FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sarajlijc@
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sarajlijc@ » 09 feb 2013, 19:44

Omladinac nas, igrao je za nase mladje repke, ali srce ga vuce izgleda :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 09 feb 2013, 19:51

Sarajlijc@ je napisao/la:Omladinac nas, igrao je za nase mladje repke, ali srce ga vuce izgleda :mrgreen:
Ma to je najpostenije :D
Niko ti nece nista prigovoriti, samo mozes ostaviti bolji dojam..

A mislio sam na to kakav je :mrgreen: ?
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 09 feb 2013, 19:54

sladak ovako :P srcelomac :mrgreen:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 09 feb 2013, 19:55

Bosniacum Lilium je napisao/la:sladak ovako :P srcelomac :mrgreen:
:lol: :lol:
Kao igrac fudbala :D ?
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Bega22
Kontakt:

Post Postao/la Bega22 » 09 feb 2013, 23:12

ceze je napisao/la:
Pa medju najboljim, ako ne i najbolji u svojoj generaciji :)

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 09 feb 2013, 23:39

Bega22 je napisao/la:
ceze je napisao/la:
Pa medju najboljim, ako ne i najbolji u svojoj generaciji :)
Upravo...mali je odlican igrac!

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 10 feb 2013, 00:59

Momci, ja koliko sam informisan, Radovac je danas stigao u Sarajevo, samo niko ne zeli pricati je li se vratio sa priprema u pozitivnom ili negativnom svijetlu. Jedan mi covjek rece, da je dogovoreno da on za mjesec dana ide direktno u Zenit, i da ce potpisati sa njima petogodisnji ugovor. Ali covjek je skeptik, jer je navodno u pitanju visina odstete. Zenit je ponudio 50.000€ na sto ovi vasi nisu pristali, pa se sada oduglovlaci i pokusava naci zajednicka rijec.

Dakle, ovo je sve, rekla kazala, tako da nemojte nista svatati generalno. Ako ima neko, nesto konkretno, molim vas neka iznese? Hvala

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 10 feb 2013, 13:18

DzoleZeljo je napisao/la:Momci, ja koliko sam informisan, Radovac je danas stigao u Sarajevo, samo niko ne zeli pricati je li se vratio sa priprema u pozitivnom ili negativnom svijetlu. Jedan mi covjek rece, da je dogovoreno da on za mjesec dana ide direktno u Zenit, i da ce potpisati sa njima petogodisnji ugovor. Ali covjek je skeptik, jer je navodno u pitanju visina odstete. Zenit je ponudio 50.000€ na sto ovi vasi nisu pristali, pa se sada oduglovlaci i pokusava naci zajednicka rijec.

Dakle, ovo je sve, rekla kazala, tako da nemojte nista svatati generalno. Ako ima neko, nesto konkretno, molim vas neka iznese? Hvala
Jest stigao i kazu da je ostavio ODLICAN utisak i da za par dana opet ide na turnir u spaniju sa njima i to ce presudit.

Ma ne bi ni bilo ovih proba i **** oko zenita da nisu spremni ponuditi 250.000 eura, mi manje ne uzimamo.

JMs1921
Kontakt:

Post Postao/la JMs1921 » 10 feb 2013, 15:31

:D :lol: :lol: :lol: :D
Amare hvala ti...

JMs1921
Kontakt:

Post Postao/la JMs1921 » 10 feb 2013, 15:36

samosarajvo je napisao/la:
DzoleZeljo je napisao/la:Momci, ja koliko sam informisan, Radovac je danas stigao u Sarajevo, samo niko ne zeli pricati je li se vratio sa priprema u pozitivnom ili negativnom svijetlu. Jedan mi covjek rece, da je dogovoreno da on za mjesec dana ide direktno u Zenit, i da ce potpisati sa njima petogodisnji ugovor. Ali covjek je skeptik, jer je navodno u pitanju visina odstete. Zenit je ponudio 50.000€ na sto ovi vasi nisu pristali, pa se sada oduglovlaci i pokusava naci zajednicka rijec.

Jest stigao i kazu da je ostavio ODLICAN utisak i da za par dana opet ide na turnir u spaniju sa njima i to ce presudit.

Ma ne bi ni bilo ovih proba i **** oko zenita da nisu spremni ponuditi 250.000 eura, mi manje ne uzimamo.
ma daj ba,cuj 250.000!? nema teorije,dobro oni znaju kakva je situacija kod nas,zato ce ponuditi 50.000,i zato cete vi prihvatiti 50.000,pa nisu ni oni idioti,cuj "mi manje ne uzimamo" :lol: :lol: :lol:
Amare hvala ti...

