Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Adinjo
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Adinjo » 05 nov 2009, 17:13

legy je napisao/la:zaista ne razumijem ljude koji omalozavaju serie A , to sto je inter dominantan nije pokazatelj slabosti lige nego jacine intera , a da je tako potvrdjuje i fiorentina i juventus i milan , a niti jedan od ova 3 kluba nije pobjedio napoli , koji je u sredini tabele . seria A je najzanimljivija liga sa strasnim napadacima u ekipama koje su u donjem dijelu
tabele , ti napadaci imaju 2-3 poluprilike na tekmi i zabijaju , pravi majstori , ja uzivam u i kad gledam bologna - chievo
Eh interovac u onome ti moram dati zapravo. Sve si fino rekao kao sto jeste. Samo tesko ce to ko shvatiti ako ne prati Serie A dugo vremena, osim nas koji smo Serie A :geek: :)

Licno za mene najbolja liga sto je ima. Mozda se sad ne igra naljepsi fudbal, ali adrealin, navijaci i navijacka kultura, tifo scena, atmosfera na stadionima, tekme..to je samo jedan dio koji cini Serie A tako zanimljivom...NICE :D
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

legy
Kontakt:

Post Postao/la legy » 05 nov 2009, 21:08

vraca se seria A na scenu izgledne sanse za prolaz imaju sve 4 ekipe , a to nije bilo dugo vremena

Lucarelli
Kontakt:

Re: AS Livorno

Post Postao/la Lucarelli » 06 nov 2009, 14:08

fanatique 1899 je napisao/la:Šta ima Livorno, bratski klube :D
ANTIFA BROTHERS,izgleda mi da je neka kriza pogodila i Livorno i njegove ultrase, u čemu je problem?
Represija,a to pogotovo osjete klubovi koji su lijevo orijenitsani.Atalantini su se ugasili radi toga,a Livornovi još(koliko,toliko) uspjevaju odoliti tome.
Lijevo !

tuga_sa_sjevera
Kontakt:

Re: S.S.C Napoli

Post Postao/la tuga_sa_sjevera » 06 nov 2009, 15:13

Za sutrašnji duel protiv Catanije na raspolaganju Mazzarriju opet neće biti Hugo Armando Campagnaro, kojeg još uvijek muče problemi s mišićima. Nakon manje operacije još uvijek nije spreman ni Fabiano Santacroce. U odbrani će igrati trojac Grava - Cannavaro - Contini. U veznom redu će igrati Maggio ( koji se oporavio od gripe koju je imao ovih dana ), Gargano, Cigarini ( koji je u laganoj prednosti nad Pazienzom ) i Aronica. Hamsik i Lavezzi će biti odmah iza leđa Denisu ( koji ima malu prednost nad Quagliarellom ) . Zavidno od kretanja rezultata ući u igru bit će spremni Jesus Alberto Datolo i oporavljeni Kolumbijac Juan Camillo Zuniga.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 07 nov 2009, 23:04

Juve ponovo jednom petardom rijesio tekmu. Ovog puta je Atalanta izmasakrirana. :lol: ..NICEEEEE!!!!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

LeBronJamesKing

Post Postao/la LeBronJamesKing » 07 nov 2009, 23:14

alan_kardec je napisao/la:
jose je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:Mah, što jest jest Inter je u Europi skroz pobacio, sve ove godine... Ne znam dal su ikad došli do polufinala LP ?! Ugl.sada imaju ekipu koja def. može da osvoji i ne treba ih lahko isključiti iz borbe radi loših partija u grupi, to će sigurno proć...
Samo jednom, 2003. godine, ispali od Milana, koji je poslije osvojio LP u finalu protiv Juventusa.

Joj sjećam se te utakmice.Totalna antipropaganda fudbala.Za 120 minuta tri-četiri šuta po golu. :mrgreen:

sjecas se ti ku.rac moj te utakmici da se sjecas ne bi vljo gluposti , da nije sudija ponistio gol sevcenka, koji je bio cist, ada se zna ja navijam za juventus, vidio bi sta bi bilo, i ako se sjecas, a smijem se kalditi da ne, hajde reci mi koji je igrac milana sepo citav drugi produzetak jer je anceloti izvrsio izmjene a on se povrijedio?
U ime Gospodara...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 08 nov 2009, 02:11

LeBronJamesKing je napisao/la:sjecas se ti ku.rac moj te utakmici da se sjecas ne bi vljo gluposti , da nije sudija ponistio gol sevcenka, koji je bio cist, ada se zna ja navijam za juventus, vidio bi sta bi bilo, i ako se sjecas, a smijem se kalditi da ne, hajde reci mi koji je igrac milana sepo citav drugi produzetak jer je anceloti izvrsio izmjene a on se povrijedio?

