Posto nam je Neuer ostaje bez posla i zbog toga gubi prvo mjesto u repki, nas mali Tomica je bio pravo fin i malo ga zagrijavao na terenu, cisto da osjeti loptu u rukama

Ako se mene pita, ja nikad nista zuto ne bih kupio, jer svaki muto nosi zuto

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Eh sada ce biti interesantno vidjeti reakciju UH-a...Ovom izjavom mu je stavio pistolj na prsa. I pored cinjenice da je LM imao dosta ispada nakon karijere mislim da u ovoj situaciji ne bi isao grlom u jagode.Matthäus: „Ich biete Uli Hoeneß folgende Wette um 10 000 Euro und eine öffentliche Entschuldigung an: Kommt Lewandowski bis spätestens 31. August 2014 nicht zum FC Bayern, entschuldige ich mich bei ihm und zahle diesen Betrag an ‚Ein Herz für Kinder‘. Aber: Kommt Lewandowski zu Bayern, wovon ich überzeugt bin, dann zahlt Uli und entschuldigt sich bei mir!“
Jednim dijelom neće da trenira prosječne klubove, a s druge strane neće neki klubovi čovjeka koji direktno kaže svoje mišljenje i bez dlake je na jeziku. Pa čak i za njemačke uslove , gdje vlada sloboda mišljenja, Lothar previše siječe sviju i zato plaća tu cijenu da u BuLi ne može trenutno da dobije trenersku poziciju.trxel je napisao/la:Zar je moguce da jezik LM drzi dalje od bundeske,ili sam nece da trenira prosjecne klubove,ili nedostatak kompetencije..
ma nema veze neka ih malo i u krevetuanelbavarac je napisao/la:http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern ... 47846.html
Virus napao Javia i Pizzu i propustaju mec u petak protiv Wolfsburga.
To ti je malac koji mnoge baje trpa u džepove.secer je napisao/la:ko je Pierre Emile Højbjerg![]()
Šta veliš bio nejadansecer je napisao/la:da ce debitovat
Hahamerosm je napisao/la:stavio pistolj na prsa.
O čemu ti ovde??? Opet te prenijelo malo.........Klare je napisao/la: Vidite kako Jupko stvara atmosferu, od skupine levata je načinio da dišu kao jedan i izgradio moćnu individualno, a posebno timski ekipu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.