Viper je napisao/la:Samsung Galaxy Ace + (335 km) vs HTC One V (345 km)

+
Nadam se da sam ti pomogao pri odluci šta uzet' za te pare.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Viper je napisao/la:Samsung Galaxy Ace + (335 km) vs HTC One V (345 km)
One V naravnoViper je napisao/la:Samsung Galaxy Ace + (335 km) vs HTC One V (345 km)
Nista sarajevskomandraX je napisao/la:Viper je napisao/la:Samsung Galaxy Ace + (335 km) vs HTC One V (345 km)
+
Nadam se da sam ti pomogao pri odluci šta uzet' za te pare.
pa pogledaj na xda, ja ne bih isao na njeganeo je napisao/la:Kakav je ovo Samsung I997 Infuse 4G ? Bolji od galaxy s 2 ili ? Kakav mu je community support ? IZleti mi pa da vidim koliko kosta, kakav je i da li mi se isplati prelaziti s galaxy s i9000 i fenomenalnog CM10!?
QUARESMA 18<<< je napisao/la:da ti kazemo mane telefona koji kosta 45km? kakvo je to pitanje, pa nije avion
Mozda je šana majkaanonimni je napisao/la:različita garancija, možda je taj telefon malo korišten, a tebi podvaljen k'o nov (ni to im nije strano), možda je skinut s neke mreže, ko zna...
zato ja vjerujem samo Telecomu
alacious je napisao/la:Pokušavam "otključati" svoju xperiu Ray,al' zapnem na onome trenutku kada je trebam spojiti s računarom i pritisnuti fastboot dugme![]()
Naime,računar mi prepozna "fastboot",al' onda izbaci da ne može naći drivere
A u objašnjenjima piše da ja trebam odabrati neku datoteku kad me pita za driver,al' me ne pita,već pokušava samo da nađe..
molim vas pomozite...
ne bi me čudilo (najozbiljnije govorim)...Viper je napisao/la:Mozda je šana majkaanonimni je napisao/la:različita garancija, možda je taj telefon malo korišten, a tebi podvaljen k'o nov (ni to im nije strano), možda je skinut s neke mreže, ko zna...
zato ja vjerujem samo Telecomu![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.