FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
što se zalijećeš ko muha bez glave, mene je ovako stid kad promašite temu.
čovjek je rekao nek pobijedi fudbal, ja sam izniio procenat od prošle sezone očigledno, ne znam što se prosipaš bezveze, nigdje nisam povezo bayern i arsenal sa tim podacima.
i ove sezone i city i arsenal imaju isti posjed lopte 57.7 % a sad tebi objašnjavat što je tako , neću.
uzdravlje
čovjek je rekao nek pobijedi fudbal, ja sam izniio procenat od prošle sezone očigledno, ne znam što se prosipaš bezveze, nigdje nisam povezo bayern i arsenal sa tim podacima.
i ove sezone i city i arsenal imaju isti posjed lopte 57.7 % a sad tebi objašnjavat što je tako , neću.
uzdravlje
Vođa zna.
Jesu se topdzije nesh osilile, pa su u velikom broj dosli na nasu temu. A jedan od njih cak objavljuje postotak posjeda lopte, koji nikako nije nesh spektakularan.
E ljudi, moji bavarci, znate kako meni ovo sve djeluje? Bayern je namjerno krenuo ovu utakmicu sa Gomezom jer je Mandzukic u ligi prvaka dosad bio ispod prosjeka los.Tako da ja imam osjecaj da ce protiv topdzija najverovatnije opet Gomez krenuti u prvi 11.
E ljudi, moji bavarci, znate kako meni ovo sve djeluje? Bayern je namjerno krenuo ovu utakmicu sa Gomezom jer je Mandzukic u ligi prvaka dosad bio ispod prosjeka los.Tako da ja imam osjecaj da ce protiv topdzija najverovatnije opet Gomez krenuti u prvi 11.
Stern des Südens
Pisao sam vec o ovom duelu na ovoj temi i od tad nisam drasticno promjenio misljenje,.Koliko god volio i simpatisovao Arsenal ne mogu lagati prvenstveno sebe a onda i druge i reci da BaJo nije u dobroj mjeri favorit u ovom dvomecu,.Da se igra jedna utakmica,da je ovo kojim cudom finale na Wembleyu rekao bi da su sanse 50-50 ali u dvije utakmice Bayern je itekako favorit..
Na Emiratima nema favorita u ovom mecu,Arsenal je ekipa koja tesko gubi kuci(govorim o Ligi Prvaka) i vjerujem da ce se pobjednik odlucivati u MjUnicu..Dva puta smo ugostili Barselonu,najjaci tim danasnjice,neki ce priznati,neki nece,ali to je cinjenica,.U oba meca smo bili ravnopravan protivnik,u oba meca nismo porazeni,nit je Arsenal slabiji od onog onda nit je ovaj Bayern jaci od one Barselone..Kao sto vec rek'o,pitanje prolaznika ce se odlucivati u uzvratnoj utakmici a tu Bayernu dajem daleko vece sanse,jednostavno nisam siguran da ovaj Arsenal moze da ne podlegne pritisku kojeg ce Bayern nametnuti u Mjunicu,pa nismo tako davno doslovno pregazeni u Milanu gdje smo pali bez ispaljenog metka,.
