Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Pokazao je seljački mentalitet. Ne mislim na mjesto odakle je, nego na mozak. Pravio sastanke igrača da bojkotuju odlazak, sve jer ne želi da ide iz Sarajeva.
Kada vam je onaj bihsportsclub objašnjavao neke stvari za Husrefa i neke igrače prije 2 mjeseca,većina mu nije vjerovala.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Sloboda ostala bez trenera: Denis Sadiković preuzeo kormilo FK Olimpic!
http://tuzlainfo.ba/novosti/5929-slobod ... fk-olimpic
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Slobodas je napisao/la:Sloboda ostala bez trenera: Denis Sadiković preuzeo kormilo FK Olimpic!
Dobro došao
Jako dobar izbor. Nenametljiv trener, koji zna svoj posao. Sretno Denisu, a i Vukovima.
Evo sada ne valja ni Musemić.Baš me interesuje jeli se rodio trener koji odgovara Olimpicu? 
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Valja Husref, ali je sada pokazao nešto što nema veze s njegovim trenerskim kvalitetima.Mancini je napisao/la:Evo sada ne valja ni Musemić.Baš me interesuje jeli se rodio trener koji odgovara Olimpicu?
Uvijek se neki razlog može naći da se trener smijeni,koliko u zadnjih tri i po godine se trenera smijenilo u FK Olimpic?arbitraža je napisao/la:Valja Husref, ali je sada pokazao nešto što nema veze s njegovim trenerskim kvalitetima.Mancini je napisao/la:Evo sada ne valja ni Musemić.Baš me interesuje jeli se rodio trener koji odgovara Olimpicu?
Cudo i ne smijenili kad im Gracic da maksimalno dobre uslove za rad a rezultata nigdje.Ako neko strpa par hiljada mjesecno a zareda par poraza sa timom,doticnom treba pokazati izlaz.Sto se tice "karakternog" Husrefa mahalasa on je dobio otkaz iz nekih drugih razloga.Svoj posao je obavljao sasvim dobro u ovom svom drugom mandatu.Puno srece Musemicu sa nekim buducim klubom,a ovo sto je pravio sastanke sa igracima dizuci pobunu,to mu je jako losa reklamacija za buduci posao.Mancini je napisao/la:Uvijek se neki razlog može naći da se trener smijeni,koliko u zadnjih tri i po godine se trenera smijenilo u FK Olimpic?arbitraža je napisao/la:Valja Husref, ali je sada pokazao nešto što nema veze s njegovim trenerskim kvalitetima.Mancini je napisao/la:Evo sada ne valja ni Musemić.Baš me interesuje jeli se rodio trener koji odgovara Olimpicu?
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
A ko kaže da je dizao pobunu?
Znali su da ne želi da ide van Sarajeva i vjerovatno neki igrači.
A kad je nas par pisalo o ovim stvarima, realnim problemima bili smo proglasavani neprijateljima Olimpica, bili banovani i sta sve jos ne.
Olimpic sada ne zna gdje bi ni sta bi, medijsku paznju moze dobiti samo senzacijama i to i radi.
Sada se prodaje od grada do grada, Husref je otisao, a vjerovatno ce i drugi igraci.
Gorazde je bilo samo patka, Tuzla ih sada nece (sto li Boze takav ozbiljan projekat nece).
Neka Olimpic ode u Tuzlu i reaktivira Zmaj od Bosne, mozda im se posreci.
Opet ce se kupovati igraci, treneri, sada smeta i mjesto i stadion i sve.
Stvarno je ovo i smijesno i zalosno.
Ukoliko se ode iz Sarajeva, definitivno treba promijeniti ime, jer je OlimpiK nastao na temelju Sarajevske olimpijade, povezan olimpijskim duhom, to nema smisla u Tuzli ni u Gorazdu.
Bolje mu je bilo da je osnovao svoj FK Europlakat, a ostavio Olimpik u drugoj ligi jug kao ideju koja je nastala 93 godine.
