Hasan Salihamidžić
Re: Hasan Salihamidžić
braco dao go !!!!!!!!!!!!!!!!
- el-fighter
- Kontakt:
Hasan usao u 22. minuti, a u 40. pogodio za Wolfsburg. Bravo Braco!
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Šteta što nema naše papire mogo nam je bit 3 napadač 
Je li ovo Hasan za neku televiziju radi sad?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
skysportCartman je napisao/la:Je li ovo Hasan za neku televiziju radi sad?
Bayern Munchen i FK Sarajevo.Senijad Ibričić mama i tata fudbala.
Legenda,nas najtrofejniji igrac!Akobogda ne zadugo! 
Ja Hasana nikad nisam gotivio, nikad se nije borio za reprezentaciju.... Lik je uvijek nesto glumio, protiv velikih ekipa nista nije napravio, dodje Luksemburg ,Lihtejstan ili San Marino gdje eventualno dadne golll pa onda nesto glumi. Hasan je imao veliku klupsku karijeru ali sto se tice reprezentacije mislim da nije mnogo ucinio za nju....kastel je napisao/la:Legenda,nas najtrofejniji igrac!Akobogda ne zadugo!
You talk a lot of shit.mrsic07 je napisao/la:Ja Hasana nikad nisam gotivio, nikad se nije borio za reprezentaciju.... Lik je uvijek nesto glumio, protiv velikih ekipa nista nije napravio, dodje Luksemburg ,Lihtejstan ili San Marino gdje eventualno dadne golll pa onda nesto glumi. Hasan je imao veliku klupsku karijeru ali sto se tice reprezentacije mislim da nije mnogo ucinio za nju....kastel je napisao/la:Legenda,nas najtrofejniji igrac!Akobogda ne zadugo!
Hasan je najveće ime koje je igralo u ovoj repki veliki profesionalac i čovjek koji je ostavljao srce na terenu.Čuj nije ništa napravio pa ko je to nešto napravio u reprezentaciji ? Otjeran je iz repeke a znamo i ko je tu bio zaslužan da se Hasan prije vremena povuče.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ti pises jednu veliku glupost.Dalje ne moram komentarisati.mrsic07 je napisao/la:Ja Hasana nikad nisam gotivio, nikad se nije borio za reprezentaciju.... Lik je uvijek nesto glumio, protiv velikih ekipa nista nije napravio, dodje Luksemburg ,Lihtejstan ili San Marino gdje eventualno dadne golll pa onda nesto glumi. Hasan je imao veliku klupsku karijeru ali sto se tice reprezentacije mislim da nije mnogo ucinio za nju....kastel je napisao/la:Legenda,nas najtrofejniji igrac!Akobogda ne zadugo!
Ustani kad se spominje ime Hasan Salihamidzic.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
ko je bio zasluzan?
Svabska sara.ahmic je napisao/la:ko je bio zasluzan?
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Spahić.ahmic je napisao/la:ko je bio zasluzan?
I Barbarez je rekao da je to glupa i gnusna laz.Sad ako ti ''mislis'' da si u pravu ili mozda da si Avdija Avdic onda ok.Saurman je napisao/la:Spahić.ahmic je napisao/la:ko je bio zasluzan?
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Zaboli me neka stvar šta je rekao Barbarez koji se uvlači u dupe Spahiću kao i većina igrača.Znam šta je Hasan uradio nakon poluvremena protiv Francuske.harishp je napisao/la:I Barbarez je rekao da je to glupa i gnusna laz.Sad ako ti ''mislis'' da si u pravu ili mozda da si Avdija Avdic onda ok.Saurman je napisao/la:Spahić.ahmic je napisao/la:ko je bio zasluzan?
Cijeli slučaj je vješto prikriven javnosti kako se ne bi okaljao ugled maskote Spahića.
Nemojmo biti smjesni po pitanju odlaska Hasana Salihamidzica iz reprezentacije.Sa tim Spahic nema apsolutno nikakve veze.To su samo novinarska naklapanja,kao sto i dan danas kake kao foke ,da bi se procitali. Spahic je bio tad apsolutni anonimus u reprezentaciji,i kao takav nije smio zucnuti jednom Hasanu. A Avdija Avdic je potpuni kenjac. Tip ne zna ni da prica,a kamoli da bude relevantna osoba za bilo sta.Saurman je napisao/la:
Zaboli me neka stvar šta je rekao Barbarez koji se uvlači u dupe Spahiću kao i većina igrača.Znam šta je Hasan uradio nakon poluvremena protiv Francuske.