Asenalove sanse dosta ovise od prvog meca,ako BaJo stekne kakvu/takvu prednost u prvom mecu pitanje prolaznike po meni je u dobroj mjeri rijeseno,.Ako uspijemo doci do pozitivnog rezultata na Emiratima i tako sebi omoguciti da igramo na kontru u MjUnicu,gdje bi smo mogli iskoristiti prije svega Walcotovu brzinu onda ce u uzvratu biti "pakleno",.
Kako god,kad se sagleda sve,forma,kvalitet,uigranost pa i psiha,rekao bi 75% -25% u korist Bayerna,.Jedno je sigurno,dvije napadacki orijentisane ekipe sa lijepim stilom igre obecavaju pravu fudbalsku poslasticu,.Neka pobjedi bolji,spretniji pa i sretniji i neka sudije budu na nivou
Na Emiratima nema favorita u ovom mecu,Arsenal je ekipa koja tesko gubi kuci(govorim o Ligi Prvaka) i vjerujem da ce se pobjednik odlucivati u MjUnicu..Dva puta smo ugostili Barselonu,najjaci tim danasnjice,neki ce priznati,neki nece,ali to je cinjenica,.U oba meca smo bili ravnopravan protivnik,u oba meca nismo porazeni,nit je Arsenal slabiji od onog onda nit je ovaj Bayern jaci od one Barselone..Kao sto vec rek'o,pitanje prolaznika ce se odlucivati u uzvratnoj utakmici a tu Bayernu dajem daleko vece sanse,jednostavno nisam siguran da ovaj Arsenal moze da ne podlegne pritisku kojeg ce Bayern nametnuti u Mjunicu,pa nismo tako davno doslovno pregazeni u Milanu gdje smo pali bez ispaljenog metka,.
Asenalove sanse dosta ovise od prvog meca,ako BaJo stekne kakvu/takvu prednost u prvom mecu pitanje prolaznike po meni je u dobroj mjeri rijeseno,.Ako uspijemo doci do pozitivnog rezultata na Emiratima i tako sebi omoguciti da igramo na kontru u MjUnicu,gdje bi smo mogli iskoristiti prije svega Walcotovu brzinu onda ce u uzvratu biti "pakleno",.
Kako god,kad se sagleda sve,forma,kvalitet,uigranost pa i psiha,rekao bi 75% -25% u korist Bayerna,.Jedno je sigurno,dvije napadacki orijentisane ekipe sa lijepim stilom igre obecavaju pravu fudbalsku poslasticu,.Neka pobjedi bolji,spretniji pa i sretniji i neka sudije budu na nivou

- schweinsteiger
- Kontakt:
nedim1993 je napisao/la:što se zalijećeš ko muha bez glave, mene je ovako stid kad promašite temu.
uzdravlje
Prijatelju,ti si rekao da tvoj klub zna igrati fudbal i poduprio tu izjavu statistikom za posjed lopte u prosloj sezoni.Fazon je sto si se ti prosuo,a ne ja,jer svi su tvoju izjavu shvatili kao sto sam i ja.
I na pocetku sam rekao da to nije nikakav pokazatelj kvalitete fudbala,ali sam ti samo htio pokazati da je Bayern i po tom pitanju bolji od Arsenala.
#miasanmia
Jeste da nije zdrava, ali uprkos svemu uvijek sam bio pristalica ljute hrane.chily-rz je napisao/la:Neka pobjedi bolji,spretniji pa i sretniji i neka sudije budu na nivou

Bravo Zeničanin za ovaj komentar, upraćen si (radarom) kako dolaziš sa menevarskom municijom.

Vom Jäger zum Gejagten
opet ti. ti ako ne pratiš arsenal ne znači da oni nemaju kvalitet, oni koji prate složiće se da imaju. taj podatak je za ELP iznešen i kraj priče. vi ste favoriti, al to nikom ne daju za pravo da se preseraje i navodi da je klupa bayerna jača od arsenalove prve ekipe, da ćete nekog raznijet . na kraju ispade da ne trebate igra uopšte. da vam odmah upišemo pobjedu.
posjed lopte u mnogome pokazuje kako neka ekipa igra fudbal tako da ti izjava da sam se prosuo ne stoji. znači bayern ako ima u prosjeku 65% posjed lopte ja mogu tvrdit da oni ne znaju igrat fudbal?
na arsenalovoj ima trolera topnika, al njih niko ne podržava, a vi ovde svi podržavate neke glupe izjave. kako hoćete briga me. slobodno podcijente arsenal u potpunosti. još bolje
posjed lopte u mnogome pokazuje kako neka ekipa igra fudbal tako da ti izjava da sam se prosuo ne stoji. znači bayern ako ima u prosjeku 65% posjed lopte ja mogu tvrdit da oni ne znaju igrat fudbal?
na arsenalovoj ima trolera topnika, al njih niko ne podržava, a vi ovde svi podržavate neke glupe izjave. kako hoćete briga me. slobodno podcijente arsenal u potpunosti. još bolje
Vođa zna.
- moustapha
- Kontakt:
Ako svi podrzavamo glupe izjave, onda si nas sve nazvao glupima. Ne valja ti to!nedim1993 je napisao/la: na arsenalovoj ima trolera topnika, al njih niko ne podržava, a vi ovde svi podržavate neke glupe izjave.
Ima nas koji vjerujemo da ce Bayern proci i nista spektakularno se nece desiti. Zao mi je sto ti je klub trenutno u losoj formi pa nam ovdje iznozis neke statistike koje nisu relevantne za snagu ekipe.
Ako imas iskustva na forumu onda znas da ti je posao sada da skupljas postove u kojima bavarci najavljuju demoliranje protivnika, na kraju ako vam se posreci fino ih citiras.

#divovi
Uli Hoeness odlucio da Matthäus-u pokaze ko je gazda u Bayernu...

Njih dvojca nece postati prijatelji u ovom zivotu.O-Ton Hoeneß im ****-Doppelpass über Matthäus: „Er hat sich in den letzten Monaten immer mit Frauen beschäftigt. Jetzt diskutiert er plötzlich über neue Spieler beim FC Bayern. Scheinbar hat er sein Jagdfeld etwas verändert.

"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ovaj put je žvaljo dobro prošao. Ova izjava Lotharu još odzvanja u ušima:amerosm je napisao/la:Uli Hoeness odlucio da Matthäus-u pokaze ko je gazda u Bayernu...
Ma bjaži sa Lotaricom, ima da crkne od muke što ne može prismrditi Bayernu.
"Was der losgelassen hat, da hat man den Eindruck, der hat alles gewonnen und nie ein Spiel verloren. Der will ja, der wollte beim FC Bayern was werden. Aber so lange ich und der Kalle Rummenigge etwas zu sagen haben, wird der nicht mal Greenkeeper im neuen Stadion", entgegnet Hoeneß damals der Kritik des Rekordnationalspielers.

Još juče tipuje 1:1.

Vom Jäger zum Gejagten
- amel10071988
- Kontakt:
Nisu se oni osilili već se nemogu sebe da ubijede da su jaki pa pokušavaju nas,a vrlo dobro znaju kako stoje stvari na terenu
recimo JA uopste nemam potrebu ici na Arsenalovu temu,zašto? zato sto se nemam čega bojati,ne zanima me hoce li im se ko povrijediti kakva je klima u svlacionici,jer sam siguran u naš Bayern 

Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju
Ma sudije su kao UN devedesetih u Bosni,neutralni ali opet nikad ne znas na koju ce stranu nagetigeronimo je napisao/la:Jeste da nije zdrava, ali uprkos svemu uvijek sam bio pristalica ljute hrane.chily-rz je napisao/la: Neka pobjedi bolji,spretniji pa i sretniji i neka sudije budu na nivou![]()
Bravo Zeničanin za ovaj komentar, upraćen si (radarom) kako dolaziš sa menevarskom municijom.![]()

Plasim se ovog Platinija,nedavno rece kako Juve i BaJO trebaju biti uzor ostalim ekipama a nas zaobis'o i ako smo bar po tom pitanju "rame uz rame" sa vama,.Ne zna on koliko je tesko stediti i razumno poslovati u "moru" Arapa i Rusa sto se udomise po Engleskoj

