FK Krajina Cazin

gerijatrija
Kontakt:

Re: FK Krajina Cazin

Post Postao/la gerijatrija » 09 feb 2013, 14:07

Cuj Fadil I ekrem, njih 2 u 1 ligi nemaju minute ne znaju 5 igraca, nema para, to znaci sam jedno Krajina ce vrlo vjerovatno ispasti iz ige ako se ne desi nesto radikalno .sVI igraci su otisli nema nijedan koji moze zadovoljiti kriterije ove lige, ko ce i doci kad su svi izvarani, a i ovi bivsi traze svoje, kako neko moze dopustiti da se ovako zapusti jedna klub svijetle tradicije. Ova dvojica sto su dosla samo su dokaz kraha, volio bi da se varam ali 20 dana do prvenstva nema nijednog igraca.Dugovi netreniranje, prosle zime 1mjesto?!

Korektorsedmica
Kontakt:

Post Postao/la Korektorsedmica » 09 feb 2013, 16:04

Ma apsolutno se slažem sa svim što si iznio i ja sam pisao ranije do čega su ovi što vode klub doveli do istog ,samo što sam imao da tako kažem protivnike na forumu jer su pokušavali svim silama da brane tu elitu koja je u klubu ,međutim odavno ih nema očito da su i oni skontali da se lažima nemože neko odbraniti kad protiv sebe imaju činjenice.

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 09 feb 2013, 17:57

Korektorsedmica je napisao/la:Ma apsolutno se slažem sa svim što si iznio i ja sam pisao ranije do čega su ovi što vode klub doveli do istog ,samo što sam imao da tako kažem protivnike na forumu jer su pokušavali svim silama da brane tu elitu koja je u klubu ,međutim odavno ih nema očito da su i oni skontali da se lažima nemože neko odbraniti kad protiv sebe imaju činjenice.
Svi smo mi tu, samo što se nema potrebe raspravljati sa ljudima koji optužuju a ne imenuju. Mada je svima jasno koga optužujete, a niko od vas nema pojma o tome koliko su ti ljudi uložili u Krajinu.

Kao što već rekoh, imamo 3-4 čovjeka u Upravi koji rade a koje napadate kao da su sami u Upravnom odboru, i imamo Skupštinu od 30 ljudi koji u najkritičnijem stanju nisu mogli stvoriti kvorum da se donesu vrlo bitne odluke. Međutim, te ljude niko od vas ne spominje.

Ali za to sve je kriva neupućenost. Kad bude naredni sastanak Skupštine ja ću par dana ranije obavijestiti ovdje forumaše, dođite to je javno i otvoreno za građane, iznesite svoje mišljenje, činjenice i dokaze, a ne napamet pričati kako se neki bore za stolicu u Krajini radi mjesta u Savezu.
gerijatrija je napisao/la:Cuj Fadil I ekrem, njih 2 u 1 ligi nemaju minute ne znaju 5 igraca, nema para, to znaci sam jedno Krajina ce vrlo vjerovatno ispasti iz ige ako se ne desi nesto radikalno .sVI igraci su otisli nema nijedan koji moze zadovoljiti kriterije ove lige, ko ce i doci kad su svi izvarani, a i ovi bivsi traze svoje, kako neko moze dopustiti da se ovako zapusti jedna klub svijetle tradicije. Ova dvojica sto su dosla samo su dokaz kraha, volio bi da se varam ali 20 dana do prvenstva nema nijednog igraca.Dugovi netreniranje, prosle zime 1mjesto?!
U ligi je vrlo lako opstati, i ako se kako nađu pare Krajina će ostati tu gdje jest. Pitanje je samo radi koga, kome, i šta ubuduće, jer nam je svaka godina sve gora i gora.
2012/2013

Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 09 feb 2013, 18:25

P.s. otkud tebi informacija da će Fadil preuzeti prvu ekipu?
2012/2013

FKKRAJINACAZIN
Kontakt:

Post Postao/la FKKRAJINACAZIN » 09 feb 2013, 18:32

RealMoudrid je napisao/la:
Korektorsedmica je napisao/la:Ma apsolutno se slažem sa svim što si iznio i ja sam pisao ranije do čega su ovi što vode klub doveli do istog ,samo što sam imao da tako kažem protivnike na forumu jer su pokušavali svim silama da brane tu elitu koja je u klubu ,međutim odavno ih nema očito da su i oni skontali da se lažima nemože neko odbraniti kad protiv sebe imaju činjenice.
Svi smo mi tu, samo što se nema potrebe raspravljati sa ljudima koji optužuju a ne imenuju. Mada je svima jasno koga optužujete, a niko od vas nema pojma o tome koliko su ti ljudi uložili u Krajinu.

