Miroslav Stevanović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Miroslav Stevanović
Beto, Julián, Coke, Fazio, Botía, Spahic, Fernando Navarro, Alberto Moreno, Stevanovic, Reyes, Medel, Maduro, Kondogbia, Hervás, Jesús Navas, Manu del Moral, Baba, Negredo.
Pozvani igraci za danasnju utakmicu protiv Real Madrida. Tesko je reci hoce li Stevanovic dobiti svoju sansu u ovoj utakmici. Rakitic nece nastupiti zbog crvenog u proslom kolu, tako da bi se otvorilo jedno mjesto u ofanzivi, sto bi popunio Manu del Moral, mada po najavama Spanskih medija, Emery ce igrati nesto defanzivnije, pa ce staviti Madura, Kondogbiu i Medela u veznom redu, a i poznato je da Navas, Reyes i Negredo igraju u napadu, tako da bi i Moral ostao na klupi, a Steva cekao neku sansu da uleti u igru.
Pozvani igraci za danasnju utakmicu protiv Real Madrida. Tesko je reci hoce li Stevanovic dobiti svoju sansu u ovoj utakmici. Rakitic nece nastupiti zbog crvenog u proslom kolu, tako da bi se otvorilo jedno mjesto u ofanzivi, sto bi popunio Manu del Moral, mada po najavama Spanskih medija, Emery ce igrati nesto defanzivnije, pa ce staviti Madura, Kondogbiu i Medela u veznom redu, a i poznato je da Navas, Reyes i Negredo igraju u napadu, tako da bi i Moral ostao na klupi, a Steva cekao neku sansu da uleti u igru.
Uff nisam znao da nece bit Rakitica, njegov izostanak ce bit prevelik handicap za Sevilju da bi mogli iznenadit Reala jer je Rakitic trenutno uz Negreda jedini koji nesto vrijedi u Sevilji. Ta dvojica Sevilju drze kako-tako na zivotu zadnjih par kola. Navas je nazalost totalno van forme...Koliko god glupo zvucalo, nebi volio da Stevanovic pocinje utakmicu jer mislim da ce Real Sevilju zabit 3-4 komada veceras, daj boze da se varam. Bolje bi bilo da igra zadnjih 20 minuta kad se vec zna pobjednika pa da onda napravi dva-tri solo-prodora i ostavlja dobar utisak jer ce onda medije i navijaci trazit da sljedeci put igra od pocetka....Goalgetter je napisao/la:Beto, Julián, Coke, Fazio, Botía, Spahic, Fernando Navarro, Alberto Moreno, Stevanovic, Reyes, Medel, Maduro, Kondogbia, Hervás, Jesús Navas, Manu del Moral, Baba, Negredo.
Edit: najbolje bi ipak bilo da Stevanovic pocinje utakmicu i da ce Sevilju vodit do pobjede ali cisto sumnjam u to:P
- Goalgetter
- Kontakt:
Sastavi timova veceras:
Real Madrid 4-4-2: Lopez; Arbeloa, Albiol, Ramos, Coentrao, Essien, Modric, Ronaldo, Kaka, Benzema, Higuain
Sevilla 4-5-1: Beto, Coke, Fazio, Spahic, Navarro, Maduro, Medel , Kondogbia, Navas, Reyes ,Negredo
Klupa Seville: Hervas, Moreno, Botia, Julian, Manu del Moral, Baba, Stevanovic
Real Madrid 4-4-2: Lopez; Arbeloa, Albiol, Ramos, Coentrao, Essien, Modric, Ronaldo, Kaka, Benzema, Higuain
Sevilla 4-5-1: Beto, Coke, Fazio, Spahic, Navarro, Maduro, Medel , Kondogbia, Navas, Reyes ,Negredo
Klupa Seville: Hervas, Moreno, Botia, Julian, Manu del Moral, Baba, Stevanovic
Neka uvede Stevanovica, svakako su izgubili. Da osjeti kako je protiv najjacih.
EDIT: Izvrsili tri izmjene, Stevanovca nigdje. Ovaj Emery ga izgleda ne voli bas...
EDIT: Izvrsili tri izmjene, Stevanovca nigdje. Ovaj Emery ga izgleda ne voli bas...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Goalgetter
- Kontakt:
Gledam 80 minuta ovu utakmicu nadajuci se da ce Steva uci, da ga na kraju Emery ne bi ubacio niti yebenih 5 minuta u igru, a u pm

