BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: BV Borussia Dortmund
Mi opet loši pred CL, a HSV došao sa jajima. Teško da ćemo ovo iščupat.
Ima tko neki dobar link?
Ima tko neki dobar link?
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
quadro je napisao/la:Nažalost ne mogu pratiti utakmicu, pa me zanima zaštp je Lewa dobio crveni?
Opravdano/neopravdano te kakav je sudac?
Hvala!
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
Hare_BvB je napisao/la: Kakvo gofno je ovaj van der Vart, mamicu mu poganu.
+1
Nevjerovatno kako Hsv-u ide protiv BvB-a ove sezone...da im je tako u ostalim mecevima sad bi bili prvi konkurent Bayernu za titulu.
Na stranu i sudije i rezultat danas,nije mi toliko ni vazno ali sa ovom odbranom u srijedu moglo bi biti strasnih problema
Van der Vartu se ni jedne jbne sekunde ne bi libio ocapariti ovu krmecu glavurdu. Kakav jad.
Sudije standardno zakidaju i sakom i kapom.
Inace HSV je zasluzeno poveo i bili su bolji, ali ovo poslije je cirkus u reziji u Graffea. Stea pa Kehl nije uspio zabiti mrtvaca na kraju poluvremena, bar bi imali neku sansu u nastavku.
Mislim da ekipa ne treba srljati i siliti u nastavku, potrebnije je cuvati snagu za Ukrajince.
Sudije standardno zakidaju i sakom i kapom.
Inace HSV je zasluzeno poveo i bili su bolji, ali ovo poslije je cirkus u reziji u Graffea. Stea pa Kehl nije uspio zabiti mrtvaca na kraju poluvremena, bar bi imali neku sansu u nastavku.
Mislim da ekipa ne treba srljati i siliti u nastavku, potrebnije je cuvati snagu za Ukrajince.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
- amel10071988
- Kontakt:
jes jes bayern je kriv za sve lose partije koje odigrateschwarcgelbfantom je napisao/la:ni mi nismo baš otvorili tekmu kako mi znamo,al ovo prevazilazi sve sudijske i fudbalske manire,j.ebeni bayern mora osvojiti ligu jer im to donosi više para i tako se sve okreće oko naših leđa,treba gledat kako će se završit i kako će se snaći,opet se ponavlja historija,dva udarca dva gola,**** nekako mi je i klopp utihno,koda se je zasitio,nit se više raduje kod gola niti reaguje,ne znam imam osjećaj da će podnijet ostavku
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju
dortmund ovo okrece ubijedjen sam u to 
Kako znaju covjeka iznervirati ovi glupavi komentatori sa ES2...Uz to jos i sudija Manuel Gräfe kojem se sa zadovoljstvom sjetim ukucana i najmilijih....

Zaslužen crveni nemoj te srati o sudijama.HSV mnogo bolji u prvom dijelu i zasluženo vodi.Kakav gol Sona. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Za crveni i poništeni gol nemamo šta sudiji prigovarat. A ni vdV-u što skače u obranu suigrača.
Link neki?
Link neki?
Suđenje katastrofalno.
Ovaj mutavi Graefe mor'o je usrati utakmicu. Ovo je čista krađa već po drugi put (protiv Wolfsburga je bio prvi put) ove sezone. Direktno utiče na igru i gubimo danas bodove zbog njega. Sramota i žalost na sve strane. Zgadio mi je dan ovaj glupi Graefe i s*ebo cijelu utakmicu.
Inače HSV je do vodstva došao zasluženo i to zbog uspavanosti cijele ekipe.
Samo da spomenem VdV mamu i bivšu ženu. Puno pozdrava za njih.
Ovaj mutavi Graefe mor'o je usrati utakmicu. Ovo je čista krađa već po drugi put (protiv Wolfsburga je bio prvi put) ove sezone. Direktno utiče na igru i gubimo danas bodove zbog njega. Sramota i žalost na sve strane. Zgadio mi je dan ovaj glupi Graefe i s*ebo cijelu utakmicu.
Inače HSV je do vodstva došao zasluženo i to zbog uspavanosti cijele ekipe.
Samo da spomenem VdV mamu i bivšu ženu. Puno pozdrava za njih.
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Ja fakat ne mogu da vjerujem sta ovo djubre radi i dalje na terenu. Pocelo je valjanje.
mislis na rojsa, ili?Hare_BvB je napisao/la:Ja fakat ne mogu da vjerujem sta ovo djubre radi i dalje na terenu. Pocelo je valjanje.
za nj. je buskec izmislio ferplej.
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Na ovog sto bije zene.secer je napisao/la:mislis na rojsa, ili?Hare_BvB je napisao/la:Ja fakat ne mogu da vjerujem sta ovo djubre radi i dalje na terenu. Pocelo je valjanje.![]()
za nj. je buskec izmislio ferplej.
znam ja na koga ti mislis.
nego, zayebi dvolicnost - ono sto rade cizburgeri, bome rade i vasi.
il kel i rojs nisu trebali dobiti kartone
nego, zayebi dvolicnost - ono sto rade cizburgeri, bome rade i vasi.
il kel i rojs nisu trebali dobiti kartone
sta ovaj sudija svira, bog te i zute bezveze daje
Jesu to ti poznati navijači BvB-a koji odlaze prije kraja tekme? 
smopiBVB je napisao/la:Ne znam da li ce ti se zelja ispunitiproFCB je napisao/la:Hocel bit prospinja bitnih bodova danas?
Sumnjam!
Stern des Südens
Al' vas je HSV otresao momački.Klopp se uskiselio na klupi. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Sta serete koji racku??? Cist crveni karton, van der Vart ga uspio dodatno isprovocirati sto je bas potvrdilo crveni.
Da je neko vas isprovocirao igraca HSV-a i uz to ovaj dobio crveni bilo bi sve fine,zar ne?
Uostalom sta serete po sudiji? Ljudi su vam uvalili 4gola,mozda jedino ovaj da je bio sumnjiv. Niste imali prilike kako treba.
Da je neko vas isprovocirao igraca HSV-a i uz to ovaj dobio crveni bilo bi sve fine,zar ne?
Uostalom sta serete po sudiji? Ljudi su vam uvalili 4gola,mozda jedino ovaj da je bio sumnjiv. Niste imali prilike kako treba.
Stern des Südens
nas sta je nenadyebivo?quadro je napisao/la:Jesu to ti poznati navijači BvB-a koji odlaze prije kraja tekme?
kad sacica hamburgovaca nadglasa 80 tisuca zutih
bome ih je hamburg razbio. nije bilo pitanje moze li dortmund do drugog gola, nego hoce li hsv zabiti peti.
ps.
hare, moram ti priznati da imas damu.
jer, kladiti se na ovaj dortmund protiv prejakog baye, k tomu jos uloziti 128 km
ndam se da ce bit lijepo vrijeme.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.