FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Omladinac nas, igrao je za nase mladje repke, ali srce ga vuce izgleda 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ma to je najpostenijeSarajlijc@ je napisao/la:Omladinac nas, igrao je za nase mladje repke, ali srce ga vuce izgleda
Niko ti nece nista prigovoriti, samo mozes ostaviti bolji dojam..
A mislio sam na to kakav je
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
sladak ovako
srcelomac 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Bosniacum Lilium je napisao/la:sladak ovakosrcelomac
Kao igrac fudbala
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Pa medju najboljim, ako ne i najbolji u svojoj generacijiceze je napisao/la:Bosniacum Lilium je napisao/la:sladak ovakosrcelomac
![]()
![]()
Kao igrac fudbala?
-
samosarajvo
- Kontakt:
Upravo...mali je odlican igrac!Bega22 je napisao/la:Pa medju najboljim, ako ne i najbolji u svojoj generacijiceze je napisao/la:Bosniacum Lilium je napisao/la:sladak ovakosrcelomac
![]()
![]()
Kao igrac fudbala?
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Momci, ja koliko sam informisan, Radovac je danas stigao u Sarajevo, samo niko ne zeli pricati je li se vratio sa priprema u pozitivnom ili negativnom svijetlu. Jedan mi covjek rece, da je dogovoreno da on za mjesec dana ide direktno u Zenit, i da ce potpisati sa njima petogodisnji ugovor. Ali covjek je skeptik, jer je navodno u pitanju visina odstete. Zenit je ponudio 50.000€ na sto ovi vasi nisu pristali, pa se sada oduglovlaci i pokusava naci zajednicka rijec.
Dakle, ovo je sve, rekla kazala, tako da nemojte nista svatati generalno. Ako ima neko, nesto konkretno, molim vas neka iznese? Hvala
Dakle, ovo je sve, rekla kazala, tako da nemojte nista svatati generalno. Ako ima neko, nesto konkretno, molim vas neka iznese? Hvala
-
samosarajvo
- Kontakt:
Jest stigao i kazu da je ostavio ODLICAN utisak i da za par dana opet ide na turnir u spaniju sa njima i to ce presudit.DzoleZeljo je napisao/la:Momci, ja koliko sam informisan, Radovac je danas stigao u Sarajevo, samo niko ne zeli pricati je li se vratio sa priprema u pozitivnom ili negativnom svijetlu. Jedan mi covjek rece, da je dogovoreno da on za mjesec dana ide direktno u Zenit, i da ce potpisati sa njima petogodisnji ugovor. Ali covjek je skeptik, jer je navodno u pitanju visina odstete. Zenit je ponudio 50.000€ na sto ovi vasi nisu pristali, pa se sada oduglovlaci i pokusava naci zajednicka rijec.
Ma ne bi ni bilo ovih proba i **** oko zenita da nisu spremni ponuditi 250.000 eura, mi manje ne uzimamo.
ma daj ba,cuj 250.000!? nema teorije,dobro oni znaju kakva je situacija kod nas,zato ce ponuditi 50.000,i zato cete vi prihvatiti 50.000,pa nisu ni oni idioti,cuj "mi manje ne uzimamo"samosarajvo je napisao/la:Jest stigao i kazu da je ostavio ODLICAN utisak i da za par dana opet ide na turnir u spaniju sa njima i to ce presudit.DzoleZeljo je napisao/la:Momci, ja koliko sam informisan, Radovac je danas stigao u Sarajevo, samo niko ne zeli pricati je li se vratio sa priprema u pozitivnom ili negativnom svijetlu. Jedan mi covjek rece, da je dogovoreno da on za mjesec dana ide direktno u Zenit, i da ce potpisati sa njima petogodisnji ugovor. Ali covjek je skeptik, jer je navodno u pitanju visina odstete. Zenit je ponudio 50.000€ na sto ovi vasi nisu pristali, pa se sada oduglovlaci i pokusava naci zajednicka rijec.
Ma ne bi ni bilo ovih proba i **** oko zenita da nisu spremni ponuditi 250.000 eura, mi manje ne uzimamo.
Amare hvala ti...
