Poredjena su uvjek isticala favorita..Bitno je ko ce i kako nametnut svoju igru..Vezni jest na papiru jaci,ali sa Carickom-Clevom-Kagawom-Andom (mozda cak tri od ove cetvroke igrala zajedno)u opticaju plus Rooney koji igra sta hoce,sve je moguce..emir18 je napisao/la:Ako Varane bud e igrao nemate sansitrxel je napisao/la:United ce dati gol na SB..Znaci nema mirnog uzvrata
Ramos-Varane Pepe-Coentrao/Marcelo znaci nemate sanse da da date goč
salu na stranu,imamo bollji vezni red i tu je nasa prednost ostlo je bare bare,stim sto golmani takodje mogu odlucit jer ako CR opali bombu iz slobodnjaka sumnjam da ce je De Gea odbraniti.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Nema odbrane kojoj United ne moze dati gol.. pogotovo RM... koja je ocajna..emir18 je napisao/la:Ako Varane bud e igrao nemate sansitrxel je napisao/la:United ce dati gol na SB..Znaci nema mirnog uzvrata
Ramos-Varane Pepe-Coentrao/Marcelo znaci nemate sanse da nam date gol
salu na stranu,imamo bollji vezni red i tu je nasa prednost ostlo je bare bare,stim sto golmani takodje mogu odlucit jer ako CR opali bombu iz slobodnjaka sumnjam da ce je De Gea odbraniti.
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
Dobro odigrana utakmica a Ronaldo pokazao po prvi put ove godine sta je njegova klasa, ipak Sevilla nije mala ekipa malo mi zao Spahe ali moglo je biti i jos veca go razlika. Ozila je sacuvao ali mislim da se Kaka i nije najbolje snasao na njegovom mjestu gubio je dosta lopti ali mozda i logicno jer covjek vec duze vrijeme skoro da i neigra.
Sada u srijedu prava provera Man U.
Sada u srijedu prava provera Man U.
Ne , nije Realova odbrana ocajna
Real kaska 15 bodova za barcelonom a primili su manje golova od njih
Realova realizacija je ove godine bila najveci problem jer za razliku od prosle godine , Ronaldo nema veliku podrsku i Benzemi/Higauinu
a drugi isto tako vazan razlog je Angel koji je odigrao sve ukupno dobrih 70 minuta ove sezone
bit ce vesele obje , em ce United forsirati prvu preko krila i na kontra klasicno
to ce Real isto raditi u slucaju dobrog rezultata , a sto se tice tranzicije i polutranzicije tu vjerovatno nema niko bolji od Reala..
0:0 ne bi bio los rezultat po meni
al s toliko igraca kojima fali milimetar prostora tesko ce tako da bude
---------------------------Lopez-----------------------------
Arbeloa------------Ramos-------?(Pepe/Varane)--------Coentrao
-----------------------Khedira-------Xabi-----------------
-----Di Maria-----------------------Ozil-----------------Ronaldo--------
--------------------------Benzema-----------------------------------
Ostaje da se vidi ko ce igrati sa Ramom na stoperu , Marcelo nije odigrao posteno utakmicu od povratka nakon povrede i vjerujem da je Fabio siguran...
Benzema je u kup utakmicama uvijek imao prednost pred Higuainom
i jedina dilema bi mogla biti da izbacu Angela a da uvrsti Essiena eventualno (kao protiv Cita trivote ) ili ,ili Modrica koji dobro poznaje United i da pokusamo dobiti na posjedu..
Fergiov sastav nije moguce pogoditi.
Real kaska 15 bodova za barcelonom a primili su manje golova od njih
Realova realizacija je ove godine bila najveci problem jer za razliku od prosle godine , Ronaldo nema veliku podrsku i Benzemi/Higauinu
a drugi isto tako vazan razlog je Angel koji je odigrao sve ukupno dobrih 70 minuta ove sezone
bit ce vesele obje , em ce United forsirati prvu preko krila i na kontra klasicno
to ce Real isto raditi u slucaju dobrog rezultata , a sto se tice tranzicije i polutranzicije tu vjerovatno nema niko bolji od Reala..
