Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
This izzzz football
ma goni ga na doradu,smeće žabarsko 
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Barry je kod prvog gola pogrijesio. Ma prodo covjek utakmicu 
Neka moli boga da ga prodaju na kraju sezone. Bilo kome.
pa def da im nema dzeke ove sezone ni 7 ne bi bili....bas su tuga jad i cemer
- calcio
- Kontakt:
jasta, samo bi im jos Balo falio da dobije crveni karton pa da ovu katastrofu napravi jos gorom 
Ovaj gol da je bio u nasoj ligi, govorili bi da je namjesteno. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Kako se samo City gubi kad Southampton počne praviti pritisak na njih dok napadaju ...
Pazi izmjenu, Silva - Maicon.
Da ne gledam utakmicu, rekao bih da City vodi 3:1 po ovoj izmjeni.
Da ne gledam utakmicu, rekao bih da City vodi 3:1 po ovoj izmjeni.
- calcio
- Kontakt:
Sva tri gola su primili nakon amaterskih gresaka. Barry i Hart tragicari.Cartman je napisao/la:Ovaj gol da je bio u nasoj ligi, govorili bi da je namjesteno.
Da im nije SAF uletio koju funtu?
Genijalne izmjene jednog od najboljih nogometnih umova svih vremena 
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Kralj rotacija.ceze je napisao/la:Genijalne izmjene jednog od najboljih nogometnih umova svih vremena
Ma kralj qurcinemandraX je napisao/la:Kralj rotacija.ceze je napisao/la:Genijalne izmjene jednog od najboljih nogometnih umova svih vremena
Rasteretili su United pred utakmicu LP, sad komotno mogu da upisu titulu i ucine sve da odu u samu zavrsnicu LP. Scenario iz snova za Fergusona.
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
Edo bjezi bolan iz tog **** supanerskog kluba koji sami sebi zabijaju... 
Ovaj Barry je mahmuran od jucer, indsponiran kao magarac ..
Zadnja izmjena: samson, dana/u 09 feb 2013, 20:35, ukupno mijenjano 1 put.
Kako ih ljudi spustise na zemlju-svaka cast ovom treneru od SH, a Manchini kao i obicno nista novo samo bog alah i medjugorje znaju sta se u njegovoj glavi mota...sreca bozija pa nisam navijac ovog M.City inace bi pobacao sve kroz prozor..Sramota
Mada osim Mancinija mislim da su svi igraci podbacili danas=Silva, Aguero, Hart , Nasri ni dva put nije dirno lopte a Milnera ne igra od pocetka a lik bas dobro igra u zadnje vrijeme...al ebe se Manchi za navijacima kako vidim-mislim neznam sta da kazem za ovakvog trenera stvarno nemogu nac rijec, samo mogu izrazit sucut za navijace Man Citija...Fergie i njegov viski nos uzese titulu ha ja
Mada osim Mancinija mislim da su svi igraci podbacili danas=Silva, Aguero, Hart , Nasri ni dva put nije dirno lopte a Milnera ne igra od pocetka a lik bas dobro igra u zadnje vrijeme...al ebe se Manchi za navijacima kako vidim-mislim neznam sta da kazem za ovakvog trenera stvarno nemogu nac rijec, samo mogu izrazit sucut za navijace Man Citija...Fergie i njegov viski nos uzese titulu ha ja
- DonCorleone
- Kontakt:
Interesantno da je Jaja Toure u zadnjih 15 utakmica pretrcao 2 km i ipak ima zagarantovano mjesto u prvih 11, toliko o sposobnostima trenera Mancinija. Dalje, kakva im je ono formacija bila u prvom poluvremenu, ili da se bolje izrazim deformacija
? Pa ono se ne zna ni ko pije ni ko placa, drama, tragedija, sta reci.
Barry ne zna dali je doso ili je poso...pored Jaje najgori danas. Javi garcia iga stopera
. Silva ni pola igraca iz prosle sezone. Nasri izgubio samopouzdanje, igra i forma dramaticno pale pod Mancinijem.
Elem, u ovom timu su Aguero i Dzeko daleko, daleko najbolji igraci. Milner ima najbolju fizicku spremu pored Aguera, stim da je Dzeko dosta efikasniji od Aguera, koji dosta srlja i fula...
Prema tome je po meni Dzeko trenutno ispred Milnera i Aguera najbolji igrac City-a.
Barry ne zna dali je doso ili je poso...pored Jaje najgori danas. Javi garcia iga stopera
Elem, u ovom timu su Aguero i Dzeko daleko, daleko najbolji igraci. Milner ima najbolju fizicku spremu pored Aguera, stim da je Dzeko dosta efikasniji od Aguera, koji dosta srlja i fula...
Prema tome je po meni Dzeko trenutno ispred Milnera i Aguera najbolji igrac City-a.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
DonCorleone je napisao/la:Dalje, kakva im je ono formacija bila u prvom poluvremenu, ili da se bolje izrazim deformacija?