Kolko je ovaj Olimpik dosad nasih bivsih trenera izmjenjao,svake pola godine novi

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Sta ocekivati od ŠNJ kluba:Demir18 je napisao/la:Kolko je ovaj Olimpik dosad nasih bivsih trenera izmjenjao,svake pola godine novi![]()
Dinamo u srijedu igra protiv Osijeka a trener najavulje da će Husejinović startati s klupe i da su mu potrebne još jedne pripreme.index. hr
interesantno
eto koliko je za godinu dana u sarajevu usao u formu i koliko se dobro radi u sarajevu alli nista nije drugacije i u drugim klubovima,
interesantno
eto koliko je za godinu dana u sarajevu usao u formu i koliko se dobro radi u sarajevu alli nista nije drugacije i u drugim klubovima,
Nikakve ti veze sarajevo nema sa tim, frajer je dosao sa bruku kila viska samo sto je u sarajevu morao igrati za razliku od dinama. Eto ni dinamo mu za jedne pripreme nije skinuo kilazu...ciza je napisao/la:Dinamo u srijedu igra protiv Osijeka a trener najavulje da će Husejinović startati s klupe i da su mu potrebne još jedne pripreme.index. hr
interesantno
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
samosarajvo
- Kontakt:
Vec smo odbili 100k (ili 150 nisam siguran) od Bayerna...JMs1921 je napisao/la:ma daj ba,cuj 250.000!? nema teorije,dobro oni znaju kakva je situacija kod nas,zato ce ponuditi 50.000,i zato cete vi prihvatiti 50.000,pa nisu ni oni idioti,cuj "mi manje ne uzimamo"samosarajvo je napisao/la:Jest stigao i kazu da je ostavio ODLICAN utisak i da za par dana opet ide na turnir u spaniju sa njima i to ce presudit.DzoleZeljo je napisao/la:Momci, ja koliko sam informisan, Radovac je danas stigao u Sarajevo, samo niko ne zeli pricati je li se vratio sa priprema u pozitivnom ili negativnom svijetlu. Jedan mi covjek rece, da je dogovoreno da on za mjesec dana ide direktno u Zenit, i da ce potpisati sa njima petogodisnji ugovor. Ali covjek je skeptik, jer je navodno u pitanju visina odstete. Zenit je ponudio 50.000€ na sto ovi vasi nisu pristali, pa se sada oduglovlaci i pokusava naci zajednicka rijec.
Ma ne bi ni bilo ovih proba i **** oko zenita da nisu spremni ponuditi 250.000 eura, mi manje ne uzimamo.![]()
![]()
sto se Saida tice, pogledajte slike sa priprema Dinama, dobro je on vec smrso, vise nije tezina problem, samo kondicija.
Ovu polusezonu od Saida ocekujem da igra u Dinamu, necu reci u prvoj postavi ali mislim da bi trebao u ligaskim utakmicama dobivati 30 ak minuta, da mu to bude neki prosjek, neke ce mozda startat i od prve minute.
Od sljedece sezone bi to trebalo izgledati jos ozbiljnije...ima on kvaliteta sigurno!
Zadnja izmjena: samosarajvo, dana/u 10 feb 2013, 16:29, ukupno mijenjano 1 put.
interesantno da je u takvom stanju bio najbolji igrac lige,a tu je igrao godinu dana(ne malo)pile87 je napisao/la:Nikakve ti veze sarajevo nema sa tim, frajer je dosao sa bruku kila viska samo sto je u sarajevu morao igrati za razliku od dinama. Eto ni dinamo mu za jedne pripreme nije skinuo kilazu...ciza je napisao/la:Dinamo u srijedu igra protiv Osijeka a trener najavulje da će Husejinović startati s klupe i da su mu potrebne još jedne pripreme.index. hr
interesantno
a ljudi tvrde da za njih nije spreman
Ma bio je go **** a ne najbolji igrac lige.Pa pogledaj mu statistiku i rece ti se jel najbolji igrac lige.Nego dosao iz bundeslige pa odmah najbolji jos novinari napusu situaciju.ciza je napisao/la:interesantno da je u takvom stanju bio najbolji igrac lige,a tu je igrao godinu dana(ne malo)
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jah eto nek je Zeba bio bolji.pile87 je napisao/la:Ma bio je go **** a ne najbolji igrac lige.Pa pogledaj mu statistiku i rece ti se jel najbolji igrac lige.Nego dosao iz bundeslige pa odmah najbolji jos novinari napusu situaciju.ciza je napisao/la:interesantno da je u takvom stanju bio najbolji igrac lige,a tu je igrao godinu dana(ne malo)
Jah eto nek je igrac koji je za polusezonu dao 3 gola i imao jednu asistenciju najbolji igrac. A da ti ne pricam da trebaju dvojica da trce za njega...Sarajlijc@ je napisao/la:
Jah eto nek je Zeba bio bolji.
Zeba za vrijeme provedeno u Zelji ima asistencija ko svi drugi u ligi zajedno
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Njegove igre govore drugacije, pusti statistiku.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google Adsense [Bot], N3R3D, successminator i 53 gosta.