Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Greivis
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Greivis » 10 feb 2013, 17:48

Gunner4 je napisao/la:Kako me vise hvata muka od ovih naduvanih navijaca Bayerna... Vise da hoce proci ti mecevi sa njima samo vise da se skinu sa qrca!
Jack ce im sam sredinu pojesti. :twisted:
A neka se se umislili. Mislim i ja bih kad bi mi ekipa pobjedjivala jednog Furtha ili Nurnberga. :lol:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 10 feb 2013, 17:53

Bavarci ce uplakani napustiti ovu temu, Arsenal ce biti jedini Engleski tim u cetvrtfinalu jer ce Mourinhova ceta ko plitak potok pregazit United imam neki osjecaj.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 feb 2013, 17:53

Gunner4 je napisao/la:Kako me vise hvata muka od ovih naduvanih navijaca Bayerna... Vise da hoce proci ti mecevi sa njima samo vise da se skinu sa qrca!
Čemu žurba zar toliko brzo želiš ispadanje topnika.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 10 feb 2013, 17:56

BigBigBang je napisao/la:Bavarci ce uplakani napustiti ovu temu, Arsenal ce biti jedini Engleski tim u cetvrtfinalu jer ce Mourinhova ceta ko plitak potok pregazit United imam neki osjecaj.
Normalno. Samo me brine Jack sada. Jel ozbiljno sta?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 10 feb 2013, 18:02

Greivis je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la:Bavarci ce uplakani napustiti ovu temu, Arsenal ce biti jedini Engleski tim u cetvrtfinalu jer ce Mourinhova ceta ko plitak potok pregazit United imam neki osjecaj.
Normalno. Samo me brine Jack sada. Jel ozbiljno sta?
BBC: Wilshere & Koscielny should be ok for Blackburn and Bayern.
Pld W D L
38 26 12 0

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 10 feb 2013, 18:25

Pozdrav svim realnim navijacima sto Arsenala , sto Bayerna i ostalih klubova. Posto se nekako ta utakmica blizi izmedju Arsenala i Bayerna, pa je pocelo i to neko prepucavanje koje je zaista nepotrebno.

Kad su parovi izvuceni ja nisam ocekivao Arsenal da cemo dobit a i nisam bio bas najsretniji, ne znam koliko god da je nasa forma dobra ili vasa losa ili obrnuto, kad dodje ta utakmica sve ostalo pada u vodu, i ko je kako igrao prije te utakmice i ko ce igrat bolje u nastavku sezone, to je sve nebitno.

Onaj trenutak kada momci obje ekipe izadju na teren i krenu se borit i osvajat sredinu, tad cemo vidjet ko je jaci , ko je kompletniji i slicno. Mnogo toga ce se znat poslije prve utakmice siguran sam, a prije te prve utakmice se ama bas nista ne zna.. Ja se mogu izvinuti u ime svih navijaca Bayerna onih realnih koji nisu prepotentni ili slicno. A vi nemojte mislit da ako jedan navijac napise ili nekoliko njih da cemo vas pregazit, unistit, ili sahranit, da smo svi takvi.. Isto tako ja cjenim navijace Arsenala to sam i prije govorio, i kao sto sam vec prije napisao 55 % - 45 % postotak prolaza na nasu stranu.. sa tim se morate slozit :) Pozz svima i uzivajmo u tim duelima punim postovanja i neka najbolji pobjedi a i osvoji :)
FC Bayern !!!!!

Invincibles
Kontakt:

Post Postao/la Invincibles » 10 feb 2013, 18:30

BavaracZenica je napisao/la:Pozdrav svim realnim navijacima sto Arsenala , sto Bayerna i ostalih klubova. Posto se nekako ta utakmica blizi izmedju Arsenala i Bayerna, pa je pocelo i to neko prepucavanje koje je zaista nepotrebno.

Kad su parovi izvuceni ja nisam ocekivao Arsenal da cemo dobit a i nisam bio bas najsretniji, ne znam koliko god da je nasa forma dobra ili vasa losa ili obrnuto, kad dodje ta utakmica sve ostalo pada u vodu, i ko je kako igrao prije te utakmice i ko ce igrat bolje u nastavku sezone, to je sve nebitno.

