FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Odrađeno dobro, bilo je i rotacija malo.No sve u svemu odlicno.Sad dobit Srsenal sa stilom 

- BavaracZenica
- Kontakt:
Super Bayern Super Bayern 
Dragi moji bavarci, fantasticno kolo- nas glavi konkurent posustaje to su bili zadnji atomi snage za ovu sezonu, a mi jurisamo gdje nam je i mjesto.
Alaba respect, mirnoca kod izvodjenja penala, momak zabio 2 gola , ima 20 godina, buducnost Bayerna
Dalje Svajni pokazao liderstvo dovoljno je jedan ovako slobodnjak fantasticno je umeljo.E sad ko je gledao utakmicu mora reci da je Javi odigrao fantasticno, znaci vidio sam bar 4 presjecene lopte kada Schalke bas poceo da pravi neku akciju. Lahm odlican cesta ubacivanja, Ribery takodjer, jedan potez i penal na njemu skoro pa et rjesena utakmica
Robben
Mislim zao mi je sto niije iskoristio onu sansu, al et bar je dao asistenciju a kome drugom nego nasem dragom Gomezu:)
Na pocetku je on nekako traljavo igrao sve hoce pa nece, krene sa loptom pa isto ono Torres on nastavi trcat a lopta iza njega
No eto uvali ga i Goma i 15 bodova prednosti
:) Sad ce okrenuti Ligi prvaka.. da smo jakii zajakii jesmoo 

Dragi moji bavarci, fantasticno kolo- nas glavi konkurent posustaje to su bili zadnji atomi snage za ovu sezonu, a mi jurisamo gdje nam je i mjesto.
Alaba respect, mirnoca kod izvodjenja penala, momak zabio 2 gola , ima 20 godina, buducnost Bayerna

Dalje Svajni pokazao liderstvo dovoljno je jedan ovako slobodnjak fantasticno je umeljo.E sad ko je gledao utakmicu mora reci da je Javi odigrao fantasticno, znaci vidio sam bar 4 presjecene lopte kada Schalke bas poceo da pravi neku akciju. Lahm odlican cesta ubacivanja, Ribery takodjer, jedan potez i penal na njemu skoro pa et rjesena utakmica

Robben

Na pocetku je on nekako traljavo igrao sve hoce pa nece, krene sa loptom pa isto ono Torres on nastavi trcat a lopta iza njega

FC Bayern !!!!!
Nismo odavno ovako lahko razbili nekog.
Dobro i Schalke je došao bez nekih igrača mada nemaju opravdanja za debakl.
Drago mi je što je Jupp ostavio Robbena svih 90' i tako mu podigao samopouzdanje jer će nam itekako trebati u CL.Jedna asistencija i indirektno je učestvao kod drugog i trećeg gola na kraju jedna veoma dobra partija.
Martinez igra sve bolje kako sezona odmiče period aklimatizacije je već iza njega.
Alaba sa 20 godina već među najboljim bekovima u Europi.

Drago mi je što je Jupp ostavio Robbena svih 90' i tako mu podigao samopouzdanje jer će nam itekako trebati u CL.Jedna asistencija i indirektno je učestvao kod drugog i trećeg gola na kraju jedna veoma dobra partija.
Martinez igra sve bolje kako sezona odmiče period aklimatizacije je već iza njega.
Alaba sa 20 godina već među najboljim bekovima u Europi.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ekipa za koju ide kapa do poda.., svaka cast Bavarci veoma dobra, uigrana ekipa...
Respect....
Respect....

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
- Omerbavarac
- Kontakt:
Vladaaaaaj!!!

Dominacija je preblaga rijec za nesto ovakvo, mozda je pogodnije reci penetracija, dvostruka.
Jos jedna u nizu od blistavih partija bez previse soliranja, bez potrosene snage i bez mnogo prolivenog znoja.
To se zove uigranost.
Ruzultat takvog pristupa igri je 15 bodova viska u odnosu na konkureniciju.
Rotacija je ponovo zazivila. Klupa je ovaj put dobila priliku i istu maximalno iskoristila.
Naredni mec ce predstavljati Juppu jos sladje muke.
Koga god da stavi u igru, zna se da ce oduseviti.
-mit ihm haben wir von 18 Spielen keins verloren
-mit ihm auf dem Platz haben wir nur zwei Gegentore kassiert

Dominacija je preblaga rijec za nesto ovakvo, mozda je pogodnije reci penetracija, dvostruka.

