Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Dufresne
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Dufresne » 09 feb 2013, 20:47

[quote="Zenga"]U nas je odbrana klimava pa ne vidim razloga zbog cega momak koji igra LP, i evo danas protiv Bayerna ne moze biti aktuelan cak za prvih XI A-repke. Trenutno smo ocajni, Zukanovic nas je sviju veoma negativno iznenadio protiv Slovenije.

Bicakcic, Kolasinac trebaju dobiti POZIV ZA GRCKU ! ! ! (ukoliko srede papire). Kao sto lik iznad rece, da ga hebes ne moze biti slabiji od Salihovica/Lulica i ostalih sa kojima se krpi ta pozicija lijevog beka...[/quote]

Ma kako mozes to reci, kad Pape kaze da mi imamo talenata na svakome cosku, tako da ne moramo nikoga da molimo da igra za nas... :lol:
Pravda za Papeta!

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 09 feb 2013, 20:48

Ponovo sta prica ... Hajd proctajte clanak sa Jagodicem danas objavljen. Mozda skontate pojedine stvari ..

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 09 feb 2013, 20:49

samson je napisao/la:Ponovo sta prica ... Hajd proctajte clanak sa Jagodicem danas objavljen. Mozda skontate pojedine stvari ..
Opet se pokazalo kolko su naši selektori/treneri neinformisani, kaže Vlado ako zaigra za U21 Njemačke da je izgubljen za nas :roll: :?:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

dexter___
Kontakt:

Post Postao/la dexter___ » 09 feb 2013, 20:54

legenda reala je napisao/la:
samson je napisao/la:Ponovo sta prica ... Hajd proctajte clanak sa Jagodicem danas objavljen. Mozda skontate pojedine stvari ..
Opet se pokazalo kolko su naši selektori/treneri neinformisani, kaže Vlado ako zaigra za U21 Njemačke da je izgubljen za nas :roll: :?:
I sta je pogresno rekao Jagodic?

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 09 feb 2013, 20:55

Da , i ? Nešto pogrešno rečeno ? :D

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 09 feb 2013, 20:59

Da pogrešno rečeno, treba naglasiti da je izgubljen za kategoriju do 21 godine, a ne za nas.Tako će mnogi početi priče kako on ne može igrati za nas.

Kao i što mješaju braću Hajrović itd.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

dexter___
Kontakt:

Post Postao/la dexter___ » 09 feb 2013, 21:00

legenda reala je napisao/la:Da pogrešno rečeno, treba naglasiti da je izgubljen za kategoriju do 21 godine, a ne za nas.Tako će mnogi početi priče kako on ne može igrati za nas.

Kao i što mješaju braću Hajrović itd.
Nije konto covjek da se bas mora crtat! U svakom slucaju rekao je istinu!

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 09 feb 2013, 21:03

Nije stvar u tome da li je izgubljen ili nije. Stvar je u tome da svrsavate na lika u pocetnih 11 protiv Grcke, kao, moze se to srediti do kraja Marta. Pogledajte slucaj Hadzica koji se trudi dobiti papire pa ceka vec godinama. Coca - Colasinac samo suti i igra za Njemce, kada se ga zove - tisina. Cini mi se da ce prije za drzavu Sandzak zaigrati nego za nas .. Gurati ovo sto imamo, a ostali - bujrum ako zelite ..

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 09 feb 2013, 21:07

Ne forsiram ja nikoga, samo ne volim dezinformacije na koje naš narod lahko nasjeda i onda će po portalima početi jbvanje majki, a djete ni krivo ni dužno :)

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 09 feb 2013, 21:11

legenda reala je napisao/la:Ne forsiram ja nikoga, samo ne volim dezinformacije na koje naš narod lahko nasjeda i onda će po portalima početi jbvanje majki, a djete ni krivo ni dužno :)
Nisam ja nit mislio na tebe. Gore neko spomenu slabu odbranu pa kao treba njega i Bicakcica protiv Grcke gurnuti u vatru, a igramo (koja vec u nizu) veoma bitnu utakmicu. Kada Kolasinac ili neko iz saveza izjavi da je predao papire na obradu onda mozemo razmisljati o njemu. To se sigurno nece desiti prije jeseni kako god da okrenes. Ljudi se previse napale pa onda karanje keve kao sto si rekao ..