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ma bice dvije dobre utakmice, aBd Arsenal ce proci, a sad realno tesko je prognozirati. Bayern jest jaci, jaci ne dobija uvijek. Isto tako sve ce zavisti od starta, a ima jos jedna utakmica prije te, znaci i od povreda.
Celik!3,2,2.
- supermario
- Kontakt:
Balls touched Bayern
96 Javi Martínez
91 Ribéry
91 Kroos
Balls touched Schalke
Höwedes 51
Hildebrand 43
Barnetta 42
U prilog Martinezovoj dobroj tekmi
96 Javi Martínez
91 Ribéry
91 Kroos
Balls touched Schalke
Höwedes 51
Hildebrand 43
Barnetta 42
U prilog Martinezovoj dobroj tekmi

Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......
- anton 1983
- Kontakt:
Ali za Barcu i Real je dovoljno dobar? Pa koje tu lud? Što se jednog Neymara pokazuje kao igrača koji je smeće? Pa po ćemu je to Rues prije nego je došao u BvB bio dokazaniji, a Bayern ga je htio? Zato što si ga ćešće TI gledao i jer nam je bliži jer igra u BUNDESLIGI?JetSet_Hantraga je napisao/la: Kako bez pokrica?
Momak je nedokazan.
To nije nikakav argument. Ako se tog igrača povezuje sa jednom Barcom i Realom, kao POJAČANJEM, ne samo akvizicijom, onda se tu nemre i da hoće raditi o **** od igrača. A sad dal će on uspjet ili ne, to je drugi par cipela...Pa koliko nas je nakon prve Kroosove sezone u Bayernu (pogtovo nakon prve polovice), mislilo da on neće uspjeti?
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
- anton 1983
- Kontakt:
Aj prvo pričekaj da BAyern da 50-60 miljona eura za nekog!Bundesliga je napisao/la:
Jasno je meni kako se sve promijenilo u svijetu fudbala posljednjih 10-tak godina i kako trziste zahtjeva veliku potrosnju novca na kvalitetne igrace. Ja nigdje nisam napisao da Bayern ne treba trositi odredjenu sumu novca na dokazani kvalitet, vec da ja nisam navikao da se za nekog daje 50-60 miliona.

A zaš to pišeš* Što mi tome naginjemo? Pa da to i oćemo, nemožem...Malo sleti, nemoj tak visoko letitiBundesliga je napisao/la: Medjutim Bayern ne smije postati tim poput Citya koji ce potpuno zanemariti vlastitu skolu i svake godine kupovati igrace od 50-60 miliona od kojih vecina ne vrijedi ni upola od te cijene.

Aj neka bude 5 utakmica zaredom na klupi, pa nam onda kaži kako se Muller ponašaeffe_sa je napisao/la:A sad da ja tebe pitam, što jučer Muller ne pravi grimase i scene kad ga ostavi trener na klupi? ŠTOO? Zato što je timski igrač, ljudska veličina....

Ovo je jako neutemeljena konstatacijaeffe_sa je napisao/la:I treba znati, Bayern bez Robbena može, a bez Mullera NIKAD, bar ne dok se u ekipi nekad ne pojavi neki novi Muller....

Zadnja izmjena: anton 1983, dana/u 11 feb 2013, 12:54, ukupno mijenjano 1 put.
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
- anton 1983
- Kontakt:

što se tiće Gomeza i Robbena, je rnjih naravno treba najviše komentirati.
Kod Gomeza sam već kad je igrao za repku vidio nešto. neko će reli da je izgubio samopouzdanje, neki će reči razlog što dugo nije igrao. Obje stvari su točne, no ja vidim još nešto što smatram važnijim. Jednom rječju to nemrem izreči pa ću opisati.
On osječa da je izgubi na važnosti. Postavlja se na terenu ne kao zvijezda, već kao igrač koji je tek došao u klub i koji se tek treba probiti. Kad su igrali protiv Francuza, za svaku stvar koju nije dobrono napravio, mahao je sa rukama i izvinjavo se suigračima. To kad vidim dođe mi zlo, nije da ga nerazumijema, ali bi htio da nije tako. reko bih kao da osječa da je pao u klupskoj hijerarhiji i nekak imam dojam da će mu ova sezone do kraj biti identična onoj iz 2010 ili ti prvoj sezoni u Bayernu "za ****". Pa sama činjenica da nesere suigračima kad mu nedodaju loptu, a trebaju mu dodati sve nam govori!
Što se tiće Robbena, e njemu dosloFce fale samo tekme, ono sotalo sve još uvijek ima. Arogantan, sebičan i još uvijek ima veliku želju zabiti gol

