bas kontam gdje da pisem al kontam hajd ovdje se spominje tv

tj.ovi izvjestaji sa pregleda nase lige sa bht 1 su fakat smijesni i zalosni da ne znam da li da placem il smijem,ovako redom da krenem gradski derbi ko da je nogom neko sklepo sta je bilo a toliko je zanimljivog bilo i na terenu i na tribinama da fakat mi je zao sto ljudi van sarajeva(jer mi smo imali vogoscu i mogli smo pogledat snimak utakmice) tj.cijele bosne nisu to mogli vidjet ,pa kad gledam preglede ovih drugih liga ,ne govorim o ligama 5,vec o nekim drugim ja se zapitam sta su zavrsili ovi nasi novinarcici ,urednici i vec koji ku rcevi

,dalje kontam hajd nisam vidio tekmu borac-velez pa da vidim sta je tu bilo i sta sam imao vidjet nista golove iz nekih uglove ,nisu bakljadu prikazali, izjavu daje ibrakovic onaj voditelj gleda negdje drugo(jako nekulturno)mislim da je trazio stojnica al brate zaduzi nekog drugog da ga zovne,uglavnom utakmica koja je bila u prijenosu sa vise kamera onakav pregled

najbolji primjer kakav treba biti pregled utakmice pa i nase lige je ko je gledao zna a to je zrinj-sarajevo e ono je brate pregled,to je sto se tice derbija a za ove ostale da ne govorim zvijezda -celik ja bi digitalnom kamerom bolje snimio,ostale samo sklepaju da se tako izrazim i hajd dalje a da sjeti se i slavija -laktasi nigdje penala da prikaze

pa mislim stavarno ima li smisla ima li ikakvog profesionalizma jer fakat me ono bas izbacilo iz takta i iznerviralo kad vidis i gledas konstantno ovakve priloge
sta mi je cilj bio ovog posta pa brate ovi pregledi bi trebali da pomognu u razvijanju i regularnosti nase lige al sto je ovako rade i prave a to bi im trebao biti posao to se fakat pitam

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...