hahaha dobro i sto je vazno, fakenate je napisao/la:1986., Peter Davies je nakon završenog fakulteta otišao na odmor u Keniju.
U jednoj od svojih šetnji po afričkom bušu naišao je na mladog mužjaka slona, s jednom nogom podignutom u zrak. Slon je izgledao rastreseno, a Peter mu je prišao jako pažljivo. Kleknuo je na tlo ispred slona, pregledao mu nogu i pronašao dugačak komad drveta duboko zabijen u nju. Izvadio je svoj nož, i što je nježnije i pažljivije mogao, izvukao komad drveta iz slonove noge, nakon čega ju je ogromna životinja nesigurno spustila na zemlju.
Slon se okrenuo prema Peteru, i sa čudnim pogledom zurio u njega nekoliko napetih trenutaka. Peter se smrznuo od straha, jedino što mu je prolazilo kroz glavu bilo je da če ga slon pregaziti. Napokon, slon je podigao surlu u zrak, glasno zatulio, okrenuo se i otišao. Peter nikada nije zaboravio slona, niti događaje od tog dana.
20 godina kasnije, Peter je šetao Zoo-om u Chicagu sa svojim sinom, tinejdžerom. Kada su se približili nastambi sa slonovima. jedno od tih bića se okrenulo i došlo do ograde gdje su Peter i njegov sin Cameron stajali. Veliki mužjak zurio je u Petera, podigao prednju nogu u zrak i spustio je nazad na tlo nekoliko puta. Nakon toga je glasno zatulio, čitavo vrijeme gledajući u Petera.
Prisjetivši se susreta iz 1986., Peter se nije mogao oteti dojmu da je to isti slon. Skupio je hrabrost, popeo se preko ograde i stao pred životinju, gledajući je i razmišljajući je li to taj isti slon. Slon je ponovo zatulio, spustio surlu, omotao je oko Peterove noge, povukao ga u zrak i nekoliko puta njegovim tijelom udario u ogradu, ubivši ga na mjestu.
Vjerojatno nije bio u pitanju isti **** slon.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
**** oca na ovom chatu je prosle godine puno bilo, a sad nigdje nikoga.
Kad se sjetim jedne noci pa to se za minut, dva, stranica ispise.

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ajd mi sad recite gdje se u Sa ima kupiti gamepad za PC, znaci da je drama jeftino, neko kinesko smece bez analoga i tako 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
treba mi samo 1
bas sam napisao na jednoj temi maloprije. odakle mi 30 km 
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
joj jesi me zayebo, neces ti dugo izdrzat na ovom forumu, express vlak za Banovice i to 
Plus Skenderija, 8 KM
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
eh, to mi treba, hvala ziv bio 
Evo ga i u Hercegovini prije po' sata počeo padat', znači kriza. 
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Joj kad vidim ovu sto bi u bundu za zvezdu prodala mrak mi na oci padne.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Isti sam ti, e čuj ona voli Zvezdu a kad igra zvezda ona je na godišnjem, daleko, još i bundaSarajlijc@ je napisao/la:Joj kad vidim ovu sto bi u bundu za zvezdu prodala mrak mi na oci padne.
Hoće li ujutro biti do koljena ili do pupka..mandraX je napisao/la:Evo ga i u Hercegovini prije po' sata počeo padat', znači kriza.
Ma kakvi, ovamo čim 5 cenata padne belaj žestoki, škole ne rade, ambulante pretrpane, padovi, fazoni ovo ono.

mandraX je napisao/la:Ma kakvi, ovamo čim 5 cenata padne belaj žestoki, škole ne rade, ambulante pretrpane, padovi, fazoni ovo ono.![]()
![]()
apsolutno si u pravu.padne 3 centa i odma djeca nema u skolu
Naj smo ludji .nate je napisao/la:mandraX je napisao/la:Ma kakvi, ovamo čim 5 cenata padne belaj žestoki, škole ne rade, ambulante pretrpane, padovi, fazoni ovo ono.![]()
![]()
![]()
apsolutno si u pravu.padne 3 centa i odma djeca nema u skolua tek ono prosle godine.nije bilo nastave mjesec dana
Ne bih imao nista protiv da se primi koji cm.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
to ljeti bude,kad su školarci na raspustuSheyi je napisao/la:**** oca na ovom chatu je prosle godine puno bilo, a sad nigdje nikoga.
Čim počne škola ova tema umre, samo čudno mi što Amel ne dolazi 'vamo kol'ko se sjećam izbacili su ga iz škole u 1. srednje znači ne ide više 
DRUG NEBI TI PUNCA
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ko to kaze ko to lazebagrcavi je napisao/la:Čim počne škola ova tema umre, samo čudno mi što Amel ne dolazi 'vamo kol'ko se sjećam izbacili su ga iz škole u 1. srednje znači ne ide više
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Nemoj toga ba, kad čujem to povuče me na neku pjesmu koja mi se ne sviđa nimalo.
E što opraše sa ovim vezama i ljubavnim statusima pred ovaj 14. februar ccc
E što opraše sa ovim vezama i ljubavnim statusima pred ovaj 14. februar ccc
DRUG NEBI TI PUNCA
- Evolution87
- Kontakt:
Stat' je Gile zakuco

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google [Bot] i 18 gostiju.