Rafa Nadal za sve njegove fanove
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Rafa Nadal za sve njegove fanove
pa ne bi ti bilo lose da nesto i procitas u zivotu... onda ti mozda loptice ne bi SKAKALE po terenima a znao bi i koji su tvrdi tereni a koji ne!
Nole jarane smiri strasti, ako volis Novaka nemoras ga u nebo dizat..
Znamo sta je trenutno, ali vjeruj mi nece tako dugo, tu su Rafa, Rogi i Kloc britanski, nemoj se nadat puno.
Znamo sta je trenutno, ali vjeruj mi nece tako dugo, tu su Rafa, Rogi i Kloc britanski, nemoj se nadat puno.
sta smatras pod dugo?AA23 je napisao/la:Znamo sta je trenutno, ali vjeruj mi nece tako dugo, tu su Rafa, Rogi i Kloc britanski, nemoj se nadat puno.
po godine? godinu?
moze opklada da ni fed ni nadal nece biti ispred noleta na kraju godine (naravno ukoliko ne bude povreda)?
a i to kako nole nece jos dugo (biti br1) i da nema nade za to... i to slusam evo vise od 2 godine!
Nadal igra izvanredno pomeno je Chardya,igra sjajno i u dublu i singlu nije jos seta izgubio,sjajno samo ovako a nastavi RG je vec upisan,a onda jurisati na WB.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
-
samosarajvo
- Kontakt:
Nisam siguran ali mislim da je teoretski moguce da Rafa osvoji sva tri GS-a do kraja a da Nole ostane na prvom mjestu.
RG- Rafa brani, kao i ostatak sljake.Nek se ponovi prosla godina i razlika se ne bi trebala mjenjat
WB - Nole brani polufinale Rafa drugi krug , kad bi ga Rafa uzo u finalu smanjio bi razliku za nekih 1500 bodova
US - smanjenje za jos 2 milje i nesto zavisno od Noletovog rezltata....
Poenta je da prvo mjesto nije sve u zivotu
RG- Rafa brani, kao i ostatak sljake.Nek se ponovi prosla godina i razlika se ne bi trebala mjenjat
WB - Nole brani polufinale Rafa drugi krug , kad bi ga Rafa uzo u finalu smanjio bi razliku za nekih 1500 bodova
ja nercunajuci zavrsni Master na kojme Rafa nije ucestvovao i bruku mastersa prije toga.samosarajvo je napisao/la:Nisam siguran ali mislim da je teoretski moguce da Rafa osvoji sva tri GS-a do kraja a da Nole ostane na prvom mjestu.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
naravno da nije... ima tu svega... kao npr 5 od posljednjih 9 slemova + jos 2 finala, posljednji WTF, 8 od posljednjih 16 mastersa na kojima je nastupio + jos 4 finala! nole je prilicno dominantan!samosarajvo je napisao/la:Poenta je da prvo mjesto nije sve u zivotu
a vidim da ti ni sistem bodovanja nije jaca strana! ko koliko brani i nije tako primarno ako vec gledas kraj godine. na kraju ce ostati samo poeni iz ove godine a nole trenutno ima 2040p a nadal ce ako osvoji ovaj turnir imati 250p. znaci da ce nole u tom slucaju imati manje od 1800p prednosti na rejsu. ako nadal osvoji 3 naredna slema samo ce tu imati 3x800=2400p vise od noleta, pa da nole igra sva sama finala. sto je ukupno 600p prednosti za nadala, kada oduzmemo ovih sadasnjih 1800p prednosti koje ima nole. naravno da bi zavisilo sta urade na ostalim turnirima obojica i da naravno ni slemovi nisu sve ali bi nadal, sa 3 slema, sasvim sigurno ne samo nadoknadio zaostatak (u rejsu) vec i dobio poprilicnu prednost. pogotovo sto nisu br1 i br2 pa bi nadal mogao sam da izbaci noleta i prije finala, cime bi razlika u poenima samo rasla.
Zadnja izmjena: No1e, dana/u 10 feb 2013, 14:06, ukupno mijenjano 1 put.
Smarate ljudi. Kako ne vidite da ce Nadal osvojiti sve Slamove i Masterse u ovoj godini
Nema veze sto za titule van sljake ne zna od oktobra 2010. Niti to sto WTF nikada nije osvojio i za 8 godina od kako je top10 igrac je samo jednom igrao finale.
Nema veze sto je Djokovic osvojio 5/7 poslednjih vansljakastih GS turnira, 6/11 poslednjih vansljakastih Mastersa.
