Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Re: Sead Kolašinac
Joj keza
neg, gledal' ko tekmu, kakav je se'o ?

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Odličan, upravo spriječio Robena da postigne pogodak.Papastathopoulos je napisao/la:Joj kezaneg, gledal' ko tekmu, kakav je se'o ?
- Neutralan88
- Kontakt:
Ma sumnjam ja da ce igrati za Bosnu.
Pozvat ce njega Selektor Njemacke brzo u A selekciju.
Ima potencijala steta sto je i rodjen u Njemackoj male su sanse da zaigra za nas jbg
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ima potencijala steta sto je i rodjen u Njemackoj male su sanse da zaigra za nas jbg
- Goalgetter
- Kontakt:
Daleko je on od A - Selekcije Njemacke. Jos ne igra ni za U21 repku Njemacke, tek kad zaigra za njih, onda bi se mogli brinuti za to da ne zavrsi u A-Selekciji kod Löwa.Neutralan88 je napisao/la:Ma sumnjam ja da ce igrati za Bosnu.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Kolasinac ce u buducnosti biti veliko pojacanje za BIH,iako ga pozovu u A selekciju Njemacke,to bi bilo samo da ga rezervisu,a realno on u A timu nema mjesta.... ali ako mu je Bosna u srcu on ce igrati za nas pa sve da ga i Brazil trazi...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Dobar, moram priznati. Nisam ga gledao do danas, al' ovo što sam vidio je zadovoljavajuće. Nadam se da će @majstor (
) odraditi svoj dio posla i privoliti ga da igra za našu reprezentaciju.
Jasno, podrazumijeva se i da mu Pape pošalje poziv.
U svakom slučaju, momak obećava, ako smijem to reći nakon 45 odgledanih minuta.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
salis se?Neutralan88 je napisao/la:Ma sumnjam ja da ce igrati za Bosnu.

Höwedes 24god.
Hummels 24god.
Boateng 24god.
Kirchhoff 22god.
Rüdiger 19god.
Badstuber 23g.
Ginter 19god.
da ne nabrajam dalje...
Njemcima sljedecih 10 godina netreba vise stoper, zato za njega netreba strahovati...pitanje je samo kad ce zaigrat za Bosnu....Inace dobra utakmica od njega, steta sto su skoro svi ostali u njegovoj ekipi losi....
Dobar,dobar jest da je dao švajnštajger go iz prekršaja Kolašinca nad Robbenom al ipak on igra u Šalkeu vrlo je mlad ne možemo mu to zamjeriti..Ima talenta al dabogda za nas da zaigra mislim da su šanse 1% da hoće mislim ja ne vjerujem nikako al eto mediji što su prenijeli izjave i Vlado JAgodić pa zato imam neku minimalnu nadu..
- Neutralan88
- Kontakt:
Slazem se sa tobom ima Njemacka i viska igraca al ko zna mozda se probije lik 
Opet sanse su 80% 20% za Njemacku po meni al iskreno volio bi da zamjeni Pandzu ili Mravca pa Avdiju i da ih ne nabrajam xD

Opet sanse su 80% 20% za Njemacku po meni al iskreno volio bi da zamjeni Pandzu ili Mravca pa Avdiju i da ih ne nabrajam xD
- el-fighter
- Kontakt:
Momak za sada igra dobro i mislim da mu je jedina greska (ako se to moze nazvati greskom) onaj prekrsaj nad Robbenom iz koga je Scweinsteinger postigao gol. Ostatak posla je odradio veoma dobro.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Evo i Effenberg ga hvalio
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
Sasvim korektno odigrao utakmicu uprkos visokom porazu. Treba se izvršiti pritisak na njega i savez da se pitanje Kolašinca što prije završi.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
- Goalgetter
- Kontakt:
''Slavni'' goal.com mu dao najbolju ocjenu u timu Schalke-a 

ZNA li on pricati naski
i bio je najbolji.
stvarno se dobro nosio sa robenom.
imao je jednu gresku, ali je takodjer imao par lijepih startova i osvojenih lopti.
stvarno se dobro nosio sa robenom.
imao je jednu gresku, ali je takodjer imao par lijepih startova i osvojenih lopti.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
ovaj MAJSTOR na forumu to je sead kolosinac e sad da se nadamo da ovo sto non stop demantuje da nece za bosnu nastupat kao njemu reko sead a ustvari ovo ej sead e dsada se nadamo da nas neces prevarit.... 