Jos jedna u nizu od blistavih partija bez previse soliranja, bez potrosene snage i bez mnogo prolivenog znoja.
To se zove uigranost.
Ruzultat takvog pristupa igri je 15 bodova viska u odnosu na konkureniciju.

Rotacija je ponovo zazivila. Klupa je ovaj put dobila priliku i istu maximalno iskoristila.
Naredni mec ce predstavljati Juppu jos sladje muke.
Koga god da stavi u igru, zna se da ce oduseviti.

-Javi ist der zweikampfstärkste Mittelfeldspieler der Ligasecer je napisao/la:al sto martinez uzima duelema lopatom ih kupi. ne znam ima li u bundeski igrac da ima vise osvojenih duela.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno najbolja ekipa u Evropi i najveći favorit za osvajanje LP,bundesica je već gotova.Možda je i vrijeme nakon 2 izgubljena finala u 3 godine da se konačno uzme i ta titula.
Toliko dobrih igrača još ako se uklope u Pepov sistem kad dođe
Javi očekivano uspostavlja dominaciju,još ste ga jeftino dobili
Toliko dobrih igrača još ako se uklope u Pepov sistem kad dođe

Javi očekivano uspostavlja dominaciju,još ste ga jeftino dobili

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
odakle ti ovo?Omerbavarac je napisao/la:-Javi ist der zweikampfstärkste Mittelfeldspieler der Liga
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
- anelbavarac
- Kontakt:
Bice gutavo do kraja samo +15 yebeni su zutalji

sad ce se oni uozbiljit i napast prvo mjestoanelbavarac je napisao/la:Bice gutavo do kraja samo +15 yebeni su zutalji![]()
![]()

vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sa drugog foruma.secer je napisao/la: odakle ti ovo?
Poprilicno je pouzdano, ali ako budes insistirao na izvoru, naci cemo nesto.

P.S. Novi rekord!
Prva ekipa koja je u 21. kolu osvojila 54 boda.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Sta reci cista perfekcija tekma odigrana sa taman onoliko snage koliko je potrebno .Momci svaki ponaosobno odlicno odigrano,roben ko kaze da bayern moze bez robena pogledajte samo koliko je brza igra kada on igra ,roben je jako bitna karika bayerna bez obzira na milerovu trenutnu formu i statistiku koja ga drzi u prvoj momcadi a to ce se pokazati u jacim mecevima narocito LP ,zao mi je sto je sto nije puco penal (ocigledno da je ona prosla sezona ostavila dubok trag u njegovoj psihi i samopouzadanju ,imam osjecaj da u pojedinim momentima kada je sa loptom i nastoji kreirati akciju ukoliko nije bas takva situacija da bas bi trebao dodati suigracu on bas suprotno uradi ,a stari roben to ne bi nego raspali mnomacki unistili su tu njeg.sebicnost dobrim djelom koja nam je nekada koristila ,a Boga mi i kostala nas neakada) trebao je on to uciniti mjesto alabe,pa ona ona promasena prilika pokusaj loba ,imao je asistenciju treba mu pruyiti vise prilike istina je da nije to onaj roben ali ima jos malo kuveta onog starog robena to je odlika velikih igraca ,ali opet sada koga izbaciti ? teske su ovo slatke muke Boga mi
.Sledi wolfsburg tu jos sigurniju pobedu ,bjezimo dortmundu 15 poena i kao sto je rekao ako se ne varam effe jedna je ruka vec na tituli,ako se ne varam jos 6 tekmi racunaj.sa wolsf. bi nam trebalo da potvrdimo titulu znaci pocetkom aprila ,sve je ovo moci lijepo ali ono sto bi najvise volio i sto mora biti i koje ce pokayati jeli ovaj bayern zaista toliko mocan ,je konacno ta pobeda protiv milionera zaista to mora biti i u kupu i u bundesligi kod njih na terenu u suprotnom slast ovakve moci bit ce manja nece biti slaga na torti .Sto se tice LP Arsenal se mora izbaciti pod svaku cijenu nije me briga hoce li to biti po jedan gol u oba meca ili cemo ih razmontirati na proste faktore ovaj bayernmora igrati finale na wemblyu to je nama sudeno jos na rodjenom danu ,doslo je vrijeme da bayern naplati sva ona razocaranja predhodnih godina i nedostatka te proklete ali,nezaobilazne srece i finale 99 i 2010 i 2012 i to u hramu kolijevci majci nogometa.
PS:Umalo da zaboravim
BRATE DRAGI ALI MNOGO SMO ALI BAS MNOGO JAKI

Jaki na kubno, volio bih da se sastanemo u polu-finalu nako da bas vidimo kako bi islo...