Jednu stvar koju JUPP sa tim zamjenama radi sam si prejebeno objasnio, tako da to ide samo u korist Bayernu. On nerotira na način da svi igrači budu zadovoljni. Između ostalog RObben i Gomez, nego to radi na način da ti igrači budu žiPčani i d ajedva čekaju svoju priliku i kad ona dođe oni će se razletiti da se dokažu, te da ostanu u provih 11. na taj način JUPP sprječava opuštanje u momčadi u ovakvoj situaciji. Mi sad imamo 15 bodova prednosti i čim se recimo Muller i Manđa počnu zajebavat, marš van i nutra ulaze dva igrača koja grizu.
Ali postoji jedna stvar koja me brine. Gomez zasad isto tako igra, iako su dvije tekme malo za procjeniti, pogotovo što nije odigrao čitave, kao da "zna da će biti prodan". E sad bi bilo dobro da igra za sebe tako da se što bolje proda...
anto, opet prosipas gluposti po temi.
.
ako je ovaj tvoj argument vrijedan paznje, onda sam ja josip broz.
pazi, ako ga uistinu traze ta dva kluba, onda nema sanse da ce ga dovesti neki treci.
ali, taj nejmarlija se nudi bayernu
eto, toliko o pricama da ga je barca kaparisala
dalje, ako ima istine u glasinama koje kruze, onda je najprece da ga dovede jedan od klubova koje spominjes.
zasto? zato sto bi prije zaigro u realu ili barci nego u bayi. on je najjaci kad igra na poziciji koju u bayi pokriva riberi - najbolje lijevo krilo koje je hodilo ovim svijetom, koju je u barci dugo vremena pokrivo vilja, a danas se smjenjuju razni omladinci + iniesta (ovaj je najbolji kad igra poziciju iza).sto se tice reala, tu poziciju pokriva rona koji bi, u slucaju dolaska nejmarlije, najvjerovatnije presao u spic i potisno flopove benzemu i iguaina.
no, vrtimo se tvom glavnom argumentu ´oce ga barca´.
vjerujem da se vecina vise zainteresira za igraca kojeg pokusa dovesti klop, nego za neke koje dovodi barca.
barca je u zadnjih par godina skrsila stotine miliona na ´pojacanja´´koja to ustvari nisu i koja su nakon odredjenog vremena prodavana za mnogostruko nizu cijenu od one koja je za istog izdvojena.
sto se tice reala, oni su jos gori. da im nije joze, vjerujem da bi i dan-danas sastavljali neke ´galakticne´ koji ne mogu dalje od osmine finala lige prvaka.
suma sumarum, tvoj nejmarlija nema sta traziti u bayernu - klubu koji je popunjen i prepunjen na pozicijama koje navikani brazilac inace pokriva.
da se spominje goce, da se spominje falkao, da se spominje gundogan i njima slicni, barem bih razmislio.
oivako, suplja na koju nasjedaju supljaci poput tebe.
ovo je jedini ´argument´ s kojim raspolazesanton 1983 je napisao/la:Ali za Barcu i Real je dovoljno dobar?