0:0 ne bi bio los rezultat po meni
al s toliko igraca kojima fali milimetar prostora tesko ce tako da bude
---------------------------Lopez-----------------------------
Arbeloa------------Ramos-------?(Pepe/Varane)--------Coentrao
-----------------------Khedira-------Xabi-----------------
-----Di Maria-----------------------Ozil-----------------Ronaldo--------
--------------------------Benzema-----------------------------------
Ostaje da se vidi ko ce igrati sa Ramom na stoperu , Marcelo nije odigrao posteno utakmicu od povratka nakon povrede i vjerujem da je Fabio siguran...
Benzema je u kup utakmicama uvijek imao prednost pred Higuainom
i jedina dilema bi mogla biti da izbacu Angela a da uvrsti Essiena eventualno (kao protiv Cita trivote ) ili ,ili Modrica koji dobro poznaje United i da pokusamo dobiti na posjedu..
Fergiov sastav nije moguce pogoditi.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ja se najvie pribojavam RVP jer visok je a nasi se branici nesnalaze bas najblje sa takvim barem ne Ramos i Pepe,Varane je druga prica.Roonya be zatvorit zna Mou ko je motor Mance a u zanjde vrijeme mi je nekako trkacki ofali tako da ce Xabi to dobro zatvarati.sto se vase odbrane tice tesko da ce Rafael moci voditi bitku sa Ronaldom tu ce biti dosta propuha i morac Fernidnand to pokrivati sto ostavlja sansu za Benzemu da iz drugog plana uradi nesto,takoje bice zanimljiva bitka izmedju Cerika i Kedire sve u svemu ceka nas klasik koji ce sdanima prepricavati uz nasu pobjedu naravno.trxel je napisao/la:Poredjena su uvjek isticala favorita..Bitno je ko ce i kako nametnut svoju igru..Vezni jest na papiru jaci,ali sa Carickom-Clevom-Kagawom-Andom (mozda cak tri od ove cetvroke igrala zajedno)u opticaju plus Rooney koji igra sta hoce,sve je moguce..emir18 je napisao/la:Ako Varane bud e igrao nemate sansitrxel je napisao/la:United ce dati gol na SB..Znaci nema mirnog uzvrata
Ramos-Varane Pepe-Coentrao/Marcelo znaci nemate sanse da da date goč
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
ako se gleda koji je najgori igrac reala ove sezone (uz modrica naravno
) onda je to bez ikakve dvojbe di maria, ne bi smetalo da se moze primjetiti kako se on trudi i sve od sebe daje na terenu ali njega prosto boli neka stvar u vecini slucajeva
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Normalno da United nije favorit, i ti to dobro znaš, kao i MouRaul_64 je napisao/la:Je , ekipa koja kasni 15 bodova u vlastitom sampionatu je favorit protiv ekipe koja vodi 10 i kusur nakon danas poena u svom..
Sve ostalo je suplja , United je za razliku od Reala dobio Citi u gostima i kroz sezonu pokazao daleko vecu konstantnost i bolje partije..
Ako bi neko trebao biti favorit onda je to United , al vjerujem da ce jedan gol razlike u dvomecu odluciti..
United nikad nije favorit u meču sa Realom, to i historija međusobnih duela govori
Real s obzirom, da nema ništa izgubiti, mora ići na sve ili ništa, dok Unitedu eventualno ispadanje, neće donijeti ništa lošeg (jer smo u dobroj poziciji u Premu i FA kupu), osim koje funte manje na računu na kraju sezone
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Mozda SAF stavi Valenciu kao sparing partnera,ostaje da vidimo...Ja se najvie pribojavam RVP jer visok je a nasi se branici nesnalaze bas najblje sa takvim barem ne Ramos i Pepe,Varane je druga prica.Roonya be zatvorit zna Mou ko je motor Mance a u zanjde vrijeme mi je nekako trkacki ofali tako da ce Xabi to dobro zatvarati.sto se vase odbrane tice tesko da ce Rafael moci voditi bitku sa Ronaldom tu ce biti dosta propuha i morac Fernidnand to pokrivati sto ostavlja sansu za Benzemu da iz drugog plana uradi nesto,takoje bice zanimljiva bitka izmedju Cerika i Kedire sve u svemu ceka nas klasik koji ce sdanima prepricavati uz nasu pobjedu naravno.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Real je veliki favorit samo zbog razloga što ima najjaču odbranu na svijetu za razliku od Unitedove koja pod Safetom nije bila smješnija.Prednost Uniteda je što će jedan od retarda Angel/Modrić najvjerovatnije igrati,ali i pored toga rješavamo u prvoj tekmi sve.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ne prebacujte mi bremen favorita na moj klub.