Samo Sarajevo
- Principatus
- Kontakt:
Ok. Da skontamo.
Kolasinac je Schalke 04, ekipi koja igra u vrhu Njemackog fudbala i CL, dobar kao lijevi bek protiv jednog Bayerna, koji igra u zadnjim fazama Champions League i protiv jednog Robbena. Dobar je U20 reprezentaciji Elf-a i bio je dobar U19 gdje je bio kapiten.
Prije otprilike duze od 6 mjeseci, u onom momentu kada je Kolasinac pozvan da trenira sa 1. ekipom Schalke, govorio sam da ga moramo sto brze osigurati. U istom tom momentu je trebao nas dragi selektor Susic momka kontaktirati, ponuditi mu sigurno mjesto u A reprezentaciji i nekoliko minuta u prijateljskoj utakmici ili u kvalifikacijama, kako bi ga motivisao da mijenja papire i reprezentaciju. Dakle ja laik, koji nije placen za to, znam takve stvari i pratim ih bolje od strucnog staba, sto je u najmanju ruku sramotno.
Tek poslije terora po forumima, portalima, preuzele su i novine tu pricu, negdje 2-3 mjeseca kasnije, kako bi onda i nas dragi selektor to skontao, pa dao ponovo jednu izjavu vrijednu da se uokviri. Svi je znamo. Meni su se tada Pape-fanovi ismijavali, kako ne treba igrati juniorski igrac u A repci. Dakle imaju istu bolest kao Pape: Ne mogu gledati bar malo u buducnost i planirati vremenski. Nemoze u A repci ali moze u Schalke protiv Bayerna i Champions League igrati. Ali zato nam je vrli selektor u isto vrijeme prodefilovao jednu flotu anonimusa kroz repku. Bravo!
Dabogda nam zauvjek tu poziciju Vrsajevic igrao, a Mravac nam stoper bio.
Nadam se da sada i zadnji kontaju, zasto bi nam Kolasinac valjao na lijevom beku i da nam je upravo vrijedniji od zlata. How, yes, no.
Kolasinac je Schalke 04, ekipi koja igra u vrhu Njemackog fudbala i CL, dobar kao lijevi bek protiv jednog Bayerna, koji igra u zadnjim fazama Champions League i protiv jednog Robbena. Dobar je U20 reprezentaciji Elf-a i bio je dobar U19 gdje je bio kapiten.
Prije otprilike duze od 6 mjeseci, u onom momentu kada je Kolasinac pozvan da trenira sa 1. ekipom Schalke, govorio sam da ga moramo sto brze osigurati. U istom tom momentu je trebao nas dragi selektor Susic momka kontaktirati, ponuditi mu sigurno mjesto u A reprezentaciji i nekoliko minuta u prijateljskoj utakmici ili u kvalifikacijama, kako bi ga motivisao da mijenja papire i reprezentaciju. Dakle ja laik, koji nije placen za to, znam takve stvari i pratim ih bolje od strucnog staba, sto je u najmanju ruku sramotno.
Tek poslije terora po forumima, portalima, preuzele su i novine tu pricu, negdje 2-3 mjeseca kasnije, kako bi onda i nas dragi selektor to skontao, pa dao ponovo jednu izjavu vrijednu da se uokviri. Svi je znamo. Meni su se tada Pape-fanovi ismijavali, kako ne treba igrati juniorski igrac u A repci. Dakle imaju istu bolest kao Pape: Ne mogu gledati bar malo u buducnost i planirati vremenski. Nemoze u A repci ali moze u Schalke protiv Bayerna i Champions League igrati. Ali zato nam je vrli selektor u isto vrijeme prodefilovao jednu flotu anonimusa kroz repku. Bravo!
Nadam se da sada i zadnji kontaju, zasto bi nam Kolasinac valjao na lijevom beku i da nam je upravo vrijedniji od zlata. How, yes, no.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
U tome je poanta, nije niko lud da tek tako preda papire ako će bez toga imati prednost...Principatus je napisao/la:Ok. Da skontamo.
- Principatus
- Kontakt:
Tacno. To je ustvari tako prosto i jednostavno za razumijeti, posebno taj redoslijed.Ibizevic je napisao/la:U tome je poanta, nije niko lud da tek tako preda papire ako će bez toga imati prednost...
Nazalost ce nam lijevog beka igrati...mozda Papac ako ga Susic reaktivira, ili Zahirovic, ili Mravac, ima jos...Rivaldo.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Trenutno korisnika/ca: 231983, budzak, sirBobbyMoore i 32 gosta.