ovaj trener neki papak neuvede Stevu...
Steva nema mjesta kod ovog tips ;-(
Emery napolje!
Šalu na stranu, on realno nema mjesta u Sevilli, nego na ljeto, nadat se da će ili otići neko od krilnih igrača, ili da će njega dati na posudbu ili ga prodati. U neki pristojan tim.

Šalu na stranu, on realno nema mjesta u Sevilli, nego na ljeto, nadat se da će ili otići neko od krilnih igrača, ili da će njega dati na posudbu ili ga prodati. U neki pristojan tim.
Najbolje da će ga prodati, doveli su perspektivnog igrača prije pola godine i odmah da ga prodaju. Glupo je govoriti da nema mjesta u ovom timu. Stigao je prije mjesec dana, treba mu malo da se uklopi. Tek za par mjeseci ćemo sa sigurnošću moći reći ima li mjesta u Sevilji ili ne. Ja sam uvjeren da ima, ali vrijeme će pokazati.
Smoke Weed Everyday!
Najbolja opcija za Stevu je da ode na posudbu u neki manji klub u Spaniji ,nebitno Primera ili Segunnda,ta Segunda je izuzetno jaka liga,jaca no sto vecina misli . Treba malo vremena da se prilagodi na taj fudbal .Nije isto igrati na pasnjacima amaterske lige poput Srbijanske ,zatim sutradan moras se nametnuti u mozda i najjacoj ligi svijeta gdje je konkurencija zestoka . To radi vecina timova s stranim igracima,posalju ga u Segundu ili neki drugi klub ,on kasnije stekne rutinu na pravi nacin se prilagodi temperamentu i nacinu na koje se igra fudbal u Spanij .Zadnji primjer je Costa. Nikako se nije uspio nametnuti u Atleticu,otisao je na posudbu u Rayo i briljirao,na taj nacin je pokazao kvalitete i evo ga sada najbolji napadac na svijetu . Naravno, velika prepreka je jezicka barijera. On ako se ne varam, nije naucio ni osnovne rijeci Spanskog jezika. Spaha mu sluzi kao prevoditelj. Imas primjer Krasica :decko u Juventusu za godinu dana nije savladao osnove jezika. To mi je predstavljalo ozbiljan problem . Dakle,posudba je najbolja opcija ukoliko Navas i Perotti ostanu i na ljeto . 

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
E jbg brate, bar pogledaj ekipu Seville prije nego što nešto ocijeniš glupim.EvoMene je napisao/la:Najbolje da će ga prodati, doveli su perspektivnog igrača prije pola godine i odmah da ga prodaju. Glupo je govoriti da nema mjesta u ovom timu. Stigao je prije mjesec dana, treba mu malo da se uklopi. Tek za par mjeseci ćemo sa sigurnošću moći reći ima li mjesta u Sevilji ili ne. Ja sam uvjeren da ima, ali vrijeme će pokazati.
Ma dobro, prekratko je tu da nauči jezik, ako bude ostajao naučiće.juznjak> je napisao/la:Najbolja opcija za Stevu je da ode na posudbu u neki manji klub u Spaniji ,nebitno Primera ili Segunnda,ta Segunda je izuzetno jaka liga,jaca no sto vecina misli . Treba malo vremena da se prilagodi na taj fudbal .Nije isto igrati na pasnjacima amaterske lige poput Srbijanske ,zatim sutradan moras se nametnuti u mozda i najjacoj ligi svijeta gdje je konkurencija zestoka . To radi vecina timova s stranim igracima,posalju ga u Segundu ili neki drugi klub ,on kasnije stekne rutinu na pravi nacin se prilagodi temperamentu i nacinu na koje se igra fudbal u Spanij .Zadnji primjer je Costa. Nikako se nije uspio nametnuti u Atleticu,otisao je na posudbu u Rayo i briljirao,na taj nacin je pokazao kvalitete i evo ga sada najbolji napadac na svijetu . Naravno, velika prepreka je jezicka barijera. On ako se ne varam, nije naucio ni osnovne rijeci Spanskog jezika. Spaha mu sluzi kao prevoditelj. Imas primjer Krasica :decko u Juventusu za godinu dana nije savladao osnove jezika. To mi je predstavljalo ozbiljan problem . Dakle,posudba je najbolja opcija ukoliko Navas i Perotti ostanu i na ljeto .
A, i po meni je to najbolja opcija. Navas, Perotti, Reyes, Manu del Moral i Rabello koji kuca na vrata prvog tima...

