FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- vendeta1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
koji su rezultati utakmica sa Malagom i koji je bio nas put do te utakmice i ako mogu neki detalji, sastavi itd.
Za ovaj grb nije umrjeti grijeh!!!
Prva 0:0, eto si sastav i ostale informacije u linku ispodvendeta1921 je napisao/la:koji su rezultati utakmica sa Malagom i koji je bio nas put do te utakmice i ako mogu neki detalji, sastavi itd.
http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/se ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Druga 1:0, eto ispod u linku sastav i ostalo
http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/se ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Nadam se da je pomoglo

Edit :
Put do te tekme, dobili Akranes 1:0 i 3:0, dobili Lilestrom 1:0 i 1:0, Newcstle izgubili 1:0 i 4:0

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Bila je u pitanju sezona 2002/03...vendeta1921 je napisao/la:koji su rezultati utakmica sa Malagom i koji je bio nas put do te utakmice i ako mogu neki detalji, sastavi itd.
U prvom kolu kvalifikacija za LP smo igrali protiv Akranesa i dobili obje utakmice. Na Kosevu smo pobjedili 3:0, dok smo gore pobjedili 1:0, zatim u drugom smo kolu igrali protiv Lillestroma i gore pobjedili golom Gredica nakon odlicne akcije, da bi na Kosevu Buki nam u 90.miniti donio plasman u trece kolo i utakmice protiv Newcastela.
Opet smo na Kosevu odigrali odlicnu utakmicu i imali par kvalitetnih prilika - sut Guve kada je lopta otisla iznad gola - da bi nakon jedne kontre Dyer u 56.miniti susreta gostima donio pobjedu. Gore smo pali bez ispaljenog metka i samo se sjecam da smo kod rezultata 0:0 imali priliku preko Jahica koji je pogodio vanjski dio mreze.
Kao porazeni smo imali pravo nastupa u prvom kolu Kupa Uefa i igrali smo sa Malagom. Na Kosevu i jedni i drugi su imali svoje prilike, ali je na kraju ostalo 0:0. Eh sto se tice uzvratne utakmice tu ce tesko ko znati detalji - osim onih koji nisu bili tamo - jer nije bilo prijenosa, a dobro se sjecam da je utakmica pocinjala u 22 h. Takodjer nakon utakmice su ljudi pricali da je Malaga prosla dalje uz dosta srece i da smo mi promasili 2 100% prilike. Isto tako sam cuo pricu da je prilikom jedne kontre Malage Hasagic izletio sa gola i pokupio Daria Silvu koji je pao na ledja, a sudija nije svirao prekrsaj.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Hoćemo li mi ikog živog dovesti u ovom zimskom roku boga mu, da malo ovu žabokrečinu sklonimo i malo ovu anemiju skinemo i da nešto konačno se desi. ?
Zna li iko je li Edin Dzeko ubiljezio nastup u Evropskom takmicenju, u dresu Zelje ?
Jeste.
Nije ako je vjerovati statistikama TM-a...U kupu UEFA je odigrao 8 utakmica u dresu Wolgsburga i postigao 4 gola, dok je u u LE odigrao 13 utakmica (7 za Man.City i 6 za Wolfsburg) i takodjer je postigao 4 gola.anti_zli je napisao/la:Zna li iko je li Edin Dzeko ubiljezio nastup u Evropskom takmicenju, u dresu Zelje ?
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Protiv Hearts je igrao ja mislim
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Tacno, pise da je usao u 63. minuti.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Protiv Hearts je igrao ja mislim
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- DzoleZeljo
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Evo i ja sam nasao :amerosm je napisao/la:Nije ako je vjerovati statistikama TM-a...U kupu UEFA je odigrao 8 utakmica u dresu Wolgsburga i postigao 4 gola, dok je u u LE odigrao 13 utakmica (7 za Man.City i 6 za Wolfsburg) i takodjer je postigao 4 gola.anti_zli je napisao/la:Zna li iko je li Edin Dzeko ubiljezio nastup u Evropskom takmicenju, u dresu Zelje ?
Hvala na odg.
-
- Kontakt:

Da malo razdrmam stvari. Sta mislite? Stadion ljudi prave za SP u Brazilu. Dusu dalo za Zeljin istok,samo manji,naravno.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Edin Džeko je sa 17 godina igrao u kupu UEFA, što govori da je "struka" na čelu sa Amarom Osimom imala povjerenja u njegove mogućnosti i kvalitete. Veliki talenat Samir Radovac, član pitara se povezuje sa Zenitom i momku je također 17 godina. Ne želim ih uspoređivati, ali ne znam da li je mali Radovac uopće debitirao za Sarajevo u nekoj zvaničnoj prvenstvenoj utakmici.anti_zli je napisao/la:Evo i ja sam nasao :amerosm je napisao/la:Nije ako je vjerovati statistikama TM-a...U kupu UEFA je odigrao 8 utakmica u dresu Wolgsburga i postigao 4 gola, dok je u u LE odigrao 13 utakmica (7 za Man.City i 6 za Wolfsburg) i takodjer je postigao 4 gola.anti_zli je napisao/la:Zna li iko je li Edin Dzeko ubiljezio nastup u Evropskom takmicenju, u dresu Zelje ?
Hvala na odg.
Sve ovo pišem, jer se od pitara i njihovih nebuloza, kako "struka" nije imala povjerenja u Džeku, ne može živjeti. Prvaci svemira imaju odgovor na sve pa će i na ove konstatacije.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Nije.Zeman je napisao/la:Nije li Odović debitovao na klupi protiv Heartsa na Koševu?
Jesi siguran?voltron30 je napisao/la:Nije.Zeman je napisao/la:Nije li Odović debitovao na klupi protiv Heartsa na Koševu?
NAPRIJED NARODE!
100%. Amar odlazi nakon Hartsa na čuvenoj sjednici gdje je ispadanje od Škota označeno kao veliki ''neuspjeh''.Zeman je napisao/la:Jesi siguran?voltron30 je napisao/la:Nije.Zeman je napisao/la:Nije li Odović debitovao na klupi protiv Heartsa na Koševu?
-
- Kontakt:
Amar nije bio trener protiv Hartsa na Kosevu.
Nije bio zvanično na klupi, jer je već tada zakuhao s pojedincima u upravi. Sjedio je na zapadu, iza klupe s rezervnim igračima i davao instrukcije.o sole mio je napisao/la:Amar nije bio trener protiv Hartsa na Kosevu.
Nisam ni ja išao na utakmicu iz bojkota
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.