dexter___
Kontakt:

Post Postao/la dexter___ » 09 feb 2013, 21:14

[quote="legenda reala"]Ne forsiram ja nikoga, samo ne volim dezinformacije na koje naš narod lahko nasjeda i onda će po portalima početi jbvanje majki, a djete ni krivo ni dužno :)[/quot

Covjek nije rekao nikakvu dezinformaciju,nego istinu. Ti si taj koji nije razumio i koji plasira dalje to o cemu govoris i osudjujes selektore.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 09 feb 2013, 21:17

dexter___ je napisao/la:
Covjek nije rekao nikakvu dezinformaciju,nego istinu. Ti si taj koji nije razumio i koji plasira dalje to o cemu govoris i osudjujes selektore.
bravo selektore, ja plasiram dezinformacije

ali ako on prihvati poziv Njemačke, a već je igrao za U-19 reprezentaciju te zemlje, onda smo ga izgubili", rekao je selektor

dexter___
Kontakt:

Post Postao/la dexter___ » 09 feb 2013, 21:20

dexter___ je napisao/la:
bravo selektore, ja plasiram dezinformacije

ali ako on prihvati poziv Njemačke, a već je igrao za U-19 reprezentaciju te zemlje, onda smo ga izgubili", rekao je selektor
Vec ti rece ,citaj u komadu i koristi mozak ,a ne trci da nekoga ozugas.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 09 feb 2013, 21:29

dexter___ je napisao/la:
Vec ti rece ,citaj u komadu i koristi mozak ,a ne trci da nekoga ozugas.
Očigledno da ti ne koristiš mozak i ne čitaš nikako, a ne u komadu.

Za mene nije dezinformacija ja znam pravila, ali za običnog posmatrača(kakava je velika većina) koji mješaju braću Hajrović npr. ovo je dezinformacija.

Stajem ovdje sa disksijom, samo ti poručujem kad dečko zaigra za U21 Njemačke, odi na reprezentaciju.ba npr, i vidjećeš ovo o čemu ja pričam ;) Ponovo će biti bespotrebno jbavanje majki dečku ;)

Protiv Vlada nemam ništa, hiljadu puta sam rekao, da radi odličan posao i ima moju punu podršku ;)

valterboy
Kontakt:

Post Postao/la valterboy » 09 feb 2013, 23:48

Evo mladji ZEC zabio gol za Hradec. To mu je bio prvi mec za seniorski tim. 19 mu godina.

" onclick="window.open(this.href);return false;

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 10 feb 2013, 00:07

slika

3/4 porodice Hajrović sa Papetom u Ljubljani.
Mislim da ovaj razgovor nije mogao proteći bez spominjanja i preostale četvrtine Hajrovića u kontekstu BH reprezentacije :)

valterboy
Kontakt:

Post Postao/la valterboy » 10 feb 2013, 15:52

Dino Arslanagic pocinje od prve Minute za Standard Lüttich.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 feb 2013, 16:03

bavarian_bk je napisao/la:slika

3/4 porodice Hajrović sa Papetom u Ljubljani.
Mislim da ovaj razgovor nije mogao proteći bez spominjanja i preostale četvrtine Hajrovića u kontekstu BH reprezentacije :)
Jest a u buducnosti na pitanje zasto Hitzfo vise ne zove zadnju cetvrtinu Hajrovica bi ce odgovor.Pa logicno da ga ne zove. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 10 feb 2013, 16:16

valterboy je napisao/la:Dino Arslanagic pocinje od prve Minute za Standard Lüttich.
O ovom se momku tako malo prica da je nevjerovatno.Bolje je da on bude aktuelna prica nego Seferovic i Hajrovic.Steta bi bilo da ga izgubimo.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 10 feb 2013, 16:17

Ne razumjeh ovo Standard Luttich, zar nije Liege ?
On igra desnog beka jel tako ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: aimar21, AnelMid, Beduin, Goalgetter, Mocvara1991 i 44 gosta.