Kao što već rekoh, imamo 3-4 čovjeka u Upravi koji rade a koje napadate kao da su sami u Upravnom odboru, i imamo Skupštinu od 30 ljudi koji u najkritičnijem stanju nisu mogli stvoriti kvorum da se donesu vrlo bitne odluke. Međutim, te ljude niko od vas ne spominje.

Ali za to sve je kriva neupućenost. Kad bude naredni sastanak Skupštine ja ću par dana ranije obavijestiti ovdje forumaše, dođite to je javno i otvoreno za građane, iznesite svoje mišljenje, činjenice i dokaze, a ne napamet pričati kako se neki bore za stolicu u Krajini radi mjesta u Savezu.
gerijatrija je napisao/la:Cuj Fadil I ekrem, njih 2 u 1 ligi nemaju minute ne znaju 5 igraca, nema para, to znaci sam jedno Krajina ce vrlo vjerovatno ispasti iz ige ako se ne desi nesto radikalno .sVI igraci su otisli nema nijedan koji moze zadovoljiti kriterije ove lige, ko ce i doci kad su svi izvarani, a i ovi bivsi traze svoje, kako neko moze dopustiti da se ovako zapusti jedna klub svijetle tradicije. Ova dvojica sto su dosla samo su dokaz kraha, volio bi da se varam ali 20 dana do prvenstva nema nijednog igraca.Dugovi netreniranje, prosle zime 1mjesto?!
U ligi je vrlo lako opstati, i ako se kako nađu pare Krajina će ostati tu gdje jest. Pitanje je samo radi koga, kome, i šta ubuduće, jer nam je svaka godina sve gora i gora.
Tvoja preobrazaba iz nekoga ko je napadao i prozivao klub i ljude koji ga "vode" u nekoga ko slijepo brani i bez pogovora izvrsava zadatke onih koji su i doveli klub tu gdje jeste je fascinantna.Citajuci tvoje postove ti si unazad godinu dana izjavljivao i pisao kako je sramota sta se radi,cak si prozvao Krajinu kao FK "3 za 3",pisao si kako je sramota kako se sude penali za Krajinu,kako su tu ljudi koji su se uvukli a nemaju pojma i radi svojih interesa a sada,nakon sto si godinu dana stariji mada ne i pametniji ti branis sve to,znaci posrao si se sam sebi u usta.Da ne bude da pricamo bez argumenata dovoljno je pogledati unazad stranice na ovome forumu i na bhsoceeru i sve je jasno.
Kazes da ne znamo koliko su ulozili u Krajinu,pa kako cemo znati kad za dvije skupstine nije uopste prezentovan financijski izvjestaj koji se MORA predati pa da ljudi vide gdje je klub i na cemu je,da se vidi koliko je ko ulozio to u Krajinu.Ali eto,ti znas pa nas ti prosvijetli i reci nam koliko su ulozili.
Zasto imamo ta 3-4 covjeka u upravi? Mozda zato sto su tu istu upravu pravili oni sami sebi,sto su uvukli u nju ljude po politickoj pripadnosti a ne sportskoj,zato sto imamo predsjednika koji to nije.
Evo i da ti na ovo odgovorim pa da prestanes vise traziti uporiste u branjenju ljudi koji su doveli klub do toga gdje jeste.Skupstina kluba NIJE odgovorna za stanje u klubu,Skupstina kluba je tu da joj Upravni odbor podnese izvjestaj o radu za protekli period i da joj predoci plan za daljnji period i da Skupstina to prihvati ili odbije.Nije skupstina ta koja ce traziti novac,zna se da Upravni odbor treba da najvise radi i to je tako a da bi se uvjerio u to procitaj statut kluba,a ne da govoris kako je Skupstina ta koja je direktno odgovrna za stanje u klubu i s tim da budemo nacisto.
Sto se ne kaze javno koliko se ima duzno igracima plata,koliko ima trenerima,koliko ima radnoj zajednici,koliko ima drugim subjektima,to interesira ljude pusti demagogiju.
Da su u Krajini radi stolice u savezu jesu,to je jasno k'o dan.Ako nisu i ako imaju imalo morala,a ako su se i zasitili, neka brate podnesu ostavke na sve funkcije i neka napuste klub,to je tako jednostavno.
I,da,de nas majke ti pozovi kad bude sljedeca skupstina,ima nas sto bi dosli ali ne znamo ni gdje ni kada se odrzavaju te famozne skupstine.