.....In David we trust.....
da vas rastavimo na proste faktoreDevilS je napisao/la:Jaki na kubno, volio bih da se sastanemo u polu-finalu nako da bas vidimo kako bi islo...![]()

Ajde ne prosipaj se više.GAL je napisao/la:BRATE DRAGI ALI MNOGO SMO ALI BAS MNOGO JAKI

Spusti loptu, znalo se već prije da će lako ići, jer ukoliko Schalke nešto ne promijeni očekuju ih neviđeni košmari,
ekipa je raštelovana, rijetko ko trči, igra, sreća još pa imaju individualni kvalitet na visokom nivou,
inače slabija ekipa sa ovakvim trenažnim pristupom bi i 10 komada primili sa pola Bayernove snage...,
danas je bilo bukvalno pola snage, ručna skroz rano potegnuta, a opravdavamo taj potez.
Meni je više bilo žao Šalkea

Je li ono 'rvat k'o nešto nezadovoljan, k'o nešto mu nepravo.

Gomo nakon početnog pritiska pročepio na sreću i zadovoljstvo svih nas, asist+gol, iako ruku na srce mogao još koji metnuti, no dobro je.
senjor klare to je samo izraz postojeceg stanja ove idile koja vlada u ovoj momcadi sve ide ko podmazano sve se ukupno znalo da sabpke nema sanse protiv nas s obzirom na formu i sastav.Klare je napisao/la:Ajde ne prosipaj se više.![]()

- schweinsteiger
- Kontakt:
Snimate vi nas od pocetka sezone,a sad nas ne mozete ni snimiti koliko smo dalekoHare_BvB je napisao/la:Ajde, moramo vas malo i "zguza" snimiti, nismo odavno.roy_makaay je napisao/la:- -15 u Dortmundu
-Klopp traži od uprave DortmuDa moderniji i bolji Fernglas![]()

ko je babo?

Hebli vas i Fellaini i Gustavo i Rode i Busquets i Alonso,ljubi ga majka kakav je kad je na nivou

Pa kakve duge lopte sijevaju,sa strane na stranu,dijagonalno,pa ni pogresnog pasa nisam vidio,a tek gooool

Kako drasticno drugacija igra bekova danas.Lahm i Alaba samo ulijetali sa strane,mozda i previse ofanzivni bili,ali zato je tu bio Martinez da presijece svaki pokusaj napada

Zao mi je sto Robben ne ubode makar jedan gol

@Klare sto sad ne spominjes Javija bolan,bolan

#miasanmia
Zašto? Razgovaraj sa ljudima i navedi razloge. Pa će dijagnoza ubrzo stići.proFCB je napisao/la: ima ovdje napacenih moj Bilall-e![]()
Na @Billala ću se poslije vratiti.
Ihhhh, pucanj u prazno.proFCB je napisao/la: Robben bi veceras mogao imati GALA-SHOW...ocekujem neskromna 2pogotka i isto toliko asistencija

Skont'o Jupi da valja odmoriti najveću radilicu otkad se ova mašina zove bavarska.proFCB je napisao/la: Skontao Jupp da valja maknut Müllera kada dodju teske/odlucujuce utakmice

Pa dobro, oni najspremniji - najmanje osjete teret.libje je napisao/la:Ne znam da li je ko JOŠ primjetio al čini mi se da sam malo znoja primjetio kod Švajnija i Martineza ili....?

Haman da mu je to zadatak. Još samo da se okuraži pa da počne dijeliti fine lopte u dubinu (makar onda kada je protivnik zamandalio svoja vrata). Proći će i vrijeme 'sigurnosnih pasova', ovaj lik može i mora još bolje.secer je napisao/la:al sto martinez uzima duelema lopatom ih kupi.

Žestok momak, nema šta. Danas prvijenac (meni, kao starom jugoviću bi više pasalo prvenacMonolog je napisao/la:Alaba je mašina.

