Montpellierovi navijači.
Otkud naša zastava tamo
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo

A znas li da je zastava Montpeillerta kacena na derbiju protiv Zrinjskog pre par godina ?DonPippo9 je napisao/la:Ma kakvo je to crno prijateljstvo.. nije vala ni net prijateljstvo, prvi put čujem za to.
Ne kontam šta podrazumjeva to prijateljstvo kada ne idu jedni drugima, nego vjerovatno neki bošnjo dijasporac koji je pobjegao iz BiH 92-95 glumi nekog patriotu tako što promoviše našu zastavu na tribini u francuskoj![]()
Mi i dresdenovci sto bi to bio pokusaj prijateljstva, ljudi dolaze nama 6-7 puta godisnje nasi idu gorei ne razumijem zasto "pokusaj".....informisi se prvo pa onda pisi..DonPippo9 je napisao/la: pitari sa dresdenovcima, itd itd..
Bio bih zahvalan kada bi mi to malo pojasnio

Mozda si profulo temu tema je medjunarodni futbal .VolimTz je napisao/la:Da li bi mogao neko na PP reći kakva je situacija u SA što se tiče kvartova, da li je zaista tako izmješano da ne postoje 2-3 "čista" naselja. Koliko znam u BG je takođe izmješano ali se manje više zna ko vodi primat u kojem naselju. Sad i to može biti relativno, u zavisnosti kako ko definiše ovu riječ "primat". Evo da budem konkretan, zanima me naselje Bjelave. Pa bio bih jako zahvalan ako bi neko odgovorio na PP.
Neki ljudi (veliko hvala) su već odgovorili na moje pitanje, i pokazali su da se može normalno diskutovati na forumu što se tiče te teme.terabajt je napisao/la: Mozda si profulo temu tema je medjunarodni futbal .

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.