Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Jel ovo Mancini dosao da baci oko na Mireta 
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Ma kakvi mora da ima neka gospa u blizini ovog stadiona ako je doso doso je da se moli bogupropuh je napisao/la:Jel ovo Mancini dosao da baci oko na Mireta
ovaj Toti me malo nervira,previse ima slobode.
sedra je napisao/la:ovaj Toti me malo nervira,previse ima slobode.
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
Moze nervirat kolko hoces al on je bog i batina u toj ekipi i bit ce dok god bude igro fudbalsedra je napisao/la:ovaj Toti me malo nervira,previse ima slobode.
Nije to nista koliko je Gojko imao slobode,pa je sad bas slobodan.sedra je napisao/la:ovaj Toti me malo nervira,previse ima slobode.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 10 feb 2013, 15:18, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Evo ovaj, ne štopa, nije nešto slika, al Bože moj, ko ima bolji i ima volje da postavi, nek' postavibosnas_ je napisao/la:ima li neko link
http://liveutakmice.****/p/channel6.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
sop://broker.sopcast.com:3912/139722" onclick="window.open(this.href);return false;
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Na ovom sopcast linku kasni oko pedesetak sekundi :s
Ma dajte ljudi pogresno ste me razumili.Totti jeste igracina i bog i batina al to mac sa dvije ostrice za ekipu..uh dobro je sad sutiro slobodnjak...Pjanic ga previse respektira i mnogo lopti mu prepusta..
http://socsportslive.com/?htrtrhthrth" onclick="window.open(this.href);return false;
Engleski komentator i vrlo dobra slika pa bujrum!
Uff Totti zamalo da zabije gol. Roma dosta bolja prvi 20 minuta.
Engleski komentator i vrlo dobra slika pa bujrum!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Ne dobija puno lopti u napadu 
Ne moze da stigne narod od ikone cluba..
il prestani pratiti fudbal il nauci nesto o fudbalusedra je napisao/la:Ma dajte ljudi pogresno ste me razumili.Totti jeste igracina i bog i batina al to mac sa dvije ostrice za ekipu..uh dobro je sad sutiro slobodnjak...Pjanic ga previse respektira i mnogo lopti mu prepusta..
Bog Rima je Bog Rima, prismrdit mu ne moze ni predsjednik(ca), a kamoli bosnjo od 22 godine koji je u Romi 1.5 godinu.. Boze sacuvaj
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- samoposteno
- Kontakt:
imas na netraja.net sve utakmice slika super nestopa uopstezizu1991 je napisao/la:Evo ovaj, ne štopa, nije nešto slika, al Bože moj, ko ima bolji i ima volje da postavi, nek' postavibosnas_ je napisao/la:ima li neko link
http://liveutakmice.****/p/channel6.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Svaki sopcastov link kasni oko minutu, ne vidim u cemu je tu problem, osim ako se kladis live i hoces istovremeno da gledasUnica_Liverpool_ je napisao/la:Na ovom sopcast linku kasni oko pedesetak sekundi :s
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Jao kakva akcija i stopostotna prilika za Pjanića. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
i on ga zapuca u igracaMonolog je napisao/la:Jao kakva akcija i stopostotna prilika za Pjanića.
pff sta profula 
Sva sreca pa onaj @JTS ne ''navija''za Romu.Sad bi mu kresn'o od do.Monolog je napisao/la:Jao kakva akcija i stopostotna prilika za Pjanića.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Edincapitano, HariTz, legendarnadruga i 42 gosta.