Onaj trenutak kada momci obje ekipe izadju na teren i krenu se borit i osvajat sredinu, tad cemo vidjet ko je jaci , ko je kompletniji i slicno. Mnogo toga ce se znat poslije prve utakmice siguran sam, a prije te prve utakmice se ama bas nista ne zna.. Ja se mogu izvinuti u ime svih navijaca Bayerna onih realnih koji nisu prepotentni ili slicno. A vi nemojte mislit da ako jedan navijac napise ili nekoliko njih da cemo vas pregazit, unistit, ili sahranit, da smo svi takvi.. Isto tako ja cjenim navijace Arsenala to sam i prije govorio, i kao sto sam vec prije napisao 55 % - 45 % postotak prolaza na nasu stranu.. sa tim se morate slozit :) Pozz svima i uzivajmo u tim duelima punim postovanja i neka najbolji pobjedi a i osvoji :)
;)

Svaka na mjestu,samo uzmi Sarmu pa ga (pre)vaspitaj 8-)
__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 10 feb 2013, 20:38

anell je napisao/la: BBC: Wilshere & Koscielny should be ok for Blackburn and Bayern.
Odlicno! Bavarcima dajem 2% sanse za prolaz. :lol:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 10 feb 2013, 21:27

Greivis je napisao/la: Odlicno! Bavarcima dajem 2% sanse za prolaz. :lol:
Fino.
Opet spreman da se prerušiš?
Vom Jäger zum Gejagten

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 10 feb 2013, 22:31

Potencijalno novo pojačanje, novi Silva ili novi Denilson? :D
Vasco da Gama youngster Indio has expressed his excitement at the prospect of linking up with Arsenal for a trial spell.

The highly-rated teenage midfielder will spend a few days training with the Gunners and is determined to make an impression.

He recognises that this stint in London is more about gaining experience than trying to earn a deal, but he would love to make the move to Europe permanently at some point in the future.

"I'm anxious for this new stage in my life," he told Globo Esporte.

"I'll spend a week at Arsenal. It will be cool, I hope I enjoy it.

"Of course I have the dream of playing for a European club, but everything has its right time. It will be a good experience. I want to learn."

Indio admitted he was a particular fan of Theo Walcott, adding: "I like him a lot. His style of play is very fast, which pleases me."

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 11 feb 2013, 09:39

Denilson nije bio loš igrač ali falilo mu je ono nešto..

RedLondon
Kontakt:

Post Postao/la RedLondon » 11 feb 2013, 11:15

pozz
AA23, Denilson je u mojim, kao i u ocima vecine navijaca bio CRAP.

Najbitnije je da smo zadrzala 5. poziciju, nakon stvarno teskog gostovanja. Sudija nam ga ucini jos teze, pisam mu usta. Doprinos grickanju noktova i problema sa probavom (kod navijaca) do kraja utakmice je imala i slaba realizacija.

COYG!

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 11 feb 2013, 12:45

AA23 je napisao/la:Denilson nije bio loš igrač ali falilo mu je ono nešto..
Falilo mu je da zna igrat lopte :D
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶

Durden
Kontakt:

Post Postao/la Durden » 11 feb 2013, 13:15

Faraon iz Visokog je napisao/la:
Jedini Brazilac koji je valjo u Arsenalu je Žilberto Silva.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 11 feb 2013, 13:27

Faraon iz Visokog je napisao/la:
I da zna dodat loptu prema naprijed, uklizat, poslat pas, utrčat u prostor. :mrgreen:
Većeg antitalenta nismo imali, Andre Santos je za njega svjetska klasa, creme de la creme fudbaler.
Durden je napisao/la: Jedini Brazilac koji je valjo u Arsenalu je Žilberto Silva.
A Edu i Sylvinho? slika
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 11 feb 2013, 13:42

a baptista kad je uvaljo liverpool 4. komada :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
Vođa zna.

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 11 feb 2013, 14:05

Top 10 Arsenal flops: Does Andre Santos make the worst players list?
10. Denilson

The Brazilian midfielder arrived from South America in 2006 as a potential future star. He was the Brazil under-17 captain and was seen as someone who could be the fulcrum of the Gunners’ midfield for years to come.

However, that never happened and he ended up going back to Brazil on loan after years of mediocrity summed up by a moment when he sank to the Emirates turf as though shot during a January 2010 match against Everton. He had the ball at the time, and his decision to collapse very nearly led to the Toffees winning the game.
9. Clive Allen

Clive Allen arguably had the shortest Arsenal career ever, signing for the north Londoners for the then princely sum of £1.25m in 1980. But after three pre-season friendly games and no competitive action he was on his way out, joining Crystal Palace in exchange for Kenny Sansom.