Sve diskutabilno.Hare_BvB je napisao/la:- Nepostejeci penal.
- Nepostojeci prekrsaj Kolasinca na Robbenu kod drugog gola.
- Treci gol iz ofsajda.
I meni su te scene zasmetale, jer sam uvjeren da bi Bayern i bez njih došao do sigurne pobjede. Međutim, skoro me neko napade

Sve u bobu!Klare je napisao/la: znalo se već prije da će lako ići, jer ukoliko Schalke nešto ne promijeni očekuju ih neviđeni košmari,
ekipa je raštelovana, rijetko ko trči, igra, sreća još pa imaju individualni kvalitet na visokom nivou,
inače slabija ekipa sa ovakvim trenažnim pristupom bi i 10 komada primili sa pola Bayernove snage...,
danas je bilo bukvalno pola snage, ručna skroz rano potegnuta, a opravdavamo taj potez.
Horst će biti još veći idiot ako odmah nešto ne promijeni. Naravno da je trener taj koji mora na lomaču.
Ma jok, nego mu bilo malkice dosadno (nije naviko čo'jk) i već nakon trostruke izmjene (da budem precizan u 77 minutiKlare je napisao/la: Je li ono 'rvat k'o nešto nezadovoljan, k'o nešto mu nepravo.![]()

Vom Jäger zum Gejagten
- brzitesanj
- Kontakt:
Klasična radna pobjeda bez puno umora i bezpotrebnog trošenja igrača
Robben je imao silnu želju(to se vidjelo na njemu) da u ovom meču gdje mu jue prožena prilika da odigra svih 90 minuta meča zatrese mrežu protivnika, ali nije mu to pošlo za nogom eto uspio je da upiše asistenciju kod Gomezovog 4 zgoditka. Šteta što nije uspio i on zatresti mrežu protivnika.

Robben je imao silnu želju(to se vidjelo na njemu) da u ovom meču gdje mu jue prožena prilika da odigra svih 90 minuta meča zatrese mrežu protivnika, ali nije mu to pošlo za nogom eto uspio je da upiše asistenciju kod Gomezovog 4 zgoditka. Šteta što nije uspio i on zatresti mrežu protivnika.

I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
yebo tačke yebo zareze, ma gramatiku čitavo. Evo moja glava ako je konto šta si htio rećGAL je napisao/la:Sta reci cista perfekcija tekma odigrana sa taman onoliko snage koliko je potrebno .Momci svaki ponaosobno odlicno odigrano,roben ko kaze da bayern moze bez robena pogledajte samo koliko je brza igra kada on igra ,roben je jako bitna karika bayerna bez obzira na milerovu trenutnu formu i statistiku koja ga drzi u prvoj momcadi a to ce se pokazati u jacim mecevima narocito LP ,zao mi je sto je sto nije puco penal (ocigledno da je ona prosla sezona ostavila dubok trag u njegovoj psihi i samopouzadanju ,imam osjecaj da u pojedinim momentima kada je sa loptom i nastoji kreirati akciju ukoliko nije bas takva situacija da bas bi trebao dodati suigracu on bas suprotno uradi ,a stari roben to ne bi nego raspali mnomacki unistili su tu njeg.sebicnost dobrim djelom koja nam je nekada koristila ,a Boga mi i kostala nas neakada) trebao je on to uciniti mjesto alabe,pa ona ona promasena prilika pokusaj loba ,imao je asistenciju treba mu pruyiti vise prilike istina je da nije to onaj roben ali ima jos malo kuveta onog starog robena to je odlika velikih igraca ,ali opet sada koga izbaciti ? teske su ovo slatke muke Boga mi.Sledi wolfsburg tu jos sigurniju pobedu ,bjezimo dortmundu 15 poena i kao sto je rekao ako se ne varam effe jedna je ruka vec na tituli,ako se ne varam jos 6 tekmi racunaj.sa wolsf. bi nam trebalo da potvrdimo titulu znaci pocetkom aprila ,sve je ovo moci lijepo ali ono sto bi najvise volio i sto mora biti i koje ce pokayati jeli ovaj bayern zaista toliko mocan ,je konacno ta pobeda protiv milionera zaista to mora biti i u kupu i u bundesligi kod njih na terenu u suprotnom slast ovakve moci bit ce manja nece biti slaga na torti .Sto se tice LP Arsenal se mora izbaciti pod svaku cijenu nije me briga hoce li to biti po jedan gol u oba meca ili cemo ih razmontirati na proste faktore ovaj bayernmora igrati finale na wemblyu to je nama sudeno jos na rodjenom danu ,doslo je vrijeme da bayern naplati sva ona razocaranja predhodnih godina i nedostatka te proklete ali,nezaobilazne srece i finale 99 i 2010 i 2012 i to u hramu kolijevci majci nogometa.

Al previše ovo rutinski igrate, sa pola snage što kažete. Nemo' da se opustite sa Arsenalom pa da mi plačete ovdje

Vođa zna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.