Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
[youtube][/youtube]nate je napisao/la:imali neko video tog starta lewandowskog?
Osjecam se indirektno prozvanim, pa da ti odgovorim.amerosm je napisao/la:Sto se tice van der Vaarta smatram da on u onoj situaciji treba stajati po strani, jer tu je kapiten koji ce kod sudije zastiti svog saigraca, ali isto tako ne valja nekim ovdje sto privatne probleme van der Vaarta koriste kako bi ga ocrnili. Sta se je desavalo za Novu godinu to nikoga ne treba da zanima i to je njegova privatna stvar, a isto tako pitam se kako bi reagovali navijaci BVB-a kada bi ostali Piszczek-a poceli nazivati onaj sto namjesta utakmice.
Lennon je napisao/la:Weidi ako je već bio bolestan bolje da je pružio šansu Langeraku da brani.
Koje **** od covjeka ccc sta je dozvolio i koliko pati navijace i upravu ...KSIVLE je napisao/la:Ako Gundo ne mogne, nadam se da će startati Bender-Kehl kao par šestica. Sahin je van forme i trebat će mu još vremena da uhvati formu.
Na TM "Lewa u Bayernu" već ima 35%, tako da očito ima tu nešto. Krasan tajming pred ključne mečeve.
Nece dobiti nagradu sa fair-play,ali je omogucio svojoj ekipi da dodje do nova 3boda,radi cega je prakticno i doveden,tako da ne vidim zasto se dize toliko prasine oko toga.Hare_BvB je napisao/la:1. Getsikulacija gofneta prema Weidiju nakon sto je Lewat dobio crveni - znas ono kad pokazuje kazipsrticem na svoju krmecu cehricu "si vido kako sam ja mudar".
2. Pogadja ga neko sa ST-a papiricem, upaljacem, ne znam ni ja cim, u stomak/butinu, a gofno se hvata za vugla.
3. Pocetak drugog poluvremena, sopstveni igrac ga "napucava" loptom glavom u facu, a ono se valja dvi minute.
Inace, 'olandsko gofno koje voli udarati zene , ima podugacku historiju "nefer" ponasanja, ono da se ne lazemo.
Ovo govoris radi Sahina, ili?Hare_BvB je napisao/la:Fakat nikako da shvatim toliku ljubav prema gofnarima koji su na prvi mig "veceg" kluba napustali svoje jato.
Mislim da je @proFCB u ove dvije recenice cijelu situaciju objasnio i vrijeme je da zavrsimo pricu oko van der Vaarta. Isto tako bih volio kada bi u BVB-u prvo ocistili neke stvari ispred svojih vrata pa onda pokazivali prstom na druge...proFCB je napisao/la:Nece dobiti nagradu sa fair-play,ali je omogucio svojoj ekipi da dodje do nova 3boda,radi cega je prakticno i doveden,tako da ne vidim zasto se dize toliko prasine oko toga.Hare_BvB je napisao/la:1. Getsikulacija gofneta prema Weidiju nakon sto je Lewat dobio crveni - znas ono kad pokazuje kazipsrticem na svoju krmecu cehricu "si vido kako sam ja mudar".
2. Pogadja ga neko sa ST-a papiricem, upaljacem, ne znam ni ja cim, u stomak/butinu, a gofno se hvata za vugla.
3. Pocetak drugog poluvremena, sopstveni igrac ga "napucava" loptom glavom u facu, a ono se valja dvi minute.
Inace, 'olandsko gofno koje voli udarati zene , ima podugacku historiju "nefer" ponasanja, ono da se ne lazemo.
Niste ni vi sad neke postenjacine pa da se javljate...
http://www.kicker.de/news/fussball/bund ... nd-17.htmlDamit nicht genug. Weitere zwei Zeigerumdrehungen später wollte der erst sieben Minuten zuvor eingewechselte Maicosuel vor einem Hoffenheimer Eckball BVB-Keeper Weidenfeller mit einem Schlag auf den Arm zur Herausgabe des Spielgeräts bewegen. Der Schlussmann sank theatralisch zu Boden, Kempter schickte Maicosuel mit Rot zum Duschen (81.). Die folgenden Unsportlichkeiten beider Seiten ließ der Referee indes ungeahndet.
amerosm je napisao/la: Mislim da je @proFCB u ove dvije recenice cijelu situaciju objasnio i vrijeme je da zavrsimo pricu oko van der Vaarta. Isto tako bih volio kada bi u BVB-u prvo ocistili neke stvari ispred svojih vrata pa onda pokazivali prstom na druge...
Ma nek' je on i stao u odbranu svog kolege...samo da nije onako teatralan,jednostavno nema potrebe.amerosm je napisao/la:@ adnan24
ja sam rekao da neopravdam van der Vaarta i da on u onoj situaciji ondje nema sta traziti, jer tu su kapiteni ako treba zastiti svog saigraca.
Na stranu ponasanje van der Vaarta koje nije u duhu Fair-Play-a, ali isto tako se mora priznati da jucer niste toliko zakinuti kao sto je bio slucaj na utakmici protiv Wolfsburga, jer vecina navijaca na TM-u poredi te dvije situacije.
Danas pisu da je upitan...ali eto nadam se da si upravu.amerosm je napisao/la:Sto se Gündogana tice on ce sigurno igrati protiv Shaktara, jer ga je Klopp jucer htio odmoriti, a Grosskreutz je zadrzan u bolnici jer mu je bronhitis presao na upalu pluca kako javljaju Njemacki mediji.
Mozda se pali na pljeskanje (posebno po guzi), pa je to bio samar iz ljubavigruezi je napisao/la:Nekontam sto spominjete da je on udarao svoju zenu kao da to ima ista iscim....mozda se ponasala kao bitch pa dobila plesku...
gruezi je napisao/la:ja nebih previse stresavao oko vdv I njegove zene sylvie od koje bolje izgleda 70 posto cura u sarajevu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.