Boateng.Durden je napisao/la:KO je u Bajerna suspendovan zbog žutih prvu utakmicu?
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Marsal
- Kontakt:
Kao recimo koga?Saurman je napisao/la:@Rockefeller - Treba staviti neka nova lica na listu.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
LuzhnyMarsal je napisao/la:Kao recimo koga?Saurman je napisao/la:@Rockefeller - Treba staviti neka nova lica na listu.
Senderos
Reyes
Flamini
Hleb
Bendtner
Arshavin
Chamakh,.....
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Marsal
- Kontakt:
Maximalno 2 od ovih nabrojanih da su bili flop u Arsenalu.Saurman je napisao/la: Luzhny
Senderos
Reyes
Flamini
Hleb
Bendtner
Arshavin
Chamakh,.....
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Reyes je bio odlican u Arsenalu ali je pao u nemilost nakon sto je nasjeo na zezanje onih radijskih novinara. Dovoljno je reci da ga Wenger nije htjeo vratiti u tim nakon odlicne pozajmice u Realu.Saurman je napisao/la:LuzhnyMarsal je napisao/la:Kao recimo koga?Saurman je napisao/la:@Rockefeller - Treba staviti neka nova lica na listu.
Senderos
Reyes
Flamini
Hleb
Bendtner
Arshavin
Chamakh,.....
Flmini i Hled su takodje bili predobri u Arsenalu a flopovi su postali kada su otisli iz Arsenala kao i Song i Nasri
Senderos i Bednter su prosli Arsenalovu akademiju i pored nekih sjajnih partija ipak nisu klasa za Arsenal i otisli su.
Shamakh jeste bio flop i pormasaj.
Arshavin je dosao kao vec iskusan igrac (28 godina) i prve dve sezone je maestralno odradio. Sada su ga vec stigle i godine i debljina i na ljeto napusta Arsenal.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Samo Chamakh je bio flop, molim te kad se sjetim Senderosa, najveca zivotinja od covjeka,obozavao sam ga (iako je igrao kod vas) Arshavin ni slucajno nije flopSaurman je napisao/la:LuzhnyMarsal je napisao/la:Kao recimo koga?Saurman je napisao/la:@Rockefeller - Treba staviti neka nova lica na listu.
Senderos
Reyes
Flamini
Hleb
Bendtner
Arshavin
Chamakh,.....
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ni Chamakh nije flop, dosao dzaba zabio neke vazne golove u prvom dijelu sezone i propao. Mislim da onih 10 golova vrijedi sve plate koju je primao.
Ali ovo je jos jedan pokazatelj da se sa Sarmom ne moze raspravljati, on Flaminija uzima za flopa.
Ni ovaj Clive Allen nije flop, mislim preko njeg je dosao Sansom, dobar bek. I mislim da je Almunija veci flop od Wrigtha.
Ali ovo je jos jedan pokazatelj da se sa Sarmom ne moze raspravljati, on Flaminija uzima za flopa.
Ni ovaj Clive Allen nije flop, mislim preko njeg je dosao Sansom, dobar bek. I mislim da je Almunija veci flop od Wrigtha.
Celik!3,2,2.

Santos je u Gremiu.
Santos se nije pokazao nekim igracem al' me bas zanima koga ce Wenger staviti na lijevog beka
Gibbs povrijedjen,Monreal ne moze igrati a Verma takodjer odsutan.
Kretenski poziv.
Vjerovatno ce zrtvovati Sagnu na lijevu stranu sto znaci da ce nam desna biti prepustena Jenkinsonu,kad onakve stvari pravi protiv Sunderlanda sta li ce tek protiv Bayerna.
a mozda ce morati SAgna na stopera sa Mertesackerom ak ose ne oporavi Koscienly.
Onda Podolski Jenkinson lijevo,Ramiz desni bek a Sagna stoper.
Jadna li nam majka.
1946
Ma ja vjerujem da ce Koscielni i Vermalen biti spremni za Bayern tako da ocekujem na stoperima PERO-KOS a bekovi VERMA-SAGNA,to je ona najbolja opcija u ovom trenutku..
ima coquelin univerzalac, moze bilo koju poziciju odigrat ako zaškripi, a kos se vraća za vikend
Szczesny: "Protiv Sunderlanda smo pokazali karakter kakav dolikuje samo velikim ekipama."
I na mene ste ostavili ovaj dojam posle dugo vremena
Szczesny: "Protiv Sunderlanda smo pokazali karakter kakav dolikuje samo velikim ekipama."
I na mene ste ostavili ovaj dojam posle dugo vremena
Vođa zna.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Fabianski, Angha, Hajrovic, Miquel, Ormonde-Ottewill, Hayden, Yennaris, Henderson, Gnabry, Eisfeld, Akpom.
Tim protiv uniteda koji večeras igra, ima zanimljivih igrača ovdje. Prvenstveno naš Hajrović
http://www.lshunter.net/" onclick="window.open(this.href);return false; ima par linkova pa možemo i pogledat utakmicu 
Tim protiv uniteda koji večeras igra, ima zanimljivih igrača ovdje. Prvenstveno naš Hajrović
- frankqqqqq
- Kontakt:
Chuba Akpom 1-0 
- Rockefeller
- Kontakt:
Zayeban ovaj Akpom. A samo mu 17. 
- frankqqqqq
- Kontakt:
I podmladak nam je očajan u odbrani yebote 
Kada shvatis ko brani i tj. ko odradjuje svojih zadnjih 6 mjeseci sve ce ti biti jasno. Mada ni Miguel i Hajrovic na mene ne ostavljaju jak utisak. Ovaj nas vjerovatno nece dobiti novi ugovor...frankqqqqq je napisao/la:I podmladak nam je očajan u odbrani yebote
Ali ovi momci kako lagano odradjuju ofanzivu...
- frankqqqqq
- Kontakt:
Chuba drugi gol zabio, mogao bi on i u prvom timu početi prilike dobijat', haman bolji od Afobea već sad, napad funkcioniše ali kao i kod seniora, škripi odbrana nenormalno.
Saurman je napisao/la:LuzhnyMarsal je napisao/la:Kao recimo koga?Saurman je napisao/la:@Rockefeller - Treba staviti neka nova lica na listu.
Senderos
Reyes
Flamini
Hleb
Bendtner
Arshavin
Chamakh,.....
Da si ikad pratio sezonu 2009/10, 2010/11 znao bi da Arshavina ni cak danas mozda nebi ubrajao u flopove..
Ima on i danas potencijala, ali manjak igre, opustanje dovodi do pada + godine..
Flamini nea sanse, frajer je mogao postati igracina, bio je vec ali se sjebao odlaskom u Milan.
Bendtner nije bio flop, ima on svoje kvalitete al je malo budala..
Chamakh, odlican start sezone, kasnije sam sebe sjebo.
Hleb masina bio, extra talenat ali odlazak u Barcu ga sjebo sto je i kasnije sam rekao.
Reyes? Kako njega mozes svrstavati ovdje majke ti?
Luzhny..solidan, nije za flopa baš..
A Senderson takodjer meni nije.
Nisi po meni nijednog igraca EXTRA flopa pogodio jarane...
Squid je najveci flop ikada, Santos konkurise zajedno sa Jeffersom, Denilson..pa haj i on nek je al dal je moguce da ti od 8 igraca ne nabrojis pravog flopa
ukljucio sam se kad' je rezultat vec bio 2:2, ali u tom periodu mogu izdvojiti Gnabrya. Uz Eisfelda i Akpoma zasluzuje priliku, tako se bar cini.
Bruka za ovaj njihov pomocni stadion. Oranica!!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.