Niti to sto od 2007e, pa do dana danasnjeg ownuje Nadala na tvrdoj podlozi.
Nema veze ni to sto je Federer za malo izgubio #1 na kraju prosle sezone. Iste sezone u kojoj je otresao Nadala u IWu.
Nema veze ni to sto je Murray "skinuo mrak" na OI i USO i sada redovno igra zavrsnice turnira u kojima je ulog najveci, a u njima ili dobija ili gubi samo od Djokovica.
Nema veze ni to sto ce Nadal u junu imati 27. godina i 13 godina staza na ATP Touru....
On ce izdominirati sezonu, jer @emir18 i @samosarajvo kazu tako.
Dajte, budite malo realniji. Valja se.
Nema veze sto za titule van sljake ne zna od oktobra 2010. Niti to sto WTF nikada nije osvojio i za 8 godina od kako je top10 igrac je samo jednom igrao finale.
Nema veze sto je Djokovic osvojio 5/7 poslednjih vansljakastih GS turnira, 6/11 poslednjih vansljakastih Mastersa.
Niti to sto od 2007e, pa do dana danasnjeg ownuje Nadala na tvrdoj podlozi.
Nema veze ni to sto je Federer za malo izgubio #1 na kraju prosle sezone. Iste sezone u kojoj je otresao Nadala u IWu.
Nema veze ni to sto je Murray "skinuo mrak" na OI i USO i sada redovno igra zavrsnice turnira u kojima je ulog najveci, a u njima ili dobija ili gubi samo od Djokovica.
Nema veze ni to sto ce Nadal u junu imati 27. godina i 13 godina staza na ATP Touru....
On ce izdominirati sezonu, jer @emir18 i @samosarajvo kazu tako.
Dajte, budite malo realniji. Valja se.
-
samosarajvo
- Kontakt:
Ja rekao to?
e sine moj
Ja se ni u jednom trenutku nisam upustao u raspravu oko Novaka ni na ovoj temi ni na ATP temi gdje se troluje jako dugo vremena.
Samo sam konstatovao jednu cinjenicu i dao primjer za istu
A pogresan ste forum nasli za velicanje Novaka, taman osvojio 19 od 19 zadnjih GS-ova ali mene iskreno boli briga, i najveca budala zna kako stvari u tenisu stoje, ko je ko, ko koga voli ko koga ne voli, ko je kolko popularan itd itd ... nece vase pisanje po forumu uticati na to.
da se vratimo temi, je li neko gledao Nadala sinoc? Mozel se igdje snimak naci?
Ja se ni u jednom trenutku nisam upustao u raspravu oko Novaka ni na ovoj temi ni na ATP temi gdje se troluje jako dugo vremena.
Samo sam konstatovao jednu cinjenicu i dao primjer za istu
A pogresan ste forum nasli za velicanje Novaka, taman osvojio 19 od 19 zadnjih GS-ova ali mene iskreno boli briga, i najveca budala zna kako stvari u tenisu stoje, ko je ko, ko koga voli ko koga ne voli, ko je kolko popularan itd itd ... nece vase pisanje po forumu uticati na to.
da se vratimo temi, je li neko gledao Nadala sinoc? Mozel se igdje snimak naci?
Gledao sam ja , strasno je odigrao .
Ne primijeti se da je tolika pauza bila , nikako
Veceras ocekujem da izgubi manje od 5 gemova
Ne primijeti se da je tolika pauza bila , nikako
Veceras ocekujem da izgubi manje od 5 gemova
pa ne bas tako "malo", skoro pa 3000p je bila razlika na kraju:MaGiCa je napisao/la: Nema veze ni to sto je Federer za malo izgubio #1 na kraju prosle sezone. Iste sezone u kojoj je otresao Nadala u IWu.
1 Djokovic, Novak (SRB) 12,920 0 18
2 Federer, Roger (SUI) 10,265 0 21
fed je i presao noleta pred kraj prosle godine jer je nole krajem 2011. vukao povredu ramena i prakticki odstatirao sezonu nakon USO, dok je fed tu napravio preko 3000p.
za ostalo se slazem!
evo i dokumentovano kako je doslo do te povrede i sta je bilo glavni uzrok iste:

Zadnja izmjena: No1e, dana/u 10 feb 2013, 16:02, ukupno mijenjano 3 puta.
- Neutralan88
- Kontakt:
pa nece biti nole vodeni tereniNo1e je napisao/la:pa ne bi ti bilo lose da nesto i procitas u zivotu... onda ti mozda loptice ne bi SKAKALE po terenima a znao bi i koji su tvrdi tereni a koji ne!
Neutralan88 je napisao/la:pa nece biti nole vodeni tereniNo1e je napisao/la:pa ne bi ti bilo lose da nesto i procitas u zivotu... onda ti mozda loptice ne bi SKAKALE po terenima a znao bi i koji su tvrdi tereni a koji ne!
najzalosnije je sto i dalje ni ne shvacas kolike gluposti izjavljujes kada kazes da su SVI tereni tvdi i da loptice SKACU po terenima (bas zbog toga sto su svi tvrdi)! to sto do sada nikada nisi cuo za izraz - tvrda podloga ili teren, samo potvrdjuje koliko "znas" o tenisu a to sto ismijavas, i to takvim glupostima, ljude koji bar znaju sta pricaju, puno vise govori o tvojoj inteligenciji nego o bilo cemu drugom... a ti nastavi sa tim
a to sto za tebe loptice SKACU PO TERENIMA a ne odskacu od terena, to govori o mnogo cemu drugom sto je jednako zalosno iako nema bas puno veze sa tenisom... ali udri ti po smajlijima
pitanje: na kojoj je podlozi skok lopte veci? ili ono bjese odskok? tvrdoj crvenoj ili tvrdoj zelonoj?
(a ako ti ono 88 u niku znaci da si to godiste, nisi ti ni tako mali da ne znas neke osnovne stvari tipa- kako se koja podloga zove ili sta znaci skakati a sta odskakati! zabrinjavajuce u svakom slucaju i tuzno!)
- Neutralan88
- Kontakt:
A jel ti stvarno mislis da sam ja ozbiljan 
Jel ti proslo kroz glavu npr zeza se lik
Doduse nisam se zezao oko jedne stvari a to je
Rafa je igracina za Noleta bio i ostao
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jel ti proslo kroz glavu npr zeza se lik
Doduse nisam se zezao oko jedne stvari a to je
Rafa je igracina za Noleta bio i ostao
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
BigBigBang
- Kontakt:
Budite ozbiljni, Djokovic nikad nece biti do koljena velikom Rafi koji je vec sada osvojio sve sto se moze osvojiti, hrvat Srole ni kao sportista ni kao covjek nije ni do koljena dominantnom Nadalu.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Iako navijam za Federera volio bih sa Rafa bude onaj stari, da bude još mečeva između Federera i Nadala.
Novak jeste sjajan teniser, trenutno najbolji ali, ipak, on nemože, još uvijek, u istu rečenicu sa Federerom i Nadalom. Što ne znači da nekad neće moći. Novak "dominira", tek, dvije godine dok ova dvojica su obilježila cijelo desetliječe. Što bi se reklo, treba još pure jest
Novak jeste sjajan teniser, trenutno najbolji ali, ipak, on nemože, još uvijek, u istu rečenicu sa Federerom i Nadalom. Što ne znači da nekad neće moći. Novak "dominira", tek, dvije godine dok ova dvojica su obilježila cijelo desetliječe. Što bi se reklo, treba još pure jest
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
BigBigBang je napisao/la:Budite ozbiljni, Djokovic nikad nece biti do koljena velikom Rafi koji je vec sada osvojio sve sto se moze osvojiti, hrvat Srole ni kao sportista ni kao covjek nije ni do koljena dominantnom Nadalu.
Suti Paja, sad ce No1e da vadi roman pun statistike u kojem on dokazuje da je Nole bog.
- Neutralan88
- Kontakt:
dobar dobarAA23 je napisao/la:BigBigBang je napisao/la:Budite ozbiljni, Djokovic nikad nece biti do koljena velikom Rafi koji je vec sada osvojio sve sto se moze osvojiti, hrvat Srole ni kao sportista ni kao covjek nije ni do koljena dominantnom Nadalu.
Suti Paja, sad ce No1e da vadi roman pun statistike u kojem on dokazuje da je Nole bog.
evo ga 1:0 u setovima
drago mi je gledati opet Nadala i njegove udarce ..
da nole dominira TEK 2 godine (cak i nesto duze a dokle ce tek cemo da vidimo).... ali (te tek 2 godine) to je vremenski period dominacije kakav nadal nikada nije imao (nadal je, sa izetkom 2010. kada jzdominrao cijelu godinu, bio u kontinuitetu dominantan samo na sljaci, (sa izuzetkom 2009. i 2011. kada nije ni na sljaci bio potpuno dominantan)!likma23 je napisao/la:I
Ispade po ovoj prici da je Nadal neki amater i da sasvim slucajno ia 11 slemova 
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.