Magupski dupli pas Pjanića i Govoua na centru i dalje ovaj sve sam završio. 2:1. Ne znam može li se računati k'o asistencija...
Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 08 nov 2009, 21:18, ukupno mijenjano 1 put.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Preko kojeg linka gledas "kanal a" gringo? Svaka cast za video.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Hehe Dreambox ili sta? Moram i ja sebi nekako nabaviti te mutnje radnje.
Evo ovaj Atdh funkcionise. Super utakmica.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Kad svi ocekuju da ne pogodi pa cak i da ne igra, ja sam medju prvima, on nas sve demantuje. Definitivno najbolji mladi igrac na planeti. Majstore svaka ti cast.
Svaka cast Miraleme,kako samo dobar gol! Biti standardan u tako velikom klubu je zaista velika stvar! Pa ovakav jedan igrac samo kod Cire moze biti na klupi! al zato mjesta u prvih 11 ima jedan veteran koji igra u jednom osrednjem klubu,nazalost!..
bosnas_ je napisao/la:Svaka cast Miraleme,kako samo dobar gol! Biti standardan u tako velikom klubu je zaista velika stvar! Pa ovakav jedan igrac samo kod Cire moze biti na klupi! al zato mjesta u prvih 11 ima jedan veteran koji igra u jednom osrednjem klubu,nazalost!..
nije osrednjem vec malom klubu usto covjek ne moze da trci sahat vremena, ali da mi nemamo boljeg pa hajd nek igra.
ali ovakav Pjanic ni Brazilu ne bi sjedio na klupi jednostavno ovaj momak zna sve i ako ne bude igro u prvoj postavi stvarno sramota, pa on je za jedno milijardu generacija napredni od ibricica i muratovica.