Prvo ne znam otkud tebi pravo da nekoga provjeravaš nekim debilnim pitanjima.Jesi ti to doktorirao fudbal?Drugo,čovjek se ne može sjetiti mnogo bitnijih stvari koje su mu se desile prije 6 godina,a ne tamo neke banalnosti koja se desila na utakmici,ali jbg znam odgovor na tvoje pitanje 8-)i odgovoriću ti da ti dokažem da bi izgubio opkladu.Mislim da je odgovor Roke Žunior ;) .Tekma jeste bila dosadna do bola,dvije-tri poluprilike i to je sve.Normalno da ćeš ti reći da je bila vrhunska itd,ali to je vjerovatno zbog toga što si ti navijač juvea i poklonik talijanskog fudbala.Što se tiče poništenog gola Sheve,mogu reći se sjećam gola koji je poništen,kako se Baho dreči kad ga je sudija poništio,ali konkretne situacije kako se to desilo,ne.Sjećam se da mi je jaran gledajući tu tekmu,zaspao :oops: što mu se nikad ni prije ni kasnije nije desilo.Inače sjećam se iz te sezone kako se na nou kampu čula tišina kad ga je zalayeta zabio u produžetku,kako je bayern završio takmičenje u prvoj fazi,kako ih je makay uništio usred minhena het trikom,sjećam se i sjajne utakmice na old traffordu,ronaldovog het trika,bekam uđe sa klupe i zabije dva komada,kako je milan prošao po ko zna koji put zahvaljujući inzagiju u zadnjoj minuti protiv ajaksa,kako lobont u toj utakmici vadi sve živo...
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 08 nov 2009, 12:12

večeras napokon jedan derbi u večernjem terminu, inter- roma

legy
Kontakt:

Post Postao/la legy » 08 nov 2009, 12:21

idemo razvaliti romu , volim talijanski fudbal ali oduvijek mrzim romu , neznam zasto ali mrzim , rado bi u inter doveo de rosia a sve ovo ostalo na hrpu i zapaliti

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 08 nov 2009, 12:58

kada bi usporedjivali recimo vecerasnji italijanski sa jucerasnjim izmedju bajerna šalkea vidjeli bi da bi puno stvari bilo na strani kalča, osim punoga stadiona u minhenu nismo puno toga vidjeli više. tko recimo želi vidjeti pun stadion moze otići na koncert u2. ako se zeli vidjeti taktika, bolji nogomet , kvalitetnije igrače to je sigurno serija a

legy
Kontakt:

Post Postao/la legy » 08 nov 2009, 14:41

bh hrvat je napisao/la:kada bi usporedjivali recimo vecerasnji italijanski sa jucerasnjim izmedju bajerna šalkea vidjeli bi da bi puno stvari bilo na strani kalča, osim punoga stadiona u minhenu nismo puno toga vidjeli više. tko recimo želi vidjeti pun stadion moze otići na koncert u2. ako se zeli vidjeti taktika, bolji nogomet , kvalitetnije igrače to je sigurno serija a

100 % ISTINA

Mont0
Kontakt:

Re: AC Fiorentina

Post Postao/la Mont0 » 08 nov 2009, 17:04

Ale' Viola brej :mrgreen:

Udinese - Fiorentina 0:1 (Vargas)

Dobro je, dobro...
Support Velez, It's logical! ★

Lucarelli
Kontakt:

Re: AS Livorno

Post Postao/la Lucarelli » 08 nov 2009, 17:19

Bari-Livorno 1:0
Allegretti 5' slika

Kartoni:
C. Raimondi(Livorno) slika
Lijevo !

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 08 nov 2009, 18:00

Vrijeme je Balardini aut, Mihajlović in

Bravo za VIOLU
- " $...

obannon
Kontakt:

Re: AC Fiorentina

Post Postao/la obannon » 08 nov 2009, 18:02

& " :)
- " $...

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 08 nov 2009, 19:50

Ima li igdje prijenos vecerasnjeg talijanskog derbija?
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 08 nov 2009, 21:03

Auu, mocan gol Mirkeca :D
Support Velez, It's logical! ★

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 09 nov 2009, 01:52

Mont0 je napisao/la:Auu, mocan gol Mirkeca :D
slucajno :mrgreen:
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87

"TRECI PUT CASTIMO"

legy
Kontakt:

Post Postao/la legy » 09 nov 2009, 10:11

dobra tekma , ostra gruba , roma zasluzila bod , godinama tesko igramo sa romom na meazzi ali im trpamo 4 na olimpicu

LeBronJamesKing

Post Postao/la LeBronJamesKing » 09 nov 2009, 15:19

legy je napisao/la:dobra tekma , ostra gruba , roma zasluzila bod , godinama tesko igramo sa romom na meazzi ali im trpamo 4 na olimpicu
Polahko ali sigurno JUVE se zahuktava,a i jos ocekuju Alexa na terenu sto znaci dodatnu prednost, a Interu polako ponestaje srece tako da jedva cekam utakmicu u kojoj ce se juve iskaliti na interu a Capetano postici prvi gol i ujedno prvi het-trik u sezoni.
U ime Gospodara...

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Andrej, Uknaac i 1 gost.