Olimpic sada ne zna gdje bi ni sta bi, medijsku paznju moze dobiti samo senzacijama i to i radi.
Sada se prodaje od grada do grada, Husref je otisao, a vjerovatno ce i drugi igraci.
Gorazde je bilo samo patka, Tuzla ih sada nece (sto li Boze takav ozbiljan projekat nece).
Neka Olimpic ode u Tuzlu i reaktivira Zmaj od Bosne, mozda im se posreci.
Opet ce se kupovati igraci, treneri, sada smeta i mjesto i stadion i sve.
Stvarno je ovo i smijesno i zalosno.
Ukoliko se ode iz Sarajeva, definitivno treba promijeniti ime, jer je OlimpiK nastao na temelju Sarajevske olimpijade, povezan olimpijskim duhom, to nema smisla u Tuzli ni u Gorazdu.
Bolje mu je bilo da je osnovao svoj FK Europlakat, a ostavio Olimpik u drugoj ligi jug kao ideju koja je nastala 93 godine.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Nemoj zezati, zasto ne valja, sto si provokator?Mancini je napisao/la:Husref ima svoje Ja i karakteran je i više puta je to pokazao,ovo ništa ne valja!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Imali neko da zaustavi ovog smutljivca na temi Olimpic ?
- Armageddon2012
- Kontakt:
olimpic izvana izgleda kao jedan od najorganizovanijih klubova,ali kad sjedneš sa jednim igračem i on ti kaže da opremu nosi kući na pranje,onda vidiš da se iza jedne lijepe fasade krije dosta neorganizovan klub,nije ni čudo što nikad ne idu u evropu...
ja ni kad sam igrao u kadetima borca (koji nikako nije sinonim za dobru organizaciju
),nisam prljavu opremu nosio kući 
možda se u tuzli nešto promjeni nabolje...
ja ni kad sam igrao u kadetima borca (koji nikako nije sinonim za dobru organizaciju
možda se u tuzli nešto promjeni nabolje...
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Odoše Bučan i Suljević!
Šta uradiše od kluba,katastrofa! 
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Probisvjet je napisao/la:Tvoj klub je mogao igrati na Tusnju ali nije. Greska. Ne pametuj sada drugima. Siguran sam da ce samo na jednu utakmicu Olimpica doci vise nego na sve prvenstvene Gradine kao domacina i zna se na koju. To ste mogli i vi uraditi, al' pamet nije bogastvo svakoga.Benjo_AFC86 je napisao/la:Bio sam juče sa par tuzlaka na utakmici (pripadnici Fukara) ..
pa pričaju negativno.. nema šanse da ćete imati njihovu podršku.. jedino ako bude neko željan da pogleda malo utakmicu Premijer lige kad bude dolazila koja jača ekipa (ali to će biti neutralni gledaoci) ..
mislim da Gracic nece postici nista ovime
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Otisao je i Djuric u Zrinjski!Mancini je napisao/la:Odoše Bučan i Suljević!Šta uradiše od kluba,katastrofa!
otisli skoro, bucan, djuric, skaljic, suljevic, ristic, salcinovic, pliska, zolj, pljevljak, ducic, djordjevic.
doveden, izmedju ostalih, mehremic kojeg se velez rijesio jer je bio los.
hajde open, opravdaj poteze velikog vodje.
dobre akvizicije su misic i jusufovic.
doveden, izmedju ostalih, mehremic kojeg se velez rijesio jer je bio los.
hajde open, opravdaj poteze velikog vodje.
dobre akvizicije su misic i jusufovic.
Sasa Kajkut pitarima tabut!
-
plavobijeli
- Kontakt:
Očito je Olimpik umjetna tvorevina jednog čovjeka koji to dobro radi,al kad se umori taj klub će se srušiti i kao mnoge takve tvorevine,ala Đerzelezi,Suhopolje,Kamen.Više sam ih puta gledao i uvjek su na mene ostavili dojam malog kluba koji igra odličan nogomet-pravo zadovoljstvo za oči.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.