Boston Celtics
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: Boston Celtics
nemoj tih opravdanja, molim te. razlog pobjede je kvalitet bostona, ništa drugo.
jesam ja rekao da Boston nije kvalitetna ekipa??NISAM!!zato bi te zamolio da ne seres bezveze,ali sigurno nebi zavrsilo na 3 produzetka da ovaj konj nije se "zazelio kuce"azTer je napisao/la:nemoj tih opravdanja, molim te. razlog pobjede je kvalitet bostona, ništa drugo.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Ko je konj? 
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
sigurno ne bi završilo na tri produžetka da je boston bio prisebniji. prvi put na utakmici denver poveo minut i pol do kraja. nemoj se sramotit džaba.
Andre Miller...lik prvo nece da faulira pierce-a da nama ostane +1 i par sec. do kraja,a onda 4 sec do kraja on najbolji suter u historiji nba lige suta tricu preko rukeBernardBarnjak je napisao/la:Ko je konj?
@azTer
de sad reci ko LenBias da niste igrali punom snagom
Prije da vas je Andre Miller pobjedio nego Celticsi 
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Denver igra odlicnu kosarku, imaju fenomenalnog trenera i Boston je morao dati 110% snage i znanja da bi pobjedio!Carlo je napisao/la:Prije da vas je Andre Miller pobjedio nego Celticsi
@carlo
imam pitanje za tebe tamo na kvizu
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

"Kevin Garnett looked at everybody and said, 'We are not going to lose this game,'" Avery Bradley said. "We told him, 'We know.'"
Bil vi mjenjali trenera s nama?Jest on dobar i sve,al sto on moze igrati "samo njemu drage igrace" to niko ne moze...lik hvali milera sto je osuto ovu tricuBernardBarnjak je napisao/la:Denver igra odlicnu kosarku, imaju fenomenalnog trenera i Boston je morao dati 110% snage i znanja da bi pobjedio!Carlo je napisao/la:Prije da vas je Andre Miller pobjedio nego Celticsi
@carlo
imam pitanje za tebe tamo na kvizu
Da je Denveru kakav trener koji zna učiti odbranu igrače, a za napad se ne treba brinuti imaju milion igrača.
@Bernarde, dobio si odgovor
@Bernarde, dobio si odgovor
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- BernardBarnjak
- Kontakt:
JHam je napisao/la:Bil vi mjenjali trenera s nama?Jest on dobar i sve,al sto on moze igrati "samo njemu drage igrace" to niko ne moze...lik hvali milera sto je osuto ovu tricuBernardBarnjak je napisao/la:Denver igra odlicnu kosarku, imaju fenomenalnog trenera i Boston je morao dati 110% snage i znanja da bi pobjedio!Carlo je napisao/la:Prije da vas je Andre Miller pobjedio nego Celticsi
@carlo
imam pitanje za tebe tamo na kvizu![]()
![]()
da je to uradio neko drugi(8sec do kraja),nebi igrao sljedecih 5 tekmi minimalno..da se njih dvojice hocemo rijesiti ja bi taj dan slavio kao novu godinu...
Nama ne treba trener. Nasi bivsi pomocni treneri su sada jedni od boljih glavnih trenera. Doktor je nezamjenjiv! Sto se Karla tice mislim da je vrlo dobar trener. Ne znam zasto si 'ljut' na njega ali mislim da Denver ima solidnu sezonu.
imamo mi solidnu sezonu,ali imamo ekipu za ekstra sezonu!!vjeruj mi da nam je neki trener koji manje igra favorite svoje,sad bi se borili za prva 2 mjesta...juce je 15 min igrao sa 4 beka i fariedom(koji je visine niskog krila)..stvarno ima glupih poteza zadnjih par sezona,i ne uci na greskama.ali da ne bude off topic,zasluzena pobjeda bostona mada nebi bilo nezasluzeno ni da smo mi dobili,radujem se iducoj tekmi i aBd nasoj pobjediBernardBarnjak je napisao/la:JHam je napisao/la:Bil vi mjenjali trenera s nama?Jest on dobar i sve,al sto on moze igrati "samo njemu drage igrace" to niko ne moze...lik hvali milera sto je osuto ovu tricuBernardBarnjak je napisao/la:
Denver igra odlicnu kosarku, imaju fenomenalnog trenera i Boston je morao dati 110% snage i znanja da bi pobjedio!
@carlo
imam pitanje za tebe tamo na kvizu![]()
![]()
da je to uradio neko drugi(8sec do kraja),nebi igrao sljedecih 5 tekmi minimalno..da se njih dvojice hocemo rijesiti ja bi taj dan slavio kao novu godinu...
Nama ne treba trener. Nasi bivsi pomocni treneri su sada jedni od boljih glavnih trenera. Doktor je nezamjenjiv! Sto se Karla tice mislim da je vrlo dobar trener. Ne znam zasto si 'ljut' na njega ali mislim da Denver ima solidnu sezonu.
- Paraglajder
- Kontakt:
Do produžetaka ne bi ni došlo da sudije nisu poklonile Nuggetsima loptu nakon slobodnih Farieda...
Ali nema veze, slađe je ovako, dibidus. Večeras protiv Catsa, idemo po osmu bez Ronda, valjda nas nije stigao umor od sinoć... NASTAVI NIZ! 
YNWA
tu sam
mullens ih uništava, vidi se da je umor uzeo danak, tako da se nadam da klupa može većinski iznijet teret na ovoj utakmici.
I ja sam takvog misljenja, ali i Pierce i Garnett moraju biti na prosjeku uz dobar ucinak klupe i ovo ce biti pobjeda. Ne ocekujem sad da igramo neku jaku odbranu prije svega zbog umora, ali ostaje da se vidi koliko su Catsi kvalitetni, ako ih krene sut, onda bi ovo mogla bit gadna utakmica.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
- Paraglajder
- Kontakt:
Dobićemo ovo, ali u jednom produžetku, da se ne trošimo previše pred tekmu sa Bullsima.

YNWA
Dobro je, nastavlja se dobra forma Terrya. On nam bas treba u ovakvim utakmicama 
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
- Paraglajder
- Kontakt:
uff, bizmače, šta počini