NBA sezona 2012/13
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA sezona 2012/13
• Hawks taking trade offers for Smith.
• Miami signed forward Chris Andersen for remainder of season.
• Minnesota waived forward Lou Amundson. Signed forward Mickael Gelabale and forward Chris Johnson for the remainder of the season.
• Miami signed forward Chris Andersen for remainder of season.
• Minnesota waived forward Lou Amundson. Signed forward Mickael Gelabale and forward Chris Johnson for the remainder of the season.
There's no cure for being a cunt - Bronn, son of... You wouldn't know him.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
BIHfan je napisao/la:Nakon sto je Rose osvojio MVP, Edin nije vise ni spominjao nesto pretjerano lose za Derricka. A najveca blamaza mi je kad ga pita ovaj jedan na podcastu nekom Rose mvp titula ove sezone? On se citavo vrijeme smijao, u suzama, kaze ni u snovima i onda pocne pricat kako je Rose na SP u Turskoj izgledao tako nemocno i neke slicne gluposti koje su prezvakane.
Mogu mislit ovakvu reakciju Edina kad je Rose dignuo trofej MVP.
brate CP3 je inace zvijer kojeg Chalmers jede sinoc
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Neko od navijača Memphisa reče da je Gay karna, a čovjek je mašina isto kao što se pričalo za Hardena da je Houston izgubio u tom tradeu.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Daleko od toga da je karna. Samo sam rekao da ne moze biti prva opcija dobre ekipe i da ne zasluzuje trenutni ugovor. Vidjet cemo sta buducnost nosi.Carlo je napisao/la:Neko od navijača Memphisa reče da je Gay karna, a čovjek je mašina isto kao što se pričalo za Hardena da je Houston izgubio u tom tradeu.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Od kako je on došao Raptorsi nisu loša ekipa uopšte, vidjećemo šta će biti do kraja ove sezone i sljedećeGreivis je napisao/la:Daleko od toga da je karna. Samo sam rekao da ne moze biti prva opcija dobre ekipe i da ne zasluzuje trenutni ugovor. Vidjet cemo sta buducnost nosi.Carlo je napisao/la:Neko od navijača Memphisa reče da je Gay karna, a čovjek je mašina isto kao što se pričalo za Hardena da je Houston izgubio u tom tradeu.
Gdje mi je @KK Bosna?Sjećaš li se naše rasprave oko Gelabala
?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
od prosle sezone
od prosle sezone
veceras nekoliko odlicnih utakmica od kojih se izdvajaju
New York Knicks vs. L. A. Clippers
Miami Heat vs. L. A. Lakers
kao i derbi veceri
Orlando Magic vs. Portland Trailblazers

New York Knicks vs. L. A. Clippers
Miami Heat vs. L. A. Lakers
kao i derbi veceri
Orlando Magic vs. Portland Trailblazers
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Maloprije negdje pročitah da Wizardsi imaju statistički najbolju odbranu u ligi s Wallom u prvoj petorci. Top 5 playmakera u ligi.
Naravno sada kada si ti to napisao , neko treba poceti nabrajati sve playove bolje od njega 
ja necu , nego poceo je devet utakmica od pocetka ove sezone samo tako da to nije neki uzorak..
ja necu , nego poceo je devet utakmica od pocetka ove sezone samo tako da to nije neki uzorak..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Raul_64 je napisao/la:Naravno sada kada si ti to napisao , neko treba poceti nabrajati sve playove bolje od njega
A dobro, mnogi su osporavali njegov kvalitet, a čovjek prosto razvaljuje. Samo njegova nesreća je ta što je završio na timu koji već tri godine dobija dobre pikove, a ne može sastaviti dobru ekipu, ali svaka čast njemu pa se ne žali.
Ruža
Westbrook
Wall
po meni na taj kalup "playova" koje su u stvari vise dvice nego kec (nisam Irvinga stavio jer se vise oslanja na svoj šut nego fizikalije)
a sigurno da ima domet spomenutih pa ostaje da se vidi dal ce se to manifestovati..
a pozicija playmakera je najdublja u NBA-u , ikad vjerovatno
Paul,Parker,Westbrook,Curry,Deron,Lowson,Conely,Rondo,Rose,Irving,Holiday,Jennigs..pa i Felton,Lin,Nash jos uvijek
hrpa odlicnih playova
skoro svaka ekipa ima rijeseno barem tu poziciju
Westbrook
Wall
po meni na taj kalup "playova" koje su u stvari vise dvice nego kec (nisam Irvinga stavio jer se vise oslanja na svoj šut nego fizikalije)
a sigurno da ima domet spomenutih pa ostaje da se vidi dal ce se to manifestovati..
a pozicija playmakera je najdublja u NBA-u , ikad vjerovatno
Paul,Parker,Westbrook,Curry,Deron,Lowson,Conely,Rondo,Rose,Irving,Holiday,Jennigs..pa i Felton,Lin,Nash jos uvijek
hrpa odlicnih playova
skoro svaka ekipa ima rijeseno barem tu poziciju
E svaka mu cast, cudnijeg igraca odavno nisam vidio. Uvijek se od njeg moez ocekviat nesto neocekivano 
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Raule ne slazem se da je Wall vise dvica. Strasan playmaker je u pitanju, samo ga treba okruziti pravim igracima. Sta ce on razigravat hrpu indijanaca sa kojima igra 95% svoje karijere. 
Tu si upravu , nije lagano igrati sa Youngom (carer high 2 asist) pa sad s Crafordom..
Washington bi trebao prestat pobjedjivati kako bi sa jos jednim top 3 pikom napao playoff sljedece godine
Wall
Beal
Ariza
lottery pick?
Nene/Okafor
to je dosta za Istok uz ocekivani napredak Walla i Beala..
Washington bi trebao prestat pobjedjivati kako bi sa jos jednim top 3 pikom napao playoff sljedece godine
Wall
Beal
Ariza
lottery pick?
Nene/Okafor
to je dosta za Istok uz ocekivani napredak Walla i Beala..
Još dodaj McGeeja i Blatchea među te indijance 
- adriano_leite
- Kontakt:
Svi ti indijanci su mogli zabiti na njegovu asistenciju, sto mu i podize broj asistencija. Da je Irvingu te indijance, imao bi i on 7 8 asistencija, dok sada igra pretezno sa drvima, osim njih par koji zapravo pripadaju NBA ligi. Bolje i indijanci nego D-League igraci
.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Niko i ne spominje Irvinga. 
- adriano_leite
- Kontakt:
Ma to sam rekao ponesen cinjenicom da je neko napisao kako Irving moze da spada u one dvice, pa ti napisao da je odlican play sa indijancima u ekipi, pa sam onda ja rekao da je te indijance nama da Irving poveca broj asistencija. Nama centar jedna ljubicica Zeller, koji jedva moze loptu da zakuca, razocarao me jeDonnie Darko je napisao/la:Niko i ne spominje Irvinga.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.