Ne ne ...meni bi vece zadovoljstvo bilo da nam vi kupite Dzeka pa da vas on bombardira !Saurman je napisao/la:Što se mene tiče kupite i Cavanija ako možete.HzBvB je napisao/la:
Hoces da kazes kao npr. prodamo vama Lewata a dopeljamo DzekA![]()
BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: BV Borussia Dortmund
Ne zaboravi ako Lewa pređe u Bayern sigurno će se znati odužiti, mogu misliti reakcije Kloppa kad mu ga Lewa zavuče usred Dortmunda.HzBvB je napisao/la:Ne ne ...meni bi vece zadovoljstvo bilo da nam vi kupite Dzeka pa da vas on bombardira !Saurman je napisao/la:Što se mene tiče kupite i Cavanija ako možete.HzBvB je napisao/la:
Hoces da kazes kao npr. prodamo vama Lewata a dopeljamo DzekA![]()
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Znas da ima ona zahebancija u ugovoru da igrac ne moze nastupiti protiv bivseg kluba!Vjerujem da ukoliko bi ovaj presao u yayu(u sto i dalje sumnjam),Klopp-u bi se potrudio da se i ova gore navedena stavka nadje na papiru! 
Zivio ti meni,ali uz Warsteiner, primjetit ces razliku, vjerovatno kao i na Allianz areni, mislim da s tobom nema vise rasprave, jednostavno nisi na nivou.schwarcgelbfantom je napisao/la:što se tiće bavaraca sa ovog foruma uz određene izuzeztke koje poštujem ostale bi uhvatio za vrat i stvarno vas drekavce ispuco dok vam mozak ne bi reko bayern je najgori klub - dragi Bog zna koliko ste mi puta uvrnuli stomak na ovom forumu al neka vi se samozadovoljavajte i fotošopirajte na slikama alliantz arene ja ću barem 2 u godini na signal iduni park piti warnsteiner
Ako ne kuzis to, slobodno se javi, pojasnit cu ti, a sto se tice tvog prvog dijela posta, to necu komentarisati, ne bi bilo dobro da se spustam na tvoj nivo!
Cudna lika, sam ti se uopce obratio ja???smopiBVB je napisao/la:Ti nekom nesto da objasnis??
Ili,hajde nam objasni, tvojim habilnim komentarima se uvijek mogu smijati(iako su vise za plakanje),ajd sad nam popravi dan nekom svojom najnovijom gluposcu
Pa vidis da smo opet u pravu. Dzeko ce vam doci samo ako mi od vas kupimo Levata.KSIVLE je napisao/la: Bayenovac sa SS foruma: Ma di bi Džeko došao u Borussiju. Ne bi on tamo ni da ga pištoljem gone.
Da ne pokrecemo staru pricu,znas ti, znam ja, zna citav SS forum, na koji nacin Dzeko moze doci u BvB!!!
Stern des Südens
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ne znam, al' za meni je Lewandowski najbolji napadač u Bundesligi.
Eh, naravno ukoliko ne dođe do produženja ugovora i ukoliko je zaista riječ o nekoj nemoralnoj ponudi, onda razumijem i umotavanje u celofan te Watzkeov i Kloppov dolazak pred vrata Alianz Arene.
Dakle, recimo 20+ miliona. Činjenica je da je nemoguće dobiti više za igrača kome ugovor ističe za 12 mjeseci (ovo računam kao da je već riječ o ljetnom prijelaznom roku).
Mah, nemoguće je dobiti i 20, al' eto da se bacim malo u ova maštanja.
Ukoliko se unaprijed dogovore neke stvari sa Cityjem i Redžepagićem (Džeko se, naravno, ništa ne pita
), onda će BvB napraviti perfektan posao. Ali, ukoliko prodaju Lewandinja bez da su unaprijed našli kvalitetno rješenje, eh onda to neće izaći na dobro.