pazi, ako ga uistinu traze ta dva kluba, onda nema sanse da ce ga dovesti neki treci.
ali, taj nejmarlija se nudi bayernu

dalje, ako ima istine u glasinama koje kruze, onda je najprece da ga dovede jedan od klubova koje spominjes.
zasto? zato sto bi prije zaigro u realu ili barci nego u bayi. on je najjaci kad igra na poziciji koju u bayi pokriva riberi - najbolje lijevo krilo koje je hodilo ovim svijetom, koju je u barci dugo vremena pokrivo vilja, a danas se smjenjuju razni omladinci + iniesta (ovaj je najbolji kad igra poziciju iza).sto se tice reala, tu poziciju pokriva rona koji bi, u slucaju dolaska nejmarlije, najvjerovatnije presao u spic i potisno flopove benzemu i iguaina.
no, vrtimo se tvom glavnom argumentu ´oce ga barca´.
vjerujem da se vecina vise zainteresira za igraca kojeg pokusa dovesti klop, nego za neke koje dovodi barca.
barca je u zadnjih par godina skrsila stotine miliona na ´pojacanja´´koja to ustvari nisu i koja su nakon odredjenog vremena prodavana za mnogostruko nizu cijenu od one koja je za istog izdvojena.
sto se tice reala, oni su jos gori. da im nije joze, vjerujem da bi i dan-danas sastavljali neke ´galakticne´ koji ne mogu dalje od osmine finala lige prvaka.
suma sumarum, tvoj nejmarlija nema sta traziti u bayernu - klubu koji je popunjen i prepunjen na pozicijama koje navikani brazilac inace pokriva.
da se spominje goce, da se spominje falkao, da se spominje gundogan i njima slicni, barem bih razmislio.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
ljudi ovde raspravljate o prelaznom roku koji je tek na ljeto ima vremena zato,činjenica je da smo izuzetno jaki,poletni itd.samo treba sačuvati mir do kraja sezone ali tu je sad već tinm ljudi sa Samerom koji brine oko toga,
meni je bitna salatara i kup da znači dobijemo sad Borusiju krajem februara u Minhenu,mislim da ćemo Arsenal glat proć a za posle ćemo vidjet,i još samo jedna opaska ili nazovite kako hoćete cijenim i volim tog igrača ali Arijen Roben više nemože biti u prvih 11 Bajerna zato što stari prespor je i na kraju pročitan,i nebi bilo dobro da nam je on ključan igrača znači njega bih prodao prvog dana prelaznog roka to je i za njega najbolje...Pozdrav navijačima Bajerna
meni je bitna salatara i kup da znači dobijemo sad Borusiju krajem februara u Minhenu,mislim da ćemo Arsenal glat proć a za posle ćemo vidjet,i još samo jedna opaska ili nazovite kako hoćete cijenim i volim tog igrača ali Arijen Roben više nemože biti u prvih 11 Bajerna zato što stari prespor je i na kraju pročitan,i nebi bilo dobro da nam je on ključan igrača znači njega bih prodao prvog dana prelaznog roka to je i za njega najbolje...Pozdrav navijačima Bajerna
- anton 1983
- Kontakt:
Teško da se ja prosipamsecer je napisao/la:anto, opet prosipas gluposti po temi.
ovo je jedini ´argument´ s kojim raspolazesanton 1983 je napisao/la:Ali za Barcu i Real je dovoljno dobar?.
ali, taj nejmarlija se nudi bayernueto, toliko o pricama da ga je barca kaparisala
![]()