Nek` to bude vas pritisak. I ja vise sansi dajem Realu ali ISKLJUCIVO zbog najboljeg igraca na svijetu. Dakle, mahom ostali su bara-bara, neki za nijansu bolji od ostalih u oba reda, neki iskusniji ali Ronaldo je taj koji po meni pravi razliku. Sve je ostalo tu negdje i komotno bih prihvatio ulogu favorita trenutno da je Real bez Portugalca. S njim se prica drasticno mijenja.
Neka bude dobra tekma i neka dobije bolji, isti neka i prodje u uzvratu.
Neka bude dobra tekma i neka dobije bolji, isti neka i prodje u uzvratu.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Naravno da je United favorit i ti to dobro znaš , kao i Saf.Normalno da United nije favorit, i ti to dobro znaš, kao i Mou
United nikad nije favorit u meču sa Realom, to i historija međusobnih duela govori
Real s obzirom, da nema ništa izgubiti, mora ići na sve ili ništa, dok Unitedu eventualno ispadanje, neće donijeti ništa lošeg (jer smo u dobroj poziciji u Premu i FA kupu), osim koje funte manje na računu na kraju sezone
historija od prije 10 godina kada je Casillas jedini bio u sastavu Reala , a nece ga biti u srijedu je naravno nebitna..
Real ima sve za izgubiti , jer liga je vec izgubljena uz nepovoljan rezultat prvog meca kupa
Real mora sve dati u LP i nalazit ce se pod ogromnim pritiskom gdje Mourinho i pojedinim igracima moze letjeti glavu
za razliku od Uniteda koji je skoro osigurao EPL kao glavni cilj i moze bez pritiska se pripremiti za dvomec.
mislim mozemo mi do sutra bacati revers jinx
jer ako se vec ispusi , znao sam
ako ne jos bolje
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nije revers jinx, jednostavno mislim da je Real kvalitetnija ekipa (i timski i individualno) u ovom trenutku, i to će se potvrditi u ovom dvomečuRaul_64 je napisao/la: mislim mozemo mi do sutra bacati revers jinx
jer ako se vec ispusi , znao sam
ako ne jos bolje
I baš zbog tog pritiska očekujem da Real eksplodira i da im to bude ogroman katalizator za prolaz dalje, a Mou je inače poznat kao specijalista za takve tekme, u koje se ulazi pod ogromnim pritiskom i gdje se ide na sve ili ništa
Također historija međusobnih duela Fergie vs Mou, opet ide u prilog ovom što očekujem, i jasno je da Mou zna i više nego uspješno našpanovati i postaviti svoje ekipe protiv Fergia, koji i nije poznat kao neki übertaktičar
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
A sto ste slatki vas dvojica.
Bas se vidi sta radite, ma Real je favorit. 
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Baš Real nije kvalitetniji u ovom trenutkurio_Ferdy88 je napisao/la:Nije revers jinx, jednostavno mislim da je Real kvalitetnija ekipa u ovom trenutku, i to će se potvrditi u ovom dvomeču
Tako da je prednost što se tiče trenutne forme na strani Uniteda, koji ima finu prednost u ligi, puni su samopouzdanja, imaju najboljeg trenera i odlične igrače.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ipak se ne bih složio, i ponovio bih opet da je Real favorit i da nema potrebe da se bježi od togaToxicity je napisao/la:
Baš Real nije kvalitetniji u ovom trenutku.. Jedno su imena u Realu koja ne pružaju ono što bi trebali pružati (Di Maria, Modrić, Higuain, Benzema), a drugo je realnost koja je da se isključivo sve svodi na Ozila i Ronalda (što se tiče napadačkog dijela).
Tako da je prednost što se tiče trenutne forme na strani Uniteda, koji ima finu prednost u ligi, puni su samopouzdanja, imaju najboljeg trenera i odlične igrače.
