Adnan Zahirović

Cartman
Kontakt:

Re: Adnan Zahirović

Post Postao/la Cartman » 10 feb 2013, 19:23

AllGunsBlazing je napisao/la:Ali su mi smijesni neki sa ovom pricom o potencijalu i kako on nema potenciajla ,a jedan Rahimic u 22. igrao u Interbloku u Sloveniji. Godinu kasnije igrao u Austrijskom klubu. Do 25. igrao u Anziju, da napomenem da je godinu dana igrao u drugoj Ruskoj ligi. I opet je stigao biti jedan od boljih veznih u Rusiji, a najbolji kod nas. Puni smo strucnjaka, a nigdje nikakvih rezultata.
Isto tako, Rahimic u to vrijeme nije imao zagarantovano mjesto u prvih 11 repke ;)

Nemam nista protiv Zahe, ali definitivno je najslabija karika prve postave trenutno. A igra na vrlo vaznoj poziciji.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 10 feb 2013, 19:34

Cartman je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:Ali su mi smijesni neki sa ovom pricom o potencijalu i kako on nema potenciajla ,a jedan Rahimic u 22. igrao u Interbloku u Sloveniji. Godinu kasnije igrao u Austrijskom klubu. Do 25. igrao u Anziju, da napomenem da je godinu dana igrao u drugoj Ruskoj ligi. I opet je stigao biti jedan od boljih veznih u Rusiji, a najbolji kod nas. Puni smo strucnjaka, a nigdje nikakvih rezultata.
Isto tako, Rahimic u to vrijeme nije imao zagarantovano mjesto u prvih 11 repke ;)

Nemam nista protiv Zahe, ali definitivno je najslabija karika prve postave trenutno. A igra na vrlo vaznoj poziciji.
Covjek govori o tome da ne mora znacit ako igra sa 22 u minsku da nece moc otic nigdje dalje ( a ne mora nuzno znacit ni da hoce...), to nema veze sa prvih 11 po tome znaci da je kojim slucajem rahimic sa 22 u repz zavrsio bi u Realu ne znam sta hoces da kazes ?I nije niko od nas 2 reko da je zaha fantastican da on mora igrat itd ja samo onako govorim da realno momak moze napredovat i da je ovo korak naprijed za njega. A to sto smo mi sebi dopustili da nemamo zadnjeg veznog to je vec druga prica.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 10 feb 2013, 20:37

Rahimic je tek u 30. dobio prvu utakmicu jel i Zaha treba tako? Uostalom nije greska Zahirovica sto nema boljih igraca, nije da on sam licno sabotira napredak Sesara i Svrake, Besica i dobijanje drzavljanstva Hadzica. Uostalom uopste nije najslabija karika, lijevi bek je gora situacija, pa cak i stoper, onda krilo jedno gdje igra ili Ibisevic ili Stevanovic. A odavno ni Lulic nije na nekom nivou, ali eto on igra u jacem klubu, medjutim opet BiH nema koristi od Lazia, a ni od Lulica zadnjih nekoliko utakmica.
Celik!3,2,2.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 feb 2013, 20:38

Koliko se na ovog momka serucka,covjek bi rekao da imamo Y. Turea koji eto ne dobija poziv od Papeta.
A isto tako na pola nasih pozvanih reprezentativaca i selektora onda bi dobio utisak da nam i Lihtenstajn bjezi na tabeli.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

deenniiVCF
Kontakt:

Post Postao/la deenniiVCF » 10 feb 2013, 21:09

Dinamo M. je bolji od Spartak N. , zato ne vidim zasto je to korak nazad u njegovoj karijeri :o
.Amunt Valencia !!!

Jer to Je čast i sudbina i KRV Zeničana LJUBAV VELIKA ...

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 10 feb 2013, 21:14

Kritikujete nesto ovog momka, a svim silama zelite tamo nekog Ljevakovica koji je nekih 7 godina stariji od Zahe i nista posebno nije ..

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 11 feb 2013, 08:59

Jel ovaj Dinamo zelio Grahovca za 50.000 eura, pa je odusto?
U svakom slucaju sve je bolje od druge ruske lige, za standardnog clana A repke.

Zaha treba da igra, da trci i da lomi na sredini.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Honorar
Kontakt:

Post Postao/la Honorar » 11 feb 2013, 09:54

Zaha je zakletva, ne volite ga samo zato sto je zenicko djete! :o

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 11 feb 2013, 10:19

Honorar je napisao/la:Zaha je zakletva, ne volite ga samo zato sto je zenicko djete! :o
Totalno glupa prica, Bolic je gradsko dijete pa su ga svi volili, Hibic, Sabic sve zenicka djeca, pa niko nista protiv njih nije imao.
Zahin problem je druga ruska liga, a ne to sto je Zenicko dijete, mani se tog provincijalskog razmisljanja.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 11 feb 2013, 10:26

Pa Zaha je iz Banja Luke. :mrgreen:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 feb 2013, 13:32

Batko je napisao/la:Pa Zaha je iz Banja Luke. :mrgreen:
Sa kise na krupu. :mrgreen:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 11 feb 2013, 15:03

bhsport je napisao/la:Jel ovaj Dinamo zelio Grahovca za 50.000 eura, pa je odusto?
U svakom slucaju sve je bolje od druge ruske lige, za standardnog clana A repke.

upravo to,on u reprezentaciji skoro nikad nije podbacio,korektan igrac,mislim nista posebno,ali moze biti od velike koristi kad je u formi! vjerujem da ce mu Dinamo biti samo odskocna daska za transfer u mnogo jacu ligu...
p.s.
kad pocinje prvenstvo u Bjelorusiji?

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 11 feb 2013, 15:16

Batko je napisao/la:Pa Zaha je iz Banja Luke. :mrgreen:
Jeste rođen. Onda seli u Zenicu, pa kratak period živi u Travniku (bio kadet NK Travnik) jer mu je stari tamo radio, i ponovo (u juniorski tim), se vraća u Zenicu.

Inače, za one koji ne znaju Zaha ima buraza, Kenana. I on je trenutno u juniorima Čelika, vidjet ćemo šta će od njega biti.
Čelik Zenica 1945

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 11 feb 2013, 18:59

bosnas_ je napisao/la: upravo to,on u reprezentaciji skoro nikad nije podbacio,korektan igrac,mislim nista posebno,ali moze biti od velike koristi kad je u formi! vjerujem da ce mu Dinamo biti samo odskocna daska za transfer u mnogo jacu ligu...
p.s.
Nije najbolji, ali sigurno da nije ni najgori u nasoj reprezentaciji. Volio bih da nadjemo tog lijevog beka pa da Salihaga zaigra sa njim u vezi, a ispred Pjanic. Mislim da je to najbolje sto BiH moze pruziti na sredini.
Celik!3,2,2.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 feb 2013, 22:27

Honorar je napisao/la:Zaha je zakletva, ne volite ga samo zato sto je zenicko djete! :o
Jos kad bi znao da i nije uopste rodjeni Zenicanin.Bilo bi odlicno :mrgreen: .
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 11 feb 2013, 22:35

Zenica je svjeslosnim godinama ispred sviju pa nam je krivo i svi mrzimo Zenicu, znas ;)

Pa i nije los potez napravio, uglavnom bolje nego u 2. ruskoj
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 11 feb 2013, 23:09

Jeste vise dosadni ba ja pametnjakovica i pacijenata ovdje, momak je iz 2 ruske lige koja je najteza za igrat preko 20 klubova i kluba koji je u financijskoj dubiozi presao u jednu od najjacih ekipa u bjelorusiji sigurno pomak u njegovoj karijeri i bolje igrat za dinamo minsk i primat 500 000 godisnje nego za zelju i primat 40 000 godisnje
Limvo Likce

Realist
Kontakt:

Post Postao/la Realist » 13 feb 2013, 16:29

bosnas_ je napisao/la:
bhsport je napisao/la:Jel ovaj Dinamo zelio Grahovca za 50.000 eura, pa je odusto?

upravo to,on u reprezentaciji skoro nikad nije podbacio,korektan igrac,mislim nista posebno,ali moze biti od velike koristi kad je u formi! vjerujem da ce mu Dinamo biti samo odskocna daska za transfer u mnogo jacu ligu...
p.s.
Upravo tako ! Neki misle ako ne igraš u Realu i Barseloni da nisi igrač :)

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 22 mar 2013, 23:15

j+e+b+e+m li vam sumpor jos jednom neka netko sta kaze protiv ovog momka , kosti ce kupiti po kamberovic polju! ta vam sumpor do sumpora,,
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 22 mar 2013, 23:18

Realno Zahirovic nabio komplekse Gekasu, ne moze ga coj'ek proc nikako.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.