gerijatrija
Kontakt:

Post Postao/la gerijatrija » 09 feb 2013, 18:49

Ma meni je sve jasno ali ljudi bez vizije sta sutra bez pomocnog terena omladinksog pogona , pa 10miliona maraka da smo imali potrosili bi onako bez imalo osjećaja sta sutra, eto doveli smo do toga da je nestalo para a iz svoga pogona ne mozemo uzeti nista, ili se mozda varam moze jedno 2-3 neiskusna igraca koja bi trebali biti popuna nekoj ekipi a ne igraci koji trebaju biti okosnici kluba, ne znam samo ovo sto pise KOREKTOR da je Fadil sluzbeno trener i Ekrem topic, ne znam da li je ovo njima avantura ili ljudi imaju viziju koju mi obični smrtnici ili dugogodisnji gledaoci fudbala nismo uspjeli vidjeti. MAda bi ja volio da naraprave neko čudo ali postavlja se pitanje OD KUD IM NOVAC!!! Realno ne znam ima li struje tople vode opreme , ko će plaćati onoga da pere opremu, kosi stadion ako su ih i plaćali po pričama ali valjda su oni dosli pameti i naustili jer ja sam prosao 2 dana pored stadiona ne vidi se ni da imaju stope po terenu. Jos mi nije jasno da ljudi ne daju ostavke, ja da nisam sposoban voditi nesto ili da ne mogu vise donositi novac, oni su ga davali i vise ne mogu sto znaci da ne mogu ni druge ljude animirati da uloze ( daju) u sport ili ljudi nemaju povjerenja u njih da ljudski napuste svi. Mozda skupstina onda nadje nesto kao prijelazno rjesenje da se prevazidje ova situacija i mozda da sansa nekim drugim ljudima ako ih ima, ponavljam ako ih ima.

Korektorsedmica
Kontakt:

Post Postao/la Korektorsedmica » 09 feb 2013, 19:31

Ja bih volio vidjeti te ljude koji bi u ovom trenutku preuzeli klub , zašto da neko sad nečiji nerad čisti da nekažem drukčije.Ova elita ljudi koji su sad u klubu doveli su ga do ovog gdje jeste pa neka njima bude na sramotu.

merdanovic
Kontakt:

Post Postao/la merdanovic » 09 feb 2013, 21:00

@RealMoudrid i njemu slicni.
Kako možete sebe i ljude oko sebe da pravite glupima i vrijedjate nam inteligenciju?Ko da ja sam ne mogu zakljuciti sta se radi'Zar na svaki problem treba se odgovarati da se nema novca a istim tim ljudima ni jedna firma nece da bude sponzor,a zašto ? Jer nemaju povjerenja.
Omladinski pogon FK Krajine u kojem sam trenirao postojao je i u vrijeme Harbaša kako tako.Prvi i osnovni cilj omladinskog pogona je sklanjanje djece sa ulice i pravljenja čovjeka pa tek onda ako neko uspije dobrodošlo(mislim da to ljudi u upravi ne znaju).
Bolje od tebe znam kome su sve dužni i kako su neki ljudi sklapali kraj sa krajem da bi vrlo često ostajali izigrani od strane uprave to ti mogu i reci mada ti i sam znas dosta pa nece biti potrebe.
Opcina Cazin te ljudi koji su izabrani o tome trebaju da razmisljaju.Ja znam po kojem se modelu radi ubacivanja ljudi u upravu(članova stranke) jer sam to vidio u RK Krajini gdje danas igraju tatini sinovi."[b]Nije bitno što ne zna ,bitno je da je NAŠ(Moj)[/b]."
Nisam bio u Cazinu kad je bila skupština al ovo sto sam procitao koje trener i ostalo tužno i jadno.

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 09 feb 2013, 22:36

A zasto ta famozna skupstina ne prosiri ili promjeni Upravu ? Mislim da je to u mogucnosti. Cazin ima dosta privatnika i ljudi iz vana koji mogu i zele biti u Upravi Krajine. Izgleda da vam skupstina ne valja. Okupite se i diretkno pred zgradu Opcine i Ogresevicu u kabinet i trazite svoje.