Prednost u prvenstvu u ovakvim duelima ne znači ništa, uzmi samo prošlu sezonu LP za primjer
Ta imena nisu tu bez razloga, a vjerujem da će ih Mou dovoljno motivirati da daju svoj maximum protiv Uniteda, jer im je to duel za biti ili ne biti, od koga zavisi i cijela sezona
Ronaldo je sam za sebe nerješiva zagonetka za većinu nogometaša, i očekujem da on donese tu prevagu na stranu Reala, jer ga na suprotnoj strani nema ko zaustaviti, tako da je samo gledajući njega Real u prednosti, a ako tome pridodamo i ostatak ekipe (odbranu u punom sastavu, vezni red koji je kvalitetniji za klasu od onog Unitedovog) ne vidim način na koji United može zaustaviti Real, nažalost
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ako ćemo iskreno Real je u prednosti (po imenima naravno) samo u veznom redu, ali s obzirom da jednu Granadu nisu uspjeli izdominirati u veznom redu i ta priča pada u vodu. Zatim ozljeda Casillasa koji je možda bio najvažnija karika u toj obrani, štoper (Pepe) koji se tek vratio i kojem sigurnom treba utakmica da se vrati u onu staru formu. Obrana Manchestera po meni dosta jača i uigranija, napad sa Van Persijem i Rooneyem naspram jednog Ronalda?
Pa ti vidi tko je tu favorit
.. Možete vi nazivati Real favoritom ali igra Reala je u nekoj stvari, Borussia je iznjela na vidjelo sve negativnosti u igri Reala.
Iako ja dajem 50 / 50 % objema ekipama, čisto jer je tu Mourinho koji zna kako izaći na kraj u ovakvim utakmicama.
Pa ti vidi tko je tu favorit
Iako ja dajem 50 / 50 % objema ekipama, čisto jer je tu Mourinho koji zna kako izaći na kraj u ovakvim utakmicama.
"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
-
Bundesliga
- Kontakt:
Proslogodisnji Real.M bi bio veliki favorit u odnosu na danasnji Manchester United, bez obzira sto Crveni Djavoli drze celo Premiershipa. Medjutim Premiership je u rasulu, u proslosti nije bilo godine da je drugoplasirani tim do ove faze takmicenja prosuo toliko bodova. Sto je u ovom trenutku City. United i SAF s par pojacanja prvenstveno Van Persijem su i objektivno favoriti za osvajanje domaceg sampionata. No s druge strane Real.M je kvalitetom dosta snazniji od Manchester Uniteda, samo ako se vezni red bude ukomponovao kako treba. Prvenstveno tu mislim na izostavljanje Modrica iz pocetnih jedanaest. Ozil treba igrati, bas kao i Khedira i Essien. Real je pod pritiskom, medjutim imaju impresivnu formu na domacem terenu i objektivno ako udju u mec s namjerom da drze loptu, sto mogu uraditi protiv UTD-a pobijedit ce. Samo se nadam da Mourinho nece ponovo prepustiti sredinu terena iole jacem protivniku jer nemaju potrebe za tim i to bi ih moglo kostati. Brine me odbrana Reala nisam siguran kako ce odigrati, jos uvijek je to neuigrano pocevsi od golmana.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- RealMoudrid
- Kontakt:
Ma nije United favorit, barem ne na našem stadionu. Ako nećemo gledati dvomeč, nego samo predstojeću utakmicu, mi igramo na svom terenu, imamo super Ozila, super Ronalda i Mourinha, svoje navijače, jače odbranu, jači vezni red... Ako su ih mučili Cluj, Galata i ostali, možemo i mi.
Diego Lopez
Ramos Varane Pepe Coentrao (ili Arbeloa Varane Pepe Ramos)
Xabi Khedira
Ozil Luka Ronaldo
Benzema
Diego Lopez
Ramos Varane Pepe Coentrao (ili Arbeloa Varane Pepe Ramos)
Xabi Khedira
Ozil Luka Ronaldo
Benzema
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Ja bih ipak Di Mariju barem na Bernabeu,a na uzvratu moze Modric ostalo sve ok.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- Nail for Real
- Kontakt:
Ovaj film gledat' neces.RealMoudrid je napisao/la:
Ozil Luka Ronaldo
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.