Cijeli slučaj je vješto prikriven javnosti kako se ne bi okaljao ugled maskote Spahića.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Hasan Salihadmidžić... čovjek koji je odbio Njemačku zbog Bosne, koji je drzao ruku na ljiljanima i pjevao JEDNA SI JEDINA, koji je ozlijeđen dolazio igrati utakmice PRIJATELJSKE!
POSTO JE MOJ "IZVOR" bio najblizi hasanu, reci cu vam da je bio natjeran da igra utakmicu NEBITNU i da je u predjelu koljena dobio 3 INEKCIJE da bi igrao poluvrijeme, zbog ceka je platio drasticnu kaznu u Bajernu ...
isto tako taj hasan je protiv danske bio najbolji igrac kada je bilo najvaznije, 1-1, pa npr mec protiv italije...
evo vam jedan prikaz zasto hasan nije mogao dalje
mec kvalifikacija , igramo na kosevu protiv autsajdera (bilo 0-0 na kraju) dvije noci pred utakmicu ekipa i strucni stab su na lokcijama bazeni i ilidža dok u isto vrijeme na recepciji hotela Hasan S. u 10:oo je na spavanju...
naravno kada smo odigrali 0-0 (mislim da su farski o. ) PO HASANU SE PLJUVALO DO BESVJESTI...
zatim zvizdanje na Bilinom Polju zbog zutog kartona jer je raja "MISLILA" da je namjerno dobio da nebi igrao...sve to je trpio NAJBOLJI DESNI BEK EVROPE u to vrijeme koji je tih godina Roberta Carlosa trpao u dzep...
sve je kuliniralo na utakmici bih-fRANCUSKA GDJE LAIK moze vidjeti da je oko 10-ak puta dizao ruku SAM na desnoj strani i da nije dobio lotu NI JEDNOM...
necu spominjati "treniranje strogoce" anonimnih trenera tako sto su g tjerali da trci po tribinama grbavice i ostale bolesti...HASAN JE OVU ZEMLJU VOLIO I IGRAO JE ONOLIKO KOLIKO JE MOGAO I NAJBOLJE STO JE ZNAO...
nije igrao na svojoj poziciji, nije imao skoro s kim da igra, i zalosno je sto mu se desava da ga ljudi pljuju...
Dodat cu i HUMANITARNI rad njegov, koji je veci nego kada se od 95 do danasss skupe svi reprezentativci, ali za to ne zna niko! momak radi u tisini i iz ljubavi...a takav je bio i igrač
POSTO JE MOJ "IZVOR" bio najblizi hasanu, reci cu vam da je bio natjeran da igra utakmicu NEBITNU i da je u predjelu koljena dobio 3 INEKCIJE da bi igrao poluvrijeme, zbog ceka je platio drasticnu kaznu u Bajernu ...
isto tako taj hasan je protiv danske bio najbolji igrac kada je bilo najvaznije, 1-1, pa npr mec protiv italije...
mec kvalifikacija , igramo na kosevu protiv autsajdera (bilo 0-0 na kraju) dvije noci pred utakmicu ekipa i strucni stab su na lokcijama bazeni i ilidža dok u isto vrijeme na recepciji hotela Hasan S. u 10:oo je na spavanju...
naravno kada smo odigrali 0-0 (mislim da su farski o. ) PO HASANU SE PLJUVALO DO BESVJESTI...
zatim zvizdanje na Bilinom Polju zbog zutog kartona jer je raja "MISLILA" da je namjerno dobio da nebi igrao...sve to je trpio NAJBOLJI DESNI BEK EVROPE u to vrijeme koji je tih godina Roberta Carlosa trpao u dzep...
sve je kuliniralo na utakmici bih-fRANCUSKA GDJE LAIK moze vidjeti da je oko 10-ak puta dizao ruku SAM na desnoj strani i da nije dobio lotu NI JEDNOM...
necu spominjati "treniranje strogoce" anonimnih trenera tako sto su g tjerali da trci po tribinama grbavice i ostale bolesti...HASAN JE OVU ZEMLJU VOLIO I IGRAO JE ONOLIKO KOLIKO JE MOGAO I NAJBOLJE STO JE ZNAO...
nije igrao na svojoj poziciji, nije imao skoro s kim da igra, i zalosno je sto mu se desava da ga ljudi pljuju...
