Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
Tu sam samo da se zna.
ovi nets su mi postali ko city navijam da izgube al da djeko u ovom slucaju teletovic bude najbolje 
Tesko da ce uci veceras Hump se razigro jedino ako netsi nabiju 20 razlike 
I ja mislim, zato je najbolje na spavanje.mirzaaaaa je napisao/la:Tesko da ce uci veceras Hump se razigro jedino ako netsi nabiju 20 razlike
Odkad to PJ daje minutazu, po ucinku na terenu xDmirzaaaaa je napisao/la:Tesko da ce uci veceras Hump se razigro jedino ako netsi nabiju 20 razlike
Ja ostajem 
Sent from my ST21i using Tapatalk HD
Sent from my ST21i using Tapatalk HD
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Sjeti se Mirze kad uđe u 2 cetvrtini 5 min i odigra dobro na toj utakmici mu dane 20 min.Bega22 je napisao/la:Odkad to PJ daje minutazu, po ucinku na terenu xDmirzaaaaa je napisao/la:Tesko da ce uci veceras Hump se razigro jedino ako netsi nabiju 20 razlike
Ako me pamcenje ne vara, to je bila njegova prva tekma na klupi kao prvi trener, gdje je dao malo vise sanse onima koje je Avery, zapostavljao. Sve tekme poslije me razuvjerio, da daje minute po ucinkumirzaaaaa je napisao/la:Sjeti se Mirze kad uđe u 2 cetvrtini 5 min i odigra dobro na toj utakmici mu dane 20 min.Bega22 je napisao/la:Odkad to PJ daje minutazu, po ucinku na terenu xDmirzaaaaa je napisao/la:Tesko da ce uci veceras Hump se razigro jedino ako netsi nabiju 20 razlike
- skyisthelimit
..
Zadnja izmjena: skyisthelimit, dana/u 11 feb 2013, 10:36, ukupno mijenjano 1 put.
15.10 - 15.06 ...
Bega22 Pa eto vidjet cemo.Kad ti mislis da ce uci??
Pocetak 4. cetvrtinemirzaaaaa je napisao/la:Bega22 Pa eto vidjet cemo.Kad ti mislis da ce uci??
Vracaju se Spursi
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
FORZA INTER!
FORZA INTER!
daBogda izgubili netsi..lahko noc
Ja sad idem, ne vjerujem zaista da će igrati, jedino ako bude riješen rezultat pred sami kraj meča.
Laku noć.
Laku noć.
- EdenHazard
- Kontakt:
ako bude ovako igrao još malo pa će mu početi ulaz naplačivat na utakmice Brooklyna 
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
to je stvarno zalosno, ne mogu da vjerujem da se ovo desava, sveku utakmicu gledam i sve se nesto nadam da bi se moglo promijenit, al nista, taman uveze koju utakmicu, pa onda jednu sve to uprska, jednu ga trener ostavi na klupi i sve tako, gledam a ni sam ne znam zasto, dabogda da ce se sta i u dogledno vrijeme promijenit, nazalos ali je takoEdenHazard je napisao/la:ako bude ovako igrao još malo pa će mu početi ulaz naplačivat na utakmice Brooklyna
BUDI PONOSAN
Trenutno korisnika/ca: Bega22, bosnas_, brcak108, nele-BHF, samir_tm87, Ultra. 
lako padnemo u euforiju a jos brze u razocarenjenele-BHF je napisao/la:Trenutno korisnika/ca: Bega22, bosnas_, brcak108, nele-BHF, samir_tm87, Ultra.
BUDI PONOSAN
Nema toga kod mene.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
i ja sam tu 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.