Ako ništa drugo objasnio sam što bi moglo proči po zlu ako mi nejga dovedemo. i da s ezna ja ovdje ništa nepričam protiv Bayerna, nego ljudi koji razmišljaju na tako za mene loš naččin. Nije poanta u tome di će on iči, ko ga može dovesti i ko ga je kapario, nego u tome, da već ako ga traže Real, Barca, City, PSG iostala gamada, onda se NEMOŽE NITI DA HOĆE RADITI O TRULOM I PRENAPUHANOM IGRAČU; kao što si ga ti opsiao.
Eto to je sve.
Ok, da pojasnim. Ti si se nadovezao na SVE igrače koje su ta dva kluba dovela, ali samo one koji nisu u tim klubovim uspjeli. Ja ovdje negovorim o trenutku koji je stupio na snagu kada određeni igrač nije uspio, nego o onom trenutku koji je vrijedio prije nego je taj igrač došao u navedene klubove.secer je napisao/la:no, vrtimo se tvom glavnom argumentu ´oce ga barca´.
Nemoj se samo ovdje koncentrirati na Španjolce, jer je popis kojim se ŠPEKulira oko Neymara puno duži, no Barca i Real su ti najjači, pa su zato izvađeni iz konteksta.
Naravno da za sve igrače koje ta dva kluba dovode ovo pravilo nevrijedi. Npr. "Samo barca je tjela Alexisy", pa se na njega ovo neodnosi, kao što je "Samo Real htio" Modrića pa se na nejga to neodnosi. No opet čak i za ta dva igrača, nemremo reči da su smeže u onom trenutku kad su prešli u te klubove.
Ovdje govorimo o igraču za kojeg je VEĆINA velikih klubova ili ti onih koji imaju dovoljno noFca za njega, spremna d aga dovede. Što znači ako tebe žele dovesti real, Barca, svi talijani, Chelsea, City, PSG, to more značiti da si ti SEXUALAN igrača, a ne prenapuhan i smeće od igrača. Druga je stvar što ti tvrdiš da NEymar u Bayernu ne bi uspio, a o tome ja ovdje uopće nisam niti pričao...
Ako recimo uzimaš primjer Bayerna onda to napravi sa Danteom, Braafheidom i Neuerom.
Dante je primjer igrača koji je prema nekim procjeniteljima bio smeće i "niko drugi osim nas", što se tiće velikih klubova ga nije htio. no unatoč toe on je uspio.
Kod Braafheida je ista stvar samo što on nije uspio.
Najbliži primjeru neymara je bio neuere. Njega je htjelp Više velikih klubova, što automatski znači da on ima reputaciju dobrog ili ti SEXUALNOG golmana. Niko nije mogao reči da je on kikser (iako je bilo takvih). On je sad tu i mi drkamo, a recimo oni čobani u MUTD-u se sa dipak tuku po glavi jer ga nisu doveli. No priča je isto tako mogla krenuti drugim putem i neuer je mogao zakazati...
I što je najgore ti misliš da ja iz petnih žila želim neymara u Bayernu

cekaj, jesi li ti samo tup, ili si krajnje bezobrazan?
krajnje bezobrazan jer vrijedjas nas intelekt posezuci za notornim glupostima kako bi odbranio ono sto je neobranjivo.
talijane cemo iskljuciti, tako da nam ostaju ovi
igrac je dobar i vrijedi ako ga traze celski, siti i pariz?
ti nas stvarno zayebavas.
nego, bavarci, i zvanicno je da nas pojacava levandovski.
majku mu, kako je krenulo, mi u vrijeme prelaznog necemo imat o cemu muhabetit.
haman da cemo mi sve rijesit do aprila.
nadam se da ce levandovski otvoriti vrata gundi i gocinju.
krajnje bezobrazan jer vrijedjas nas intelekt posezuci za notornim glupostima kako bi odbranio ono sto je neobranjivo.
talijane cemo iskljuciti, tako da nam ostaju ovi
.anton 1983 je napisao/la:Chelsea, City, PSG
igrac je dobar i vrijedi ako ga traze celski, siti i pariz?

ti nas stvarno zayebavas.
nego, bavarci, i zvanicno je da nas pojacava levandovski.
majku mu, kako je krenulo, mi u vrijeme prelaznog necemo imat o cemu muhabetit.

haman da cemo mi sve rijesit do aprila.

nadam se da ce levandovski otvoriti vrata gundi i gocinju.

vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.