Perotti od jednog od najvećih talenata do vječito povrijeđenog igrača, Reyes nije ni R od onog starog Reyesa, Manu del Moral više igra kao polu špic, znači samo Navas je nedostižan trenutno za Stevanovića.Ostali nisu nedodirljivi, a Boga mi ni kvalitetniji drastično.
DRUG NEBI TI PUNCA
I po mom mišljenju malo pretjerujete oko njegove konkurencije za poziciju ... ne bih sada da mislite da njega i njegovu spospobnost okivam u zvijezde, al ima on itekako prostora, i imati će da se dokaže u Sevilli.
Istina je i to da nije niti malo jednostavno ( nisu to jednom ovdje pisali pojedini forumaši ), preći iz srbijanske lige, u jednu od najjačih liga svijeta, al je on ipak marljiv dečko, profesionalac, discipliniran, i siguran sam da takve osobine nikoga nisu izdale dosada, pa tako neće niti njega.
Novci koje su oni dali Vojvodini možda se čine beznačajnim... 3 mil se pominju, mnogo veći igrači su u nekim klubovima napravili krug i izašli , ali ja sam nekog mišljenja da se na Stevanovića računa, mladić je koji zaista obećava, i uz pravilan pristup, rezultat njegovog rada će se vidjeti, u to sam siguran.
Istina je i to da nije niti malo jednostavno ( nisu to jednom ovdje pisali pojedini forumaši ), preći iz srbijanske lige, u jednu od najjačih liga svijeta, al je on ipak marljiv dečko, profesionalac, discipliniran, i siguran sam da takve osobine nikoga nisu izdale dosada, pa tako neće niti njega.
Novci koje su oni dali Vojvodini možda se čine beznačajnim... 3 mil se pominju, mnogo veći igrači su u nekim klubovima napravili krug i izašli , ali ja sam nekog mišljenja da se na Stevanovića računa, mladić je koji zaista obećava, i uz pravilan pristup, rezultat njegovog rada će se vidjeti, u to sam siguran.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ma, svakako treba više vremena da se ocijeni šta i koliko može u takvoj konkurenciji. Samo mislim da nije doveden da uopšte bude konkurencija, jer Sevilla puno više škripi na nekim drugim pozicijama. Al eto, više ćemo znati kad i ako počne jednu utakmicu od prve minute.
Neprepoznatljivo sjajna igra sevilje u napadu. Doduše protiv futavog Deportiva. Da se hoće Reyes još malo izmorit, mogo bi Steva uć oko 67. 

kako je igrao za ovih 11 minuta
najbolje da ode na posudbu sljedece sezone u 2. ligu
sve su pite pitice, samo burek pitac je
Nako vala. Premalo za neke ocjene.vlada87 je napisao/la:kako je igrao za ovih 11 minuta
-
- Kontakt:
Dobio 6.3 ocjenu.teferič je napisao/la:Nako vala. Premalo za neke ocjene.vlada87 je napisao/la:kako je igrao za ovih 11 minuta
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.