Herta - Union Berlin 1X
Smyczek - Chvojka 1
Kuznetsova - Matterk 1
Trump - Dunn 1
Selby - Davis 1
Kvota: 2,38
Sretno ako neko prati
I po meni tip dana:
Lokomotiv Moscow - Sloboda Uzice 1 @1,80
Smijesna kvota
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Pratim te..bez Liverpoola..u bet-live mogu sama ova 2 para.Monolog je napisao/la:Ja sam se danas odlučio za 2 para ženskog tenisa (iako rijetko to igram). Uplate nisu velike, čisto da se zna.
Wozniacki - Jugić Salkić under 16.5
Ivanović - Paszek (+5.5) h2
Liverpool dg (uslov su 3 para)
Naša Salkićeva teško da može nešto protiv Dankinje. Istina, nije Wozniacki Serena, al' bolje se kreće, igra "dosadan" tenis (verzija Simona), a obično dobro kreće u prvim kolima svih turnira. Kvota je 1.6, al' u svakom slučaju mislim da bi trebalo proći. Salkićeva je svakako više fokusirana na double mečeve, tako da...
Što se tiče Ivanovićeve, posljednji put je na tvrdoj podlozi savladala današnju protivnicu i to u 2 seta. No, sumnjam da će danas biti tako lako. Čak i da prođe u 2 seta, ne vjerujem da će uspjeti pokriti hendikep od 5.5.
Sretno onim koji su dovoljno ludi da me danas poslušaju nakon jučerašnjeg "tjeranja" Unitedovog overa.
Poklon bio, stvarno smijesna kvotaViper je napisao/la:I idemo novo duplanje, za sad 2/2![]()
Herta - Union Berlin 1X
Smyczek - Chvojka 1
Kuznetsova - Matterk 1
Trump - Dunn 1
Selby - Davis 1
Kvota: 2,38
Sretno ako neko prati
I po meni tip dana:
Lokomotiv Moscow - Sloboda Uzice 1 @1,80
Smijesna kvota
Imaju samo jedan remi u zadnjih 6 utakmica te 5 poraza.VolimRadnicki je napisao/la:Zašto je na WBA ovako velika kvota (7,70) a x2 (2,90) ?
Mislim da oni vrlo lako mogu uzeti bod Liverpulu večeras i isplati se itekako igrati x2.
A sada kvota mi para oči, jel ko fali u WBA (povrede, kartoni), pa je to razlog ovako velike kvote?

napokon jedan pravi par snookera u kući! idemo dalje, miriše na dobro!!bevanda4 je napisao/la:evo i današnji tiket pa nek ga vrag odnese:
lanus - colon PiK X @1,65
hertha - un. berlin odg @1,75
livpool - w. bromwich gdg @1,70
day - wenbo 2 @2,00 REZ: 1-4
federer - žemlja 1 @1,03
ukupna kvota: 10,1120
Sorry nisam ranije vidio, Hertha ide ali Liverpool? Meni vrlo draga ekipa, ali su ne do bog nikome u zadnjih 10godBrrrm je napisao/la:Šta misliš?
Hertha 1x 1,2
L'pool dg1 1,05
Koef: 1,26
Krecem s 15 KM..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.