10 eura na curvi nordThunderstruck je napisao/la:Zna li neko koliko košta ulaznica za domaću utakmicu, najjeftinija?
AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
nije zeman kriv, mi smo vnago!jax je napisao/la:Evo i mog viđenja raspada suradnje sa Zemanom
http://www.cro-roma.com/forum/index.php ... 1.html#new" onclick="window.open(this.href);return false;
Tko nakon ovog ne shvati, neka se ostavi Rome
NAPRIJED NARODE!
- KB-TM87
- Kontakt:
jel se to ide 27. feb u rim na studenstkeThunderstruck je napisao/la:Zna li neko koliko košta ulaznica za domaću utakmicu, najjeftinija?
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Danas nas ocekuje prva tekma bez zemana....debi zamjenika(trenutno ne mogu da se sjetim imena
))....Stek. se sigurno vraca na gol-DDR zauzima mjesto u sredini...ostalo manje vise ostace isto...ArenaSport 1 prenosi.odlicno...optmista sam da bi mogli danas uzeti sva tri boda...!!!
Kad se samo sjetim one tekme iz 2010..posle odlicnog odigranog prvog poluvremena i vodstva od 1:0...mi smo uspjeli da zijanimo i izgubimo titulu...!!!!
Kad se samo sjetim one tekme iz 2010..posle odlicnog odigranog prvog poluvremena i vodstva od 1:0...mi smo uspjeli da zijanimo i izgubimo titulu...!!!!
Niste vi, nego je ZemanZeman je napisao/la: nije zeman kriv, mi smo vnago!
A dobro, nije bas da se nije znalo da je covek 1 takticki amater i pored 65 godina nabijenih u guzicu i 30ak trenerskog posla iza sebe.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Očekivani sastavi za današnji meč na Ferrarisu

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Taktika, pa taktika. Šta si navalio na nju, ebla te taktika. Kao da je to nešto aman-zaman bitno u nogometuMaGiCa je napisao/la: A dobro, nije bas da se nije znalo da je covek 1 takticki amater i pored 65 godina nabijenih u guzicu i 30ak trenerskog posla iza sebe.
Inače, đasvi mi se ako ovaj novi anonimus na klupi istrči sa Spaletijevom formacijom, a po svemu sudeći hoće.
NAPRIJED NARODE!
- L'Avvocato
- Kontakt:
Kako nije. Taktika i fizička sprema mogu u potpunosti da zamijene manjak fudbalske klase i iskustva.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Stekelenburg; Marquinhos, Burdisso, Castan; Lamela, De Rossi, Pjanic, Bradley, Marquinho; Osvaldo, Totti
oficijalno
bredli i markinjo bekovi/ful bekovi
bice ovo zanimljivo
oficijalno
bredli i markinjo bekovi/ful bekovi
bice ovo zanimljivo
nema potpisa
Cudno mi kako Torosidis jos uvijek ne pocinje od prve minute,valjda je jos rano za to.
-
AsRomaTuzla
- Kontakt:
Valjda Lamela i Markinjo "ful bekovi" ... ne svidja mi se ovo nikako....Admir_Sa je napisao/la:Stekelenburg; Marquinhos, Burdisso, Castan; Lamela, De Rossi, Pjanic, Bradley, Marquinho; Osvaldo, Totti
oficijalno![]()
bredli i markinjo bekovi/ful bekovi![]()
bice ovo zanimljivo
-
Evil Genius II
nisam siguran sta da mislim o ovom sastavu
ima li neko dobar link za utakmicu?
-
Evil Genius II
hahahah da znas da sam te se sjetio kad je celavac promasio priliku 
link nije cemu al' mozda kome zatreba
http://88.80.11.29/60005/watch-sampdoria-vs-as-roma" onclick="window.open(this.href);return false;
link nije cemu al' mozda kome zatreba
http://88.80.11.29/60005/watch-sampdoria-vs-as-roma" onclick="window.open(this.href);return false;
- Thunderstruck
- Kontakt:
Aha.KB-TM87 je napisao/la:jel se to ide 27. feb u rim na studenstkeThunderstruck je napisao/la:Zna li neko koliko košta ulaznica za domaću utakmicu, najjeftinija?
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
ebote ddr bog otac više
ko nama golove daje u pm
onaj ponisteni gol spada u anale sudjenja, nenadjebivo
ko nama golove daje u pm
nema potpisa
-
jasko_juve
- Kontakt:
opravdano ponisten gol Rome,kad vidis snimak vidices da je sudija upravu bio..kad je lopta bila na lijevoj strani igrac je dobio loptu i tad je bio offside.. Roma bez ideje, losa utakmica..Admir_Sa je napisao/la:ebote ddr bog otac više![]()
![]()
ko nama golove daje u pm![]()
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
Evil Genius II
marquinho je bio u ofsajdu kada je primio loptu od tottija al' sudija nije dizao zastavice. ovo sto su lameli svirali je neopravdano.
bravo osvaldo majstore, vucinic bi ti pozavidio
bravo osvaldo majstore, vucinic bi ti pozavidio
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Opravdano poništen gol, jer ofsajd je bio prije šuta Tottija (nisam siguran ko mu je vratio loptu, al' mislim da je riječ o Marqiunhu).
Penal čist k'o suza, ne znam što Osvaldo puca i drago mi je što mu je golman UHVATIO loptu. Totti puca sa 30 metara, a neće izvesti penal. Nije mi jasno.
Penal čist k'o suza, ne znam što Osvaldo puca i drago mi je što mu je golman UHVATIO loptu. Totti puca sa 30 metara, a neće izvesti penal. Nije mi jasno.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.