Nema ništa ozbiljno, izgleda da Ainge neće raditi neke veće promjene, možda Oden od FAemir18 je napisao/la:@rio_Ferdy88 drug imali kakvi novosti oko trejdva,hoceli biti potpisivanja kakvih FA?

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Nema ništa ozbiljno, izgleda da Ainge neće raditi neke veće promjene, možda Oden od FAemir18 je napisao/la:@rio_Ferdy88 drug imali kakvi novosti oko trejdva,hoceli biti potpisivanja kakvih FA?

Varaš se, ne može ovako do kraja sezone, bojim se da će nas stići umor sa ovom filozofijom igre i donji smo...ronaldo99 je napisao/la:aaaaa kako mi igramo strasno ove zadnje utakmice...kako **** team spirit ima ova ekipa...koja je trenercina ovaj DOC RIVERS!!
sve necu ovo da kazem ali bice da je Rondo kocio sve ovo![]()
tacno me sramota sto napisa ovo
Pa dobro i ne treba neka mudrost za to...asunsao je napisao/la:Rondov nedostatak ce se primjetiti u playoffu, pamtite sta sam reko
Kol'ko imate ovih 7 footera, mogli ste nam poslat kojegJHam je napisao/la:Samo se nemojte prebrzo radovati,jer mi ove godine najbolje igramo u 4oj cetvrtini
3icu...a htjeli su dati McGee-a i mozda i mozgova il sta ja znam,za Garnetta,al nece on iz Bostonario_Ferdy88 je napisao/la:Kol'ko imate ovih 7 footera, mogli ste nam poslat kojegJHam je napisao/la:Samo se nemojte prebrzo radovati,jer mi ove godine najbolje igramo u 4oj cetvrtini
Neće, al' mogli ste dobiti Leea i Bassa (i Mela) u paketu za tu dvojicu, štaš boljeJHam je napisao/la:
3icu...a htjeli su dati McGee-a i mozda i mozgova il sta ja znam,za Garnetta,al nece on iz Bostona
onda vam vjerovatno ne treba centar ako se to nudilorio_Ferdy88 je napisao/la:Neće, al' mogli ste dobiti Leea i Bassa (i Mela) u paketu za tu dvojicu, štaš boljeJHam je napisao/la:
3icu...a htjeli su dati McGee-a i mozda i mozgova il sta ja znam,za Garnetta,al nece on iz Bostona
Pa primjeti se to vec godinama to je Doc genijalac,dobra igra la vidi se da tu fali play u par narata bezveze izgubljena lopta nemoze KG razigravat i zapocinjat akciju.azTer je napisao/la:jel primijeti iko ovu odbranudenver nema pojma šta da radi s loptom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.