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 10 feb 2013, 15:50

Kolko je ovaj Olimpik dosad nasih bivsih trenera izmjenjao,svake pola godine novi :lol: :lol:
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 10 feb 2013, 16:06

emir18 je napisao/la:Kolko je ovaj Olimpik dosad nasih bivsih trenera izmjenjao,svake pola godine novi :lol: :lol:
Sta ocekivati od ŠNJ kluba:D

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 10 feb 2013, 16:17

Dinamo u srijedu igra protiv Osijeka a trener najavulje da će Husejinović startati s klupe i da su mu potrebne još jedne pripreme.index. hr
interesantno
eto koliko je za godinu dana u sarajevu usao u formu i koliko se dobro radi u sarajevu alli nista nije drugacije i u drugim klubovima,

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 10 feb 2013, 16:21

ciza je napisao/la:Dinamo u srijedu igra protiv Osijeka a trener najavulje da će Husejinović startati s klupe i da su mu potrebne još jedne pripreme.index. hr
interesantno
eto koliko je za godinu dana u sarajevu usao u formu i koliko se dobro radi u sarajevu alli nista nije drugacije i u drugim klubovima,
Nikakve ti veze sarajevo nema sa tim, frajer je dosao sa bruku kila viska samo sto je u sarajevu morao igrati za razliku od dinama. Eto ni dinamo mu za jedne pripreme nije skinuo kilazu...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 10 feb 2013, 16:23

JMs1921 je napisao/la:
samosarajvo je napisao/la:

ma daj ba,cuj 250.000!? nema teorije,dobro oni znaju kakva je situacija kod nas,zato ce ponuditi 50.000,i zato cete vi prihvatiti 50.000,pa nisu ni oni idioti,cuj "mi manje ne uzimamo" :lol: :lol: :lol:
Vec smo odbili 100k (ili 150 nisam siguran) od Bayerna... :oops:

sto se Saida tice, pogledajte slike sa priprema Dinama, dobro je on vec smrso, vise nije tezina problem, samo kondicija.

Ovu polusezonu od Saida ocekujem da igra u Dinamu, necu reci u prvoj postavi ali mislim da bi trebao u ligaskim utakmicama dobivati 30 ak minuta, da mu to bude neki prosjek, neke ce mozda startat i od prve minute.
Od sljedece sezone bi to trebalo izgledati jos ozbiljnije...ima on kvaliteta sigurno!
Zadnja izmjena: samosarajvo, dana/u 10 feb 2013, 16:29, ukupno mijenjano 1 put.

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 10 feb 2013, 16:24

pile87 je napisao/la:
ciza je napisao/la:Dinamo u srijedu igra protiv Osijeka a trener najavulje da će Husejinović startati s klupe i da su mu potrebne još jedne pripreme.index. hr
interesantno
Nikakve ti veze sarajevo nema sa tim, frajer je dosao sa bruku kila viska samo sto je u sarajevu morao igrati za razliku od dinama. Eto ni dinamo mu za jedne pripreme nije skinuo kilazu...
interesantno da je u takvom stanju bio najbolji igrac lige,a tu je igrao godinu dana(ne malo)
a ljudi tvrde da za njih nije spreman

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 10 feb 2013, 16:36

ciza je napisao/la:interesantno da je u takvom stanju bio najbolji igrac lige,a tu je igrao godinu dana(ne malo)
Ma bio je go **** a ne najbolji igrac lige.Pa pogledaj mu statistiku i rece ti se jel najbolji igrac lige.Nego dosao iz bundeslige pa odmah najbolji jos novinari napusu situaciju.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 10 feb 2013, 16:44

pile87 je napisao/la:
ciza je napisao/la:interesantno da je u takvom stanju bio najbolji igrac lige,a tu je igrao godinu dana(ne malo)
Ma bio je go **** a ne najbolji igrac lige.Pa pogledaj mu statistiku i rece ti se jel najbolji igrac lige.Nego dosao iz bundeslige pa odmah najbolji jos novinari napusu situaciju.
Jah eto nek je Zeba bio bolji.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 10 feb 2013, 16:54

Sarajlijc@ je napisao/la:
Jah eto nek je Zeba bio bolji.
Jah eto nek je igrac koji je za polusezonu dao 3 gola i imao jednu asistenciju najbolji igrac. A da ti ne pricam da trebaju dvojica da trce za njega...
Zeba za vrijeme provedeno u Zelji ima asistencija ko svi drugi u ligi zajedno :mrgreen:

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 10 feb 2013, 17:11

Njegove igre govore drugacije, pusti statistiku.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.