Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Ljudi treba mi pomoc imam Nokiu c5-03 razbio sam displej i popravak mi bio 70 KM nakon dva tri mjeseca pocelo me nesto neke linije po displeju pa prekida crno se pojavljuje sto to ?
Manchester United <3
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
uzeo 3310 sa strane samo radi one igre zmije 

Jbg opet odnesi tim koji su ga popravljali ipak su ti dobru lovu uzeli za "popravak".lindegard je napisao/la:Ljudi treba mi pomoc imam Nokiu c5-03 razbio sam displej i popravak mi bio 70 KM nakon dva tri mjeseca pocelo me nesto neke linije po displeju pa prekida crno se pojavljuje sto to ?
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Neko ko se stvarno razumije i u telefone i u trenutno trziste- Best Buy smartphone do 200 KM?
Slabo kakav da ce te zadovoljiti a da ne poludis od usporavanjaSlevinKelevra je napisao/la:Neko ko se stvarno razumije i u telefone i u trenutno trziste- Best Buy smartphone do 200 KM?

"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Posto vidim da se razumijes, onda do 250? Ne mora biti nesto moderan, ali bitno mi je da ima finu kameru i android, naravno.neo je napisao/la:Slabo kakav da ce te zadovoljiti a da ne poludis od usporavanjaSlevinKelevra je napisao/la:Neko ko se stvarno razumije i u telefone i u trenutno trziste- Best Buy smartphone do 200 KM?Prvo sto moras traziiti je polovan a da valja. Ja bih ti preporucio da dodas jos 50KM (ako je ikako moguce pa makar i mjesec dana prolongirao) i kupis polovan ali dobro ocuvan samsung galaxy i9000
Defiitivno best buy telefon i telefon sa jednimod najvecih community-a :=)
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
pa eto, pokusaj naci samsung galaxy s, ili nexus s 
al tesko, bez 300 km tesko ces naci

al tesko, bez 300 km tesko ces naci
- SlevinKelevra
- Kontakt:
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Sony Ericsson Arc, mozda Arc S ako se potrefi, Neo isto nije los, Ray isto dobar al sićušan display
Huawei Ascend G300, da cujem misljenja, citam da je extra s obzirom na cijenu, a i ovo videa sto sam na youtubeu pogledo nije mi promijenilo misljenje.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ok. Hvala!QUARESMA 18<<< je napisao/la:Sony Ericsson Arc, mozda Arc S ako se potrefi, Neo isto nije los, Ray isto dobar al sićušan display

Meni nisu ostavili neki utisak, no mozda zato sto sam ja sitnicav i ne podnosim kad mi neko ne odgovori u radnji na dobar dan i pravi se da ne cuje sta ga pitam. A prije, mozda, mjesec dana dogovarao neku zamjenu s njima preko pika, i fino pitao da mi kazu hoce li uzeti moj HTC Desire HD, lik rek'o moze al moras doci na grbavicu pa cemo dog za cijenu nakon sto pogledam tel, kad sam dosao kaze mi frajer mogu ti ga racunati 150 maraka, a ni pogledao nije, telefon inace bez ogrebotine bio
e reko jarane de mi nadji sad za 200 stoje uzecu ga iste sekunde. Inace ih na piku u to vrijeme nije bilo ispod 330-340 KM
ne znam sta je mislio, valjda da mu u radnju samo debili dolaze, kontam poslije koliko li su raje tako izvarali i uzimali im stvari ispod cijene...
a i hebo sam im sve sto sam po onoj maziji iso na grbavicu dzaba...

ne znam sta je mislio, valjda da mu u radnju samo debili dolaze, kontam poslije koliko li su raje tako izvarali i uzimali im stvari ispod cijene...
a i hebo sam im sve sto sam po onoj maziji iso na grbavicu dzaba...
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
pa reci nam cijenu, pa cemo znat je li il nije ekstra. ako je 200 KM nov, onda je ekstra. ako je 400, onda nije.vtdgeca je napisao/la:Huawei Ascend G300, da cujem misljenja, citam da je extra s obzirom na cijenu, a i ovo videa sto sam na youtubeu pogledo nije mi promijenilo misljenje.

''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
na tarifu 150 kmmokhe je napisao/la:pa reci nam cijenu, pa cemo znat je li il nije ekstra. ako je 200 KM nov, onda je ekstra. ako je 400, onda nije.vtdgeca je napisao/la:Huawei Ascend G300, da cujem misljenja, citam da je extra s obzirom na cijenu, a i ovo videa sto sam na youtubeu pogledo nije mi promijenilo misljenje.

ma superiska, uzimaj... ne ocekuj nista specijalno, al mu je super cijena... sretno 

Lego je xd
Sent from my SGH-I997 using Tapatalk 2
Sent from my SGH-I997 using Tapatalk 2
"It's one of premier league's oldest lessons .
imam na raspolaganju nekih 700, max 800 km, koji je po vama najbolji za tu cijenu( samo novo dolazi u obzir) 

Republika Zenica
- moustapha
- Kontakt:
Samsung Galaxy S3. Mada u principu možeš svaki noviji telefon uzeti sa tim parama.dubioza je napisao/la:imam na raspolaganju nekih 700, max 800 km, koji je po vama najbolji za tu cijenu( samo novo dolazi u obzir)

#divovi
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ne bih isao dalje od Galaxy S3, mozda i Note 2 ako se uspije upecati za tu cijenudubioza je napisao/la:imam na raspolaganju nekih 700, max 800 km, koji je po vama najbolji za tu cijenu( samo novo dolazi u obzir)
da li ko od vas ima S3, da li je imao onaj problem sa umiranjem, cuo sam da je to "pogodilo" neke vlasnike S3 telefona, valjda je do kernela ili do cega vec, da li i Note 2 ima taj problem?