Dodat cu i HUMANITARNI rad njegov, koji je veci nego kada se od 95 do danasss skupe svi reprezentativci, ali za to ne zna niko! momak radi u tisini i iz ljubavi...a takav je bio i igrač
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
31 31 31 31 31 31 31
Ljudi moje, je li ovo Braco legenda na forumu?htcxone je napisao/la:Hasan Salihadmidžić... čovjek koji je odbio Njemačku zbog Bosne, koji je drzao ruku na ljiljanima i pjevao JEDNA SI JEDINA, koji je ozlijeđen dolazio igrati utakmice PRIJATELJSKE!
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
levat je napisao/la:Ljudi moje, je li ovo Braco legenda na forumu?htcxone je napisao/la:Hasan Salihadmidžić... čovjek koji je odbio Njemačku zbog Bosne, koji je drzao ruku na ljiljanima i pjevao JEDNA SI JEDINA, koji je ozlijeđen dolazio igrati utakmice PRIJATELJSKE!
NE znam jesi li ironičan ili šta, ali momak je u pravu za sve. Ima par detalja koje ne znam ali ostalo je u pravu pa vjerujem i to. Hasan Salihamidžić je najbolji fudbaler BiH svih vremena po onome što je postigao u karijeri, a s obzirom na to da su druga i vremena bila i da je teško porediti i po drugim stvarima po nekima bi bio ispred Papeta npr. Novinari su od njega napravili da bude omražen u narodu a samo zato jer je narod malo glup i ne razmišlja. Neko reče igrao je samo bezvezne utakmice. Npr. protiv Španije na Koševu je cijelu tekmu pravio smiješnim Sergi-ja iz Barse tada jednog od najboljih igrača na svojoj poziciji. Prošao mali milion puta pored njega. Pogledaj tekmu Slo - BiH kad su naši dobili 2:1 čini mi se. Gledao sam to na OBN-u pustio Vugdalić za vrijeme emisije o LP. Jedini Hasan pjeva himnu, mada sam fulio pratiti prva dva tri igrača. Nije pjevanje dokaz patritizma, ali kad vidim da se sad DŽeko diže u nebesa što je nosao zastavu po stadionu i što tjera hajrovića onda je pjevanje tad u to doba i igranje tad u to doba extremni patriotizam. Hasan je čak igrao i za mladu jednu tekmu(maltene došao na probu), a tad je igrao za veći klub od 3/4 ovih iz A repke. Bola neku noć kod Senada kaže da se patriotizam ne pokazuje riječima i totalno je u pravu. Nikad se niko od tih momaka nije reklamirao, ali sad da napraviš glasanje ko je veći patriota Džeko bi sve pobjedio a prvi se nećkao kad su ga zvali Česi samo se otga niko ne sjeća jt njegovih izjava tada. Da razmišlja da igra za Čehe i sl. Hasan to nikad nije govorio niti se ičim hvalio. Jedini pravi profesionalac pored Rahimića u našoj reprezentaciji. Da ne govorim koliko su i Elvira blatili. FUj je ovaj naš narod.
zaboljisportuBIH@ nemoj se nista cuditi
I da, ismijava moj post a Hasana ni u prolazu nije sreo... a ukivaju se u zvijezde igraci koje su novinari isforsirali do krajnjih granica a da zaigraju za BiH SU ZARZMISLJALI GODINU-DVIJE
I da, ismijava moj post a Hasana ni u prolazu nije sreo... a ukivaju se u zvijezde igraci koje su novinari isforsirali do krajnjih granica a da zaigraju za BiH SU ZARZMISLJALI GODINU-DVIJE
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
31 31 31 31 31 31 31
31 31 31 31 31 31 31
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 2 gosta.