Što se tiče MBD-a (Mame Biram Dioufa), sumnjam da je on igrač koji bi toliko pomogao Dortmundu. Odnosno, ne vidim ga kao prvog napadača tima koji puca visoko. Kao back-up napadača i nekog kome će u startu biti dato do znanja da nije prvi izbor i da je njegovo da šuti i radi, onda je to možda i najbolje rješenje.
Eh, naravno ukoliko ne dođe do produženja ugovora i ukoliko je zaista riječ o nekoj nemoralnoj ponudi, onda razumijem i umotavanje u celofan te Watzkeov i Kloppov dolazak pred vrata Alianz Arene.
Ukoliko se unaprijed dogovore neke stvari sa Cityjem i Redžepagićem (Džeko se, naravno, ništa ne pita
Što se tiče MBD-a (Mame Biram Dioufa), sumnjam da je on igrač koji bi toliko pomogao Dortmundu. Odnosno, ne vidim ga kao prvog napadača tima koji puca visoko. Kao back-up napadača i nekog kome će u startu biti dato do znanja da nije prvi izbor i da je njegovo da šuti i radi, onda je to možda i najbolje rješenje.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
@Monolog
Zato ja maloprije rekoh,sumnjam da ce u yayu!
Sumnjam da bi oni dali tu cifru a ugovora nije ostalo za kifle,ali za sve ostalo tu su City,PSG,Zenit i ostali siromasi!Neko ponudi 20 milki,a oni 40,nebitno o kojem se igracu radi,samo da su u "centru paznje"
E sad,naravno da ne znaci da ce to stvarno tako biti,ali ima (bar malo)logike...Ako nas poljak uopste i napusti
@pro
Ne,nego se ja tebi obracam,po milioniti put,ne bi li shvatio kakve gluposti pises
Zato ja maloprije rekoh,sumnjam da ce u yayu!
Sumnjam da bi oni dali tu cifru a ugovora nije ostalo za kifle,ali za sve ostalo tu su City,PSG,Zenit i ostali siromasi!Neko ponudi 20 milki,a oni 40,nebitno o kojem se igracu radi,samo da su u "centru paznje"
E sad,naravno da ne znaci da ce to stvarno tako biti,ali ima (bar malo)logike...Ako nas poljak uopste i napusti
@pro
Ne,nego se ja tebi obracam,po milioniti put,ne bi li shvatio kakve gluposti pises
Druze ja za tebe pisem doktorske disertacije. Druga je stvar ako ti IQ ne dopusta da ih skuzis!!!smopiBVB je napisao/la:@pro
Zadnja izmjena: proFCB, dana/u 11 feb 2013, 19:04, ukupno mijenjano 2 puta.
Stern des Südens
Baš me zanima oće li administracija sankcionirati ovo uvredljivo izražavanje sumnje u tuđu inteligenciju od strane navijača Bayerna.
Ja sam za slično tjedan dana bio u Banovini. 
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
@pro
Znas,nedavno rekoh,najlakse je biti baja preko tastature,a takvih je mnogo ovdje,i naravno jedan si od njih!Svaka cast,za to treba da imas damu itekakva :?Najgore je sto isti ti mislis da je pametno provocirati i ici na k.rac svaki dan nekome,i osjecati se jako sigurnim!
Pamet u glavu yayarac...
p.s.
Kad kazem provokacije,da naglasim da nemam nista protiv istih,ali kad ih koristi neko kome se moze,ko ima dovoljno dosta slifa,znanja,kulture i jos mnogo stosta...Takvih ima,i kad provociraju znaju to da rade a ovakvi kao @pro , nit znaju nit mogu...
Znas,nedavno rekoh,najlakse je biti baja preko tastature,a takvih je mnogo ovdje,i naravno jedan si od njih!Svaka cast,za to treba da imas damu itekakva :?Najgore je sto isti ti mislis da je pametno provocirati i ici na k.rac svaki dan nekome,i osjecati se jako sigurnim!
p.s.
Kad kazem provokacije,da naglasim da nemam nista protiv istih,ali kad ih koristi neko kome se moze,ko ima dovoljno dosta slifa,znanja,kulture i jos mnogo stosta...Takvih ima,i kad provociraju znaju to da rade a ovakvi kao @pro , nit znaju nit mogu...
Monolog je napisao/la:Ukoliko se unaprijed dogovore neke stvari sa Cityjem i Redžepagićem (Džeko se, naravno, ništa ne pita), onda će BvB napraviti perfektan posao. Ali, ukoliko prodaju Lewandinja bez da su unaprijed našli kvalitetno rješenje, eh onda to neće izaći na dobro.
Ne samo sa Dzekom vec sa svim mogucim zamjenama...ako uspiju dogovoriti s nekim takvog kalibra Lewata lagano na transfer listu pa nek' ide i u Bayern ako hoce.
Glupo bi bilo od njih da cekaju ljeto i bukvalno ovise o tome sta ce ona mazga odluciti...
@smopiBVB
druze vidi jednu stvar, ja tebe bukvalno na forumu ne primjecujem, znaci ne obracam ti se, nista, ne ulazim u raspravu, znaci apsolutno nista, za mene si totalno nevidljiv.
Stoga ako ja ulazim sa nekim u neku raspravu,nezz sta ti hoces?
Ako zelis uci u raspravu, eh onda budi spreman od mene dobiti odgovor i zdravo.
Sto se tice provokacija, sta ja imam tebe provocirati, nisi mi zanimljiv uopce. Zanimljivi su mi ostali clanovi ovog pod foruma sa kojima se moze voditi izuzetno dobra rasprava.
Nemoj mislit da te nesh provociram ili slicno, dobar si. s toobm rasprave imaju smisla, a ne poput nekih, vode do toga da idem u ispitivanje IQ-a!

druze vidi jednu stvar, ja tebe bukvalno na forumu ne primjecujem, znaci ne obracam ti se, nista, ne ulazim u raspravu, znaci apsolutno nista, za mene si totalno nevidljiv.
Stoga ako ja ulazim sa nekim u neku raspravu,nezz sta ti hoces?
Ako zelis uci u raspravu, eh onda budi spreman od mene dobiti odgovor i zdravo.
Sto se tice provokacija, sta ja imam tebe provocirati, nisi mi zanimljiv uopce. Zanimljivi su mi ostali clanovi ovog pod foruma sa kojima se moze voditi izuzetno dobra rasprava.
Jbg druze, nismo svi isti, mora da mi Bayernovci imamo protekcije kod admina, barem ste vi tako jedno vrijeme pisalii.KSIVLE je napisao/la:Baš me zanima oće li administracija sankcionirati ovo uvredljivo izražavanje sumnje u tuđu inteligenciju od strane navijača Bayerna.Ja sam za slično tjedan dana bio u Banovini.
Nemoj mislit da te nesh provociram ili slicno, dobar si. s toobm rasprave imaju smisla, a ne poput nekih, vode do toga da idem u ispitivanje IQ-a!
Stern des Südens
Očito nismo dok se nekima tolerira konstantno vrijeđanje i stigmatiziranje drugih, te političke parole i poliitičenje na sportskom forumu.proFCB je napisao/la: Jbg druze, nismo svi isti, mora da mi Bayernovci imamo protekcije kod admina, barem ste vi tako jedno vrijeme pisalii.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
- anton 1983
- Kontakt:
Vidite kako je BvB već sada poletio i koliko ih se više cijeni, čim su nešto u LP napravili. Sada je to tim, koji ako nedovede IME poput Džeke nije napravio ništa. Što želim da velim (čak se i rimujeMonolog je napisao/la:Ne znam, al' za meni je Lewandowski najbolji napadač u Bundesligi.![]()
Eh, naravno ukoliko ne dođe do produženja ugovora i ukoliko je zaista riječ o nekoj nemoralnoj ponudi, onda razumijem i umotavanje u celofan te Watzkeov i Kloppov dolazak pred vrata Alianz Arene.Dakle, recimo 20+ miliona. Činjenica je da je nemoguće dobiti više za igrača kome ugovor ističe za 12 mjeseci (ovo računam kao da je već riječ o ljetnom prijelaznom roku).
Mah, nemoguće je dobiti i 20, al' eto da se bacim malo u ova maštanja.
![]()
Ukoliko se unaprijed dogovore neke stvari sa Cityjem i Redžepagićem (Džeko se, naravno, ništa ne pita), onda će BvB napraviti perfektan posao. Ali, ukoliko prodaju Lewandinja bez da su unaprijed našli kvalitetno rješenje, eh onda to neće izaći na dobro.
Ako oni njega kupe, znam da to neće biti BOOM, ali smatram da će i to biti jako dobra posao i da bi ostatak love od LewanGnjilog trebalo sačuvati za neka "crnija" vremena. Žao mi je što se Schiebera već odbacuje, no kada si kluba na ovakvoj razini onda se to jednsotavno mora.
Ako BvB recimo proda Schiebera i Lewu za 25 i uzme Dioufa za recimo 10 i još nekog tipa Petersen za nekih 5 (u obliku trampe), ja mislim da BvB neće uraditi tako loš posao...Sad cifre mogu biti milju dva gore dole, neojte se odma uzjebati
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
Ono sto zelim reci, i ono sto bih posebno naglasio, je da najbolji napadac na svijetu nije toliki panglu pa da predje u prosjecni i napuhani Bayern koji nije u stanju pobjediti drugoplasiranu i treceplasiranu ekipu BL na svom terenu.
Nije istina. 
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Najbrutalniji klip...na dunjaluku svih dunjaluka !!Hare_BvB je napisao/la:Ono sto zelim reci, i ono sto bih posebno naglasio, je da najbolji napadac na svijetu nije toliki panglu pa da predje u prosjecni i napuhani Bayern koji nije u stanju pobjediti drugoplasiranu i treceplasiranu ekipu BL na svom terenu.Nije istina.
Da propaganda, sto vecina kazu, da ovome, nije istina. Hvala Vam.HzBvB je napisao/la:Najbrutalniji klip...na dunjaluku svih dunjaluka !!Hare_BvB je napisao/la:Ono sto zelim reci, i ono sto bih posebno naglasio, je da najbolji napadac na svijetu nije toliki panglu pa da predje u prosjecni i napuhani Bayern koji nije u stanju pobjediti drugoplasiranu i treceplasiranu ekipu BL na svom terenu.Nije istina.
Nisi ti dušo moja na crnoj listi, jer je svaki poznavaoc ove igre dobrodošao na ovaj (pod)forum.KSIVLE je napisao/la: Očito nismo dok se nekima tolerira konstantno vrijeđanje i stigmatiziranje drugih, te političke parole i poliitičenje na sportskom forumu.![]()
O moderaciji možeš trubiti kako ti je volja, samo ne znam koliko dugo.
Još ću jednom neke stvari ponoviti i za više nemam snage.
Moderator nije samo moja malenkost, pogledaj koliko ih još ima + glavna faca = Admin. Pa zar su svi oni Bayernovci?
Što god ti ne paše slobodno pritisni uskličnik pa možda ga neko drugi pročita osim mene i samim tim ćeš imati sreću da o tome ne sudi neko ko nije korektan i ko štiti jednu stranu. Na kraju krajeva, imaš i PP pa se slobodno obrati Adminu. Neka i on malo kontroliše vaše postove i nastojanja da pravda bude zadovoljena.
Samo ću ti jedno reći (pošto si juče prdno na ovaj forum a ponašaš se ko kabadahija - bez uvrede). Meni (i većini) su svi 'igrači' manje - više poznati i onda moram imati fingerspitzengefühl (kao trenutno šećer vs. anto ili smopi vs. proFCB). Ako bi se na svaku sitnicu (da se razumijemo, ovo što je napisao jedan vaš fan uopšte nije sitnica) palili, odnosno reagovali, bus za Banoviće bi vječito bio pun.
Ovo je forum, ustvari podforum, gdje doskora uopšte nije bilo nekog rivalstva (do Borussijinog buma) i gdje je sve bilo li-la. Normalno da će doći novi (uspjeh kupuje navijače - mada će večina njih reći da su uz BvB još od onog nesretnog pada gola na Bernabeu
Još da naglasim da je ovo najčistiji forum (možda ujedno i najbolji) gdje su banovi velika rijetkost i pravo čudo (za razliku od ostalih bojišta/tema). Ovo ti mogu potvrditi i ostali aktivni moderatori. Slobodno pitaj.
Dakle, nemojte biti cjepidlake i ne morate se paliti na svaku provokaciju (bez koje neki od nas ne može da živi) kao i neki fakinski post (gore naveden - nije brisan).
Vom Jäger zum Gejagten
@Gero nisam ja nigdi rekao da je moj ban neopravdan. Ali ti u ovom postu nisi nigdi objasnio zašto sam ja dobio ban, a uvaženi kolega za iste stvari i još prosipanje politike nije? Ali, iskreno nije me ni briga, niti ti zamjeram išta (imam dojam da ti misliš da jesam). Pogotovo mi ne pada na pamet prijavljivat nekoga. Znači sve 5.
Da se bahatim nešto, ne znam baš. Ako je pisanje dužih postova bahaćenje, onda ok. A to što nekad u raspravi s "talijanima" ili vama Bayama bocnem ili zatrolam me ne izdvaja ni po čemu od 99.99% forumaša ovde.
Da se bahatim nešto, ne znam baš. Ako je pisanje dužih postova bahaćenje, onda ok. A to što nekad u raspravi s "talijanima" ili vama Bayama bocnem ili zatrolam me ne izdvaja ni po čemu od 99.99% forumaša ovde.
Jbga, kad je jedino to ostalo na jubitubiju.geronimo je napisao/la:mada će večina njih reći da su uz BvB još od onog nesretnog pada gola na Bernabeu)
SchalkeTa, oder?geronimo je napisao/la:i da će oštriti svoje ćune nasprav najljućeg rivala.
- schweinsteiger
- Kontakt:
schwarcgelbfantom je napisao/la: ksvile moj prijatelju nemamo mi nikakvog razloga da se dokazujemo ikome,naša djela najbolje govore,bayern je ove godine morao osvojiti bl iz jednog prostog razloga ne poklapa se sa planovima predsjednika bundes lige,dobro su iz proste stvari zato što su prekucali igru borusije,dakle čuveni bayern nije sveznajući,imaju i bolji a dokaz koliko je sve naklonjeno bayern - u su mnoge sudije svih ovih godina koje su mnogo mnogo navlačile situaciju na terenu u njihovu korist,e onda smo došli mi,i sve se promjenilo . . .bayern i man.utd su najbolji primjeri klubnova koji zbog samog "imena"""moraju"" al dobrro znamo da i ne mogu imati sve,i jare i pare,i svaki pehar,to su spartanski klubovi koji gase nogomet kao igru,al zato uvijek su tu liverpool,da **** manua,uvijek je tu borussia da **** bayerna i tako redom
što se tiće bavaraca sa ovog foruma uz određene izuzeztke koje poštujem ostale bi uhvatio za vrat i stvarno vas drekavce ispuco dok vam mozak ne bi reko bayern je najgori klub - dragi Bog zna koliko ste mi puta uvrnuli stomak na ovom forumu al neka vi se samozadovoljavajte i fotošopirajte na slikama alliantz arene ja ću barem 2 u godini na signal iduni park piti warnsteiner
zumwohl
i kako nakon ovakve izjave da covjek normalno diskutuje s vama?
u ovakve "teorije zavjere" (pod navodnike sam stavio,jer ne znam ni sam kako da to nazovem) samo jos vjeruju balavci koji ne mogu da se pomire s losim igrama svog kluba,pa traze razlog u necemu drugom,a ti mi ne djelujes kao balavac
opstepoznato je da je Webb navijac Utda (nemoj se na ovo obazirati,jer cemo otici u off,samo navodim primjer),ali daj mi navedi ijednog Bundesligaskog sudiju za kojeg je poznato da je naklonjen Bayernu
#miasanmia
Trenutno korisnika/ca: eaglebvb09 i 4 gosta.