In his later career as assistant manager at Spurs he called Arsene Wenger ‘two-bob’ – not that he’s bitter about his Arsenal experience.
8. Francis Jeffers

Francis Jeffers was the ‘fox-in-the-box’ striker Arsenal fans had been clamouring for and, when he arrived in 2001, there was genuine excitement that he could be the successor to Ian Wright.

Three years and only 13 starts later, however, his Arsenal career ended in ignominy when he was sent off in the 2003 Community Shield and he never played for the club again.
7. Richard Wright

If Jeffers was the man who made Wenger doubt the logic of paying big for English players, then Richard Wright was the man who made certain Le Boss would be looking to the continent for new players from now on.

Wright left Ipswich for £6million in 2001 and was all set to take over David Seaman’s gloves for club and country. Instead, he managed just 22 starts for Arsenal and is best remembered for punching the ball into his own net in a 4-2 home defeat by Charlton.
6. Kaba Diawara

Kaba Diawara may well be the Marouane Chamakh of his time. Just like Chamakh, the Guinea striker was plucked from relative obscurity at Bordeaux and, just like Chamakh, he didn’t exactly deliver.After joining in January 1999 he made 15 appearances and failed to find the net once. Indeed, he failed to even get close. He left Arsenal 5 months after he arrived.
5. John Jensen

John Jensen wasn’t that bad a player in truth. He usually performed his tasks with efficiency and reliability, without ever excelling.

But a midfielder who only scored one goal in 138 appearances and spawned a range of T-shirts proclaiming the wearer ‘was there when Jensen scored’ has to appear in this list. Although his one goal, against QPR in a 3-1 home defeat, was a cracker.
4. Pascal Cygan

Unkind Arsenal fans used to liken Pascal Cygan to Kryten, the robotoid character from Red Dwarf. Unkinder ones used to say he played like him too, with a lumbering style that perhaps made him look worse than he was. Which is hard.

Cygan left Arsenal to join Villareal for £2m in 2006, arguably his most impressive move during his entire four-year career in north London.
3. Ian Ure

If proof were needed that buying dodgy defenders is not a recent Arsenal phenomenon, then look no further than Scottish defender Ian Ure, who arrived at Highbury in 1963 for a considerable fee.

He made mistake after mistake for the Gunners, including a miss-hit pass back to his keeper during the 1969 League Cup final against Swindon which eventually led to a humiliating 3-1 defeat.
2. Sebastien Squillaci

What Arsenal were crying out for in the summer of 2011 was an experienced defender who could slot straight into a creaky defence and shore it up immediately.

What the club got was Sebastien Squillaci – a player who makes you believe you could still play at a World Cup if he can. He’s still at the club despite nowadays being a Capital One Cup substitute.

Surprisingly, no other club seems to want to pay the £4.5m he is believed to have cost from Sevilla.
1. Gus Caesar

The biggest flop ever has to be the man who many Arsenal supporters believe single-handedly brought about one of their most humiliating experiences ever – the 3-2 defeat to Luton Town in the 1988 League Cup final.

The defender was only playing because David O’Leary was injured but many Arsenal fans may have preferred a crocked O’Leary than Caesar after an inept performance allowed Luton to come back from 2-1 down to claim the trophy.

Nick Hornby used Caesar as an example of how it can all go wrong in his book Fever Pitch and Arsenal fanzine The Gooner duly voted him the worst Gunner ever. He was so bad, he makes Andre Santos seem OK, although we don’t think he ever swapped shirts with an opponent at half-time…
Za čitatelje:
slika

King je pobjedio u anketi, trebao je i u članku. :cry:

Podvučeno: Eh, mogu samo da zamislim kakav je onda bio. :lol:

Ovde pogledajte orginal. Star članak, al' eto malo me zainteresiraste, pa proguglah ga.

Durden
Kontakt:

Post Postao/la Durden » 11 feb 2013, 17:15

Mogu li nasi mladi ugazit Mancestera nocas, igro sam x2.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 11 feb 2013, 17:29

@Rockefeller - Treba staviti neka nova lica na listu. :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Durden
Kontakt:

Post Postao/la Durden » 11 feb 2013, 17:35

KO je u Bajerna suspendovan zbog žutih prvu utakmicu?

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []