Furymaker je napisao/la:ma vi ste ludi ako bi mijenjali Ozila za Silvu , Ozil je bolji od Silve , brzi , jaci , veci potencijal , tehnikom i dodavanjima su tu negdje , al zasto davati ogromne pare za njega kad imate igraca koji je bolji od njega ?
madridista je spomenuo da igraju zajedno , ne mjesto Ozila koji moze dati dobrih 10 godina
a slazem se oko toga da je bolji/potentniji itd
Furymaker je napisao/la:Takodjer za mene je besmisleno davati pare za Cavanija , osim ako ne planirate prodati Higuaina ili Benzemu .
Higuain je opao mnogo
do povreda ima takodje , al to ne mijenja znacaj da nije to vise stari Gonzalo
tako da bi to po meni bilo u slucaju odlaska Cavania
Furymaker je napisao/la:Trebate vi krpiti desnu stranu , Arbeloa je obavljao svoje duznosti bezprijekorno , ali ako hocete nesto vise , definitivno nesto bolje vam treba ( Carvajal iz Bayera mozda? )
Carvajal je najsigurniji transfer na ljeto

buy back klauzula ce biti iskoristena
Kljucno za vasu pobjedu su mislim igra Mesuta Ozila , za kojeg ocekujem da ce imati sav prostor svijeta i da ga treba iskoristit
Slažem se.
svi ostali mogu manje,više zatvoriti(zbog nacina kako igraju obje ekipe okomito preko krila) ali Ozil ce morati izdmonirati Carika i ko vec bude uz njega
i slazem se za VAranea , jer treba jedan stoper koji ce stati na loptu a ne kao sivonja pokusati oduzeti istu na 30 metara od gola ( a pored RVP-a i Rooneya to moze biti fatalno)
ironicno da 19 godisnji Varane je taj koji bi trebao stati na loptu..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.