Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Manchester City FC
hahhaha

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Hart i Barry. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Barry ga lagano pospremi, da nije kakve pare uzeo
. Sto bi rekli, ko ce kome ako nece svoj svome
. Ali jos ovo nije gotovo, jedan gol sve mijenja.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Barry,mijenjaju se strane na poluvremenu.
Mogao bi ovdje biti potop.
Mogao bi ovdje biti potop.
Keep the Blue Flag Flying High !
- PhoenixFire
- Kontakt:
i vi bi htijeli da ste glavni u manchesteru
prošle sezone se sam united pobijedio, ali ove neće, glory glory man united, sad čak united može i kiksati protiv evertona da se rasterete prvotimci za real, hvala soton radi za đavle
prošle sezone se sam united pobijedio, ali ove neće, glory glory man united, sad čak united može i kiksati protiv evertona da se rasterete prvotimci za real, hvala soton radi za đavle
Nije ovdje ništa gotovo, svašta se može dogoditi za pola sata.
Sa ovakvom igrom do kraja mogu samo još 2 min. gola primit'.Benop je napisao/la:Nije ovdje ništa gotovo, svašta se može dogoditi za pola sata.
Mancini kreativca ciji potez moze odluciti tekmu vadi, a ubacuje beka, te sad ima 4 beka u sastavu
Potez za rubriku vjerovali ili ne
Nije Silva odigrao neku aman tekmu, ali opet..
Potez za rubriku vjerovali ili ne
Nije Silva odigrao neku aman tekmu, ali opet..
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Ovo izgleda danas stvarno smijesno, mogu izdvojit Zabaletu i Dzeku. Ostali koda igraju protiv samih sebe. 
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''
- stomaklija
- Kontakt:
Zar je moguce da ova ekipa, ima navijace? Temu....? 
hahahahstomaklija je napisao/la:Zar je moguce da ova ekipa, ima navijace? Temu....?
To te na kladionici oborilistomaklija je napisao/la:Zar je moguce da ova ekipa, ima navijace? Temu....?
Žabar je već odavno pogubio konce, ekipa ne liči na sebe.Silva koji je prošle sezone bio jedna od glavnih karika je totalno podbacio ove sezone i cijela se igra zasniva na neki individualni potez pojednica.
City je napravio jednu dobru stvar ove sezone a to je prodaja Balonje sad je vrijeme da za njim pošalju i Mancinija.
City je napravio jednu dobru stvar ove sezone a to je prodaja Balonje sad je vrijeme da za njim pošalju i Mancinija.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
barry igro na kladari da on daje gol 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Za ekipu koja vrijedi koliko vrijedi je bruka da izgube primajuci tri gola od jednog Southamptona, a pored toga se borimo za prvu poziciju, sto vjerujem da smo je izgubili definitvno ako United sutra pobjedi, samo ce biti šlag na kraju torte. Totalno nekoncentrisani, autogol Barry-ja, katastrofalna greska Harta koji je briljirao za Englesku u prijateljskoj protiv Brazila. Jedina svijetla tacka danas je pogodak koji je postigao Džeko, to je njegov dvaneasti ove sezone. Potpuno nezaiteresovan City, makar mi se tako cinilo, a ocekivao sam skroz drukciji City posto United ce cuvat igrace za Real, pa je vrlo moguc kiks tu, ali sada skoro da nije ni vazno 
Volim te Željo!
- stomaklija
- Kontakt:
Noup, kad su me oborili na 1,08 ne gledam ih u ponudi uopsteceze je napisao/la:To te na kladionici oborilistomaklija je napisao/la:Zar je moguce da ova ekipa, ima navijace? Temu....?
I najbolji nekad kiksaju 
Pitam se da li je gazda gledo tekmu i kakvo je njegovo misljenje

Pitam se da li je gazda gledo tekmu i kakvo je njegovo misljenje

Zadnja izmjena: Istocnjak, dana/u 09 feb 2013, 20:55, ukupno mijenjano 1 put.
Volim te Željo!
Kiks je bio proslo kolo 2:2 sa Liverpoolom ( a i tad su trebali izgubiti ).Istocnjak je napisao/la:I najbolji moraju nekad kiksati
A ovo sto igraju bez taktike, formacije i ideje zadnje vrijeme nije kiks, nego neznanje "virtuoza" na klupi City-a.
Neka ode i prepusti mjesto nekome ko moze da ukombinuje vjerovatno najbolji tim u EPL.
Nije ga stid reci da hoce jos pojacanja i da njegov tim igra bolje od Uniteda.
Nisam bio protiv njega ni onda kad je bez razloga drzao Edina na klupi, ni kad je ispada iz Lige prvaka, ali ova igra zadnjih mjeseci mi pokazuje da on nije za City, barem ne vise.
Da li se zasitio ili stvarno nema veze sa fudbalom, ne znam.
Trenutno korisnika/ca: AA23, dark44, gigglessmoke, LenyYoro15 i 19 gostiju.