Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Prica se da Sagna odlazi na kraju sezone, navodno nece produziti postojeci ugovor. Ako bude tako, ovi bi nam igraci preostali vjerovatno u rosteru.

I ako bi se uspijeli rijesiti onih sa pozajmica pa makar i novom a hocemo posto vise ni Wenger nema zivaca za njih, trebaju nam 6-orica novih igraca da popune roster od 25. Od toga 3-4 pojacanja i ostalo iz omladinske popuniti...Desole je napisao/la:Prica se da Sagna odlazi na kraju sezone, navodno nece produziti postojeci ugovor. Ako bude tako, ovi bi nam igraci preostali vjerovatno u rosteru.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Upravo. Od tih mlađih Wenger ce sigurno pogledati Eisfelda, Akpoma, Gnabrya, Frimponga, Afobea, Anekea. Ukoliko neko zadovolji mozda i ostane. Postoji jos tu par omladinaca, recimo Martinez bi mog'o postati 3 opcija na golu. Nikad' se ne zna. Od ovih nek selektira 2-3 i ubaci kao back up. Pored toga se moramo pojacati sa jos 3 igraca.
Iskreno nekako mi je draze sto cemo rastjerati igrace poput Squillacia nego da kupimo novog
Doduse, nista od ovog nije sigurno.
Iskreno nekako mi je draze sto cemo rastjerati igrace poput Squillacia nego da kupimo novog
Doduse, nista od ovog nije sigurno.
Bozeeeeeee PetraaaaaaaaaaaaaaaaaHead je napisao/la:Treba forsirati Akpoma.
Smijem staviti ruku u vatru da je malac bolji od Girouda.

- frankqqqqq
- Kontakt:
Head brate čemu toliki hejt prema Olivieru?
- frankqqqqq
- Kontakt:
Llew Davies @LlewAFC
Barcelona scouts watching Chuba Akpom tonight, apparently. Scoring two goals, he's certainly putting on a good show for them...
Šteta za njih što momak ima Arsenal DNA pa će ih odbit kao što su to i Afobe i Chuks uradili
Barcelona scouts watching Chuba Akpom tonight, apparently. Scoring two goals, he's certainly putting on a good show for them...
Šteta za njih što momak ima Arsenal DNA pa će ih odbit kao što su to i Afobe i Chuks uradili
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Znas ono kad si bolji, ali eto neko drugi igra, pa ga onda mrzis. To se Headu desava sa Giroudom.frankqqqqq je napisao/la:Head brate čemu toliki hejt prema Olivieru?
A do neki dan je bila ona Arsenal nije fer. Sta je ovo? Totalno fer. Nema mi odvratnije uprave od ove Barcine, cak i Unitedova ima vise postovanja i manje laze.frankqqqqq je napisao/la:Llew Davies @LlewAFC
Celik!3,2,2.
- Rockefeller
- Kontakt:
Nego, šta kažete da malo pomjerimo ljestvicu? Ja od Arsenala ove godine očekujem da završi drugi. Devet bodova... treba ganjat.
A što se tiče prvog mjesta daleko je, al' bi mi želja bila da čim prije istopimo i da držimo makar -15 maksimalno.
Ybg, kad se ovako prilika ukazala, trebao bi je Wenger i zgrabit. Nije daleko druga pozicija, sada devet, vjerovatno od narednog kola sedam ili možda čak šest. Ja sam za to da se ljestvica postavlja na najvišu realnu visinu, baš k'o Blanka Vlašić.
A što se tiče prvog mjesta daleko je, al' bi mi želja bila da čim prije istopimo i da držimo makar -15 maksimalno.
Ybg, kad se ovako prilika ukazala, trebao bi je Wenger i zgrabit. Nije daleko druga pozicija, sada devet, vjerovatno od narednog kola sedam ili možda čak šest. Ja sam za to da se ljestvica postavlja na najvišu realnu visinu, baš k'o Blanka Vlašić.
Ne znam jel neko ovo postavio:

Nije mi jasno zasto postavljate ove glupe i izopacene statistike koje apsolutno nista ne govore.
Sad bi svaki laik kao trebao reci da je Wallcot bolji igrac od Balea u prethodnih 12 mjeseci ?
Jasno je da je Bale za klasu bolji igrac od Wallcota, ujedno i najbolje krilo EPL-a.
Statistika je nevazan faktor u zivotu pa tako i u fudbalu.
Sad bi svaki laik kao trebao reci da je Wallcot bolji igrac od Balea u prethodnih 12 mjeseci ?
Jasno je da je Bale za klasu bolji igrac od Wallcota, ujedno i najbolje krilo EPL-a.
Statistika je nevazan faktor u zivotu pa tako i u fudbalu.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Ja nisam ni rekao da je bolji od Balea. Samo sam postavio običnu statistiku,ne moraš se odmah palit.
ma pusti dzonija flopa na svaku reaguje
djoni i veceras dezurni policajac (citaj moron) ?
Ko je to ovde napisao da je Walcott bolji od ovog primata?
Ko je to ovde napisao da je Walcott bolji od ovog primata?
Tužno je bilo one noći,
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..
MUSVDG
kad sam saznao za njih..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
MