrom
Real-Sevilla 1
Dortmund-HSV 1
Southampton-Man City 2
Chelsea-Wigan 1
Stuttgart-Werder 1x
Čilić-Youzhny 1
Verona-Vicenza 1
ulog: 20 KM
moguća isplata: 347 KM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.