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 10 feb 2013, 00:29

FK Krajina osnovana je 1932. godine. Svoju prvu međunarodnu utakmicu igrači najstarijeg cazinskog sportskog kolektiva odigrali su 1987. godine kada je u Cazin stigla studentska reprezentacija Argentine. Iako je bilo riječ o prijateljskoj utakmici, svakako je jedna od onih koje su obilježile historiju našeg kluba i koje su zaslužile mjesto u velikom spomenaru Ace Ravlića, piše fk-krajina.net.

Te godine studentska reprezentacija Argentine nastupila je na 14. Ljetnoj Univerzijadi održanoj u Zagrebu, zbog čega su odlučili odigrati pripremne utakmice u Evropi, a jedna od njih odigrala se 26. juna 1987. godine u Cazinu protiv Krajine.
Utakmica je okončana rezultatom 2:1. Strijelci za Argentinu bili su Dante Zanotti i Claudio Galluichi, dok je jedini gol na utakmici za Krajinu postigao Sulejman Šišić.

Za FK Krajinu su u toj utakmici nastupili Rasim Omanović, Ekrem Puškar, Muhamed Halilbegović, Sadik Abdagić, Meho Pobor, Nurko Nožić, Sadik Osmanagić, Kasim Abić, Arif Lipović, Milorad Milutinović, Sulejman Šišić; Senad Akmadžić, Ismet Nesimović, Ekrem Osmanagić, Albin Delalić, Fadil Sedić i Samed Dželalagić.

Reprezentacija Argentine na kraju nije uspjela osvojiti medalju na Univerzijadi.

Evo iako nemam veze sa Krajinom naletio sam zanimljiv tekst.

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 10 feb 2013, 13:26

RealMoudrid je na ovoj temi najrealnija osoba. Kritikovao je kad je trebalo,hvalio je kad je trebalo. A na to sve je jako upucen u stanje u klubu. A vi dezurni kriticari,kakvih je najvise u Cazinu,dodjite pa preuzmite klub. Ali takvih je najvise,jaki samo ovdje na forumu. Bujrum na iducu skupstinu,preuzmite klub i neka vam je sa srecom :D

Ta 3,4 covjeka iz uprave su u klub dali svojih para vise nego sto ce pojedini koji ih kritikuju zaraditi u zivotu,ruzno je sto tako pisem,ali moram. A zauzvrat nisu nista dobili,nisu ostvarili nikakvu finansijsku ili neku drugu korist.

Toliko :)

FKKRAJINACAZIN
Kontakt:

Post Postao/la FKKRAJINACAZIN » 10 feb 2013, 13:59

FKKrajina je napisao/la:RealMoudrid je na ovoj temi najrealnija osoba. Kritikovao je kad je trebalo,hvalio je kad je trebalo. A na to sve je jako upucen u stanje u klubu. A vi dezurni kriticari,kakvih je najvise u Cazinu,dodjite pa preuzmite klub. Ali takvih je najvise,jaki samo ovdje na forumu. Bujrum na iducu skupstinu,preuzmite klub i neka vam je sa srecom :D

Ta 3,4 covjeka iz uprave su u klub dali svojih para vise nego sto ce pojedini koji ih kritikuju zaraditi u zivotu,ruzno je sto tako pisem,ali moram. A zauzvrat nisu nista dobili,nisu ostvarili nikakvu finansijsku ili neku drugu korist.

Koliko para su dali,kome su dali,koliko im se ima duzno,koliko je Krajina i kome sve duzna?Sve to se prezentuje kroz financijski izvjestaj i onda se zapuse usta tim kako ih ti nazivas dezurnim kriticarima a ne pricati oni su dali para i para.Izbacite cifru konkretno pa da se vidi ko je kome sta dao i koliko.Zasto nema financijskog izvjestaja vec 2-je skupstine?
Cuj,nisu ostvarili nikakvu korist,eto ih u vrhu saveza a jesu to dosli kao predstavnici svojih prodavnica i kafica ili Krajine?

merdanovic
Kontakt:

Post Postao/la merdanovic » 10 feb 2013, 14:18

FKKrajina je napisao/la:RealMoudrid je na ovoj temi najrealnija osoba. Kritikovao je kad je trebalo,hvalio je kad je trebalo. A na to sve je jako upucen u stanje u klubu. A vi dezurni kriticari,kakvih je najvise u Cazinu,dodjite pa preuzmite klub. Ali takvih je najvise,jaki samo ovdje na forumu. Bujrum na iducu skupstinu,preuzmite klub i neka vam je sa srecom :D

hahahahahhaha dobar dobar..
De mi samo kaži ko je kriv zašto nema publike na stadionu?

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 10 feb 2013, 14:27

merdanovic je napisao/la:

Boli me za publikom tvog tipa. Nego,ajde reci konkretno kakvu su korist oni dobili od Krajine ?

merdanovic
Kontakt:

Post Postao/la merdanovic » 10 feb 2013, 14:40

FKKrajina je napisao/la:

Boli me za publikom tvog tipa. Nego,ajde reci konkretno kakvu su korist oni dobili od Krajine ?
Eh vidis ja sam publika onog tipa koja plati ulaznicu i idem na svaku utakmicu...a to kakva je korist sam zakljuci..

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 10 feb 2013, 14:44

@merdanovic

Ja nema nista protiv kritika i svako za svoju ulaznicu koju plati i dodje na stadion ima pravo govoriti sta zeli. Svako ipak ima svoje misljenje. A govoriti da su neki ljudi tu samo iz svoje koristi i da imaju korist je smijesno.

Da bog da svi oni koji su takvog misljenja bacili toliko para na Krajinu,a dobili zauzvrat to sto ti ljudi imaju od Krajine. Ja im to od srca zelim. :)

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 10 feb 2013, 15:18

Fadil nema licencu. :roll:
2012/2013

Korektorsedmica
Kontakt:

Post Postao/la Korektorsedmica » 10 feb 2013, 15:56

FKKrajina tebe dugo nije bilo da braniš odnosno da se uvlačiš znaš kome, pa daj nas se ostavi više pretjero si čovječe.Ta vaša dobrota tamo u klubu džaba vam prvo će te ispasti iz lige tako da bude nekom to na sramotu pa će tek onda neko odlučiti hoće li preuzeti klub a nećeš ti biti taj koji će odlučivati kad će neko preuzeti .Polako ima vremena nek se još malo blamiraju tako im i treba.

merdanovic
Kontakt:

Post Postao/la merdanovic » 10 feb 2013, 19:55

FKKrajina je napisao/la:@merdanovic

Ja nema nista protiv kritika i svako za svoju ulaznicu koju plati i dodje na stadion ima pravo govoriti sta zeli. Svako ipak ima svoje misljenje. A govoriti da su neki ljudi tu samo iz svoje koristi i da imaju korist je smijesno.

Da bog da svi oni koji su takvog misljenja bacili toliko para na Krajinu,a dobili zauzvrat to sto ti ljudi imaju od Krajine. Ja im to od srca zelim. :)
Inače ko vidi da može u sportu napraviti nesto on uloži pare a ne "baca".
Takodjer ti ljudi sami mogu podnijeti ostavke na svoje funkcije u Krajini to nije problem u tome ih niko ne može da spriječi.Isto tako obavijest za javnost ili nesto su mogli napisati ,emisiju na TV-u prikazat ili slicno.
Oni od toga ništa uradili nisu i stvar je jasna kao dan.
Njih jedino može da brani neko ko je lud ili neko ko od njih ima nekakve koristi a takvih je mnogo.

Jesi li ti zaradio koliko su oni uložili,kad si tako pametan?
Zadnja izmjena: merdanovic, dana/u 10 feb 2013, 19:57, ukupno mijenjano 1 put.

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 10 feb 2013, 19:56

FKKrajina je napisao/la:@merdanovic

Inače ko vidi da može u sportu napraviti nesto on uloži pare a ne "baca".
Takodjer ti ljudi sami mogu podnijeti ostavke na svoje funkcije u Krajini to nije problem u tome ih niko ne može da spriječi.Isto tako obavijest za javnost ili nesto su mogli napisati ,emisiju na TV-u prikazat ili slicno.
Oni od toga ništa uradili nisu i stvar je jasna kao dan.
Njih jedino može da brani neko ko je lud ili neko ko od njih ima nekakve koristi a takvih je mnogo.

Jesi li ti zaradio koliko su oni uložili,kad si tako pametan?
Nisam. Ali i ne prozivam ljude koji daju svoje pare za Krajinu,a nemaju nikakvu korist. Hajd mi recite eto koja je to korist od Krajine ? Molim vas :D Zanima me,jer ne poznajem osobu koja se obogatila u bh sportu :D

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.