Bosna i Hercegovina - Grčka

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Rezultat?

Pobjeda BiH
304
70%
Nerijeseno
92
21%
Pobjeda Grcke
38
9%

Ukupno glasova: 434

viKK
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post Postao/la viKK » 09 feb 2013, 16:52

I mi napadamo , izgubimo loptu , kontra iskrsne i primimo gol . Njemci su ih uništili napadajući za 20 minuta jer imaju vrhunske igrače u ekipi .
Naši centarfori 80% zavise od igre krila i veznog reda . Ne daj bože da se Pjanić nekako uspije ozlijediti za ovih mjesec dana , pa da se usere stvar.. Stevanović jako malo vremena dobija u Sevilli i to se vidjelo u utakmici protiv Slovenije . Također njegova fizička građa je slaba , koliko je puta protiv Slovenije bio samo "otresen" , zato nije ni došao do izražaja . Kako da ih napadamo maksimalno iz svih raspoloživih sredstava kad oni hoće takvu igru , jer pobogu imaju 6-7 defanzivaca konstantno u odbrani . Onda ćemo mnogo prostora ostaviti na našoj strani , i onda smo gotovi.

arius
Kontakt:

Post Postao/la arius » 09 feb 2013, 16:58

ma jok samo oprezno :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 feb 2013, 16:59

Ako bi igrao jedan napadac a dva defanzivna.onda ce milion posto biti pozvan Rahimic zajedno sa Zahirovicem.I sredina znaci beton.
Ali jedan napadac protiv Grka moze biti nedovoljan ako se pobjeda zeli.
Znaci ili jare ili pare.
i jos neko bas nikako da skonta da Zahirovic jedini igra def.veznog iako smo prije uvijek igrali sa dva.Znaci puno teze i vise zadataka za njega.Mudonja je jos od Izraela ispao iz svih normalnih formi i nije to taj Mudonja iz proslih kvalifikacija.
Protiv Grka nema zayebancije,tako su i Slovaci napadali ovi uboli i sad Hamsikovci gledaju odakle vedri.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 09 feb 2013, 17:04

Sa jednim napadacem mozes igrati ako na krilima imas Ronalda i Di Mariju ili Iniestu i Pedra, koji ce sa lakocom uci u 16-erac, poslat nekog po cevape i zabiti gol. Ako nemas takave igrace koji to mogu onda ga neces zabiti od jacije do sabaha. Dzeko i Ibisevic su nasa dva krucijalna igraca koji svoj hljeb zaradjuju u 5-ercu protivnika i zasto da to ne koristimo. Ne treba se previse plasiti Grka, nisu oni Spanija ili Njemacka, treba samo napasti zestoko sa krila, sto vise ubacivati lopte u 16 i mora uci da ga yebes...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 09 feb 2013, 17:06

Ehh da je to tako jednostavno, ne bi ja i ti sjedili za kompom i kucali na forumu, nego radili kao menadžeri.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 09 feb 2013, 17:43

Ja gotivin Medonju al protiv Slovenije ga nije bilo ni na mapi...Nadam se da ce vrne brzo...

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 09 feb 2013, 19:42

viKK je napisao/la:I mi napadamo , izgubimo loptu , kontra iskrsne i primimo gol . Njemci su ih uništili napadajući za 20 minuta jer imaju vrhunske igrače u ekipi .
Naši centarfori 80% zavise od igre krila i veznog reda . Ne daj bože da se Pjanić nekako uspije ozlijediti za ovih mjesec dana , pa da se usere stvar.. Stevanović jako malo vremena dobija u Sevilli i to se vidjelo u utakmici protiv Slovenije . Također njegova fizička građa je slaba , koliko je puta protiv Slovenije bio samo "otresen" , zato nije ni došao do izražaja . Kako da ih napadamo maksimalno iz svih raspoloživih sredstava kad oni hoće takvu igru , jer pobogu imaju 6-7 defanzivaca konstantno u odbrani . Onda ćemo mnogo prostora ostaviti na našoj strani , i onda smo gotovi.
Sve to stoji, ali nam je napad veca garancija za nerijeseno ili pobijedu. Budemo li se branili i primili gol (a obicno to tako biva) tek tada smo nadrljali. Mi smo ekipa koja se ne zna braniti niti nam je to filozofija igre. Svaka ekipa koristi svoje najjace oruzje, a nase je napad. U slucaju da im na pocetku uvalimo gol-dva e onda treba razmisljati o defanzivi i cuvati rezultat, mada... mi i cuvanje rezultata.. :?
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 09 feb 2013, 19:50

Razumijem te - samo ne smijemo napadati 100% sa svim igračim, tako da se u odbrani izgubimo . Moramo biti i spremni na svaku kontru opasnih Grka jer ako se zaletimo ko muhe bez glave , to će nam se odbit o glavu ... ;)

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 09 feb 2013, 20:35

Gol i u 90minuti moze donijeti pobjedu,a ako ga primimo rano psihicki bi pali totalno,navijaci bi zakovali i to je raspad sistema..Strpljivo,polahko graditi napade,kontrolirati igru to je recept za Grčku jedna šansa ili dvije će biti ako iskoristimo možemo se radovati ako ne i remi bi bio dobar..

Rikardo
Kontakt:

Post Postao/la Rikardo » 09 feb 2013, 22:29

Samo treba biti optimistican nema potrebe za bilo kakvim strahom, znam da ce biti jako tesko ali samo vjerovati u tu pobjedu mi to mozemo. Sami igraci ce biti jako motivisani, domaci teren, atmosfera ce biti paklena.

Uz Boziju pomoc, da nam svi igraci budu spremni i zdravi ima da okrenemo Helene 2:0. 8-)

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 10 feb 2013, 13:50

Zahirovic presao u Dinamo Minsk, a sezona im tek pocinje u aprilu :roll: . Znaci pored njega, na poziciji zadnjeg veznog imamo Medunjanina, koji je mjesecima van forme, Sesara iz Elagzispora, Tiki-taku u Zelji, te Seju koji svakako do Aprila povrijedjen i Besica u Fenecvarosu. A takodjer na prosirenom spisku Rivalda u Vojvodini i Vrancica u Braunschweigu..

Sjajno :roll:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 feb 2013, 13:53

Goalgetter je napisao/la:Zahirovic presao u Dinamo Minsk, a sezona im tek pocinje u aprilu :roll: . Znaci pored njega, na poziciji zadnjeg veznog imamo Medunjanina, koji je mjesecima van forme, Sesara iz Elagzispora, Tiki-taku u Zelji, te Seju koji svakako do Aprila povrijedjen i Besica u Fenecvarosu. A takodjer na prosirenom spisku Rivalda u Vojvodini i Vrancica u Braunschweigu..

Sjajno :roll:
Ja bi stavio Besica.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 10 feb 2013, 13:54

Cartman je napisao/la: Ja bi stavio Besica.
I meni se cini kao jedna od boljih opcija. Mada 99% sam siguran da ce Medunjanin i Zahirovic igrati. :|

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 10 feb 2013, 13:55

Ako Pape odluči da zamjeni Zahirovića (što je 10% moguće) , najvjerovatnije će na tu poziciju doći Bešić ili Sesar (iako je džoker igrač) :D Samo ne znam kako ćemo ako u kojem slučaju budemo igrali sa dva zadnja vezna , onda smo nayebali :?

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 10 feb 2013, 13:58

Goalgetter je napisao/la:
I meni se cini kao jedna od boljih opcija. Mada 99% sam siguran da ce Medunjanin i Zahirovic igrati. :|
Ne znam kolko je pametno sa besicem u prvih 11 nije odigro odavno utakmice za reprezentaciju , igra tamo u madjarskoj kolko sam primjetio hvale ga maksimalno. Al najveci je problem to sto nije uigran i **** ce njemu bit da se kaci sa grcima ako neko zna iskoristit to neiskutvo maksimalno onda su to grci...

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 10 feb 2013, 14:01

grgr je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:
Ne znam kolko je pametno sa besicem u prvih 11 nije odigro odavno utakmice za reprezentaciju , igra tamo u madjarskoj kolko sam primjetio hvale ga maksimalno. Al najveci je problem to sto nije uigran i **** ce njemu bit da se kaci sa grcima ako neko zna iskoristit to neiskutvo maksimalno onda su to grci...
To jeste problem, jos je i mlad i neiskusan, te neuigram, mada kad vidim kako je odigrao Medunjanin u zadnjim utakmicama u reprezentaciji, vrijedi riskirati. A ni Zahirovic nije bio nista bolji, ali eto, boljih opcija nekih nemamo, dosad je Rahimic uspjesno pokrivao tu poziciju, i ko god je igrao uz njega (Medo/Zaha/Sejo) dobro je izgledalo. Na Papetu je da napravi najbolje iz toga, i pronadje najbolje moguce rjesenje.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 feb 2013, 14:03

Muhamed je po meni uvijek dobro odigrao za repku. Nije idealno stavit novog igraca u prvih 11, i to tako mladog, ali kad pogledam alternative...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

zuka_TM
Kontakt:

Post Postao/la zuka_TM » 10 feb 2013, 14:07

Ma Cocalica pozvati,jest da nije nikad igrao s ovom ekipom al ne moze biti gori od Zahirovica.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 10 feb 2013, 14:08

Meni realno evo ovako kad sagledam sve igrace koji mogu igrat na poziciji zadnjeg veznog znaci rahimici , zaha , medo , sejo , sesar itd itd. Meni bi svakako Sejo bio prva opcija , najveci je problem ako se i oporavi nece imat max 1 utakmicu u nogama al opet meni je to daleko bolje od zahirovica i mede skupa koji ozbiljno igraju poprilicno blijedo ove kvalifikacije. Sejo zna igrat tu poziciju pored toga pokretljiv je a moze i dijelit duge lopte. Poslije seje bi bez obzira na sve stavio Rahimica al sa njim mora bit jos 1 igrac . Veliki nam je problem taj zadnji vezni ,ogroman. Napiso sam i na temi od zahe da ima onaj anel hadzic nisam ga iskreno nikad gledo. Al covjek je odigro 120 utakmica za reid ima 22 god kolko vec ... Da imamo jednog zadnjeg veznog igrackih kvaliteta kao sto su lulic mujdza il neko tako mi bi bili 40 % bolja reprezentacija uzasno smo limitirani tu . I nemojte molim vas spominjat tog cocalica za covjeka se ni ne zna dal igra dole u izrealu i nece nikad dobit poziv i ne treba kolko znam taj je lik igra stopera pa nije svako de rossi da moze igrat stopera i zadnjeg veznog i beka mante vise izmisljanja tople vode. Jer taj cocalic nece nigdje dalje od tog izreala prije ce zahirovic zaigrat u nekoj boljoj ekipi a da ne pricam o besicu il eto ovom hadzicu koji bi sigurno mogli zaigrat u nekim ok ekipama prvenstveno mislim na besica tu .

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 10 feb 2013, 14:16

Jucer je Jagodic izjavo da ce Besic biti na raspolaganju njemu. Zahirovic je mlad i zato se forsira. Jeste da ovaj Hadzic ima ogormno utakmca u nogama ali Ried je ipak Ried. Nadam se najboljem ali da se ne desi da vec nakon druge tekme bude "nije to to". Kao vec sada sa Zukoanovicem. Polako ...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.