LenBias je napisao/la:ti si emotivacSlevinKelevra je napisao/la:Donnie Darko je napisao/la:Ako mi se ne drka vise dana u nizu znaci da sam zaljubljen.![]()
u mene je slucaj da ne mogu na onu koja mi se svidja

Sa teme " Nase cudne sitnice"

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
LenBias je napisao/la:ti si emotivacSlevinKelevra je napisao/la:Donnie Darko je napisao/la:Ako mi se ne drka vise dana u nizu znaci da sam zaljubljen.![]()
u mene je slucaj da ne mogu na onu koja mi se svidja
Saurman je napisao/la:Može imati jedino 17 psećih godina.Dex je napisao/la:
Ovo čudo ima 17 godina![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sheyi je napisao/la:U svijetu se kaže Gooooool, a na OBN-u wuaaooo oo hoooho olee evooo uooo..
anonimni je napisao/la:nije na ovom forumu, al' je veoma smiješno, ne moram ni govorit' ko je ovo napis'o![]()
hahahahahahahahahahahahahaanonimni je napisao/la:nije na ovom forumu, al' je veoma smiješno, ne moram ni govorit' ko je ovo napis'o![]()
pa ko će drugi bit'Sheyi je napisao/la:Ma ovo je nedimko garant!
Papastathopoulos je napisao/la:Cuj dize se i meni i babi ahahahaha
mirzaaaaa je napisao/la:Soldino imao je jednu sansu za APLAUZ Evansu kad je skocio al je nije iskoristio, u odbrani isto soldidan poslije zavrsetka time-out dobro je zatvaro ostale igrace kako bi prvi sjeo na mjesto.Ali uvijek poslije njegove akcije PJ je u kadru.BosnaSTL je napisao/la:Kako je igrao Mirza?
Ako je ova povreda Blatchea ozbiljna mogo bi MIrza dobiti minuta veceras
SlevinKelevra je napisao/la:Na temi Mirza Teletovic
mirzaaaaa je napisao/la:Soldino imao je jednu sansu za APLAUZ Evansu kad je skocio al je nije iskoristio, u odbrani isto soldidan poslije zavrsetka time-out dobro je zatvaro ostale igrace kako bi prvi sjeo na mjesto.Ali uvijek poslije njegove akcije PJ je u kadru.BosnaSTL je napisao/la:Kako je igrao Mirza?
Ako je ova povreda Blatchea ozbiljna mogo bi MIrza dobiti minuta veceras
![]()
jesi i ti dobio na istoj temi kratu za BanoviceFOURTHOFFICIAL je napisao/la:a nekada su se i banovi dijelili zbog trollanja tamo![]()
a vidi sad
aha onu kartu s 4 linijeEdenHazard je napisao/la: jesi i ti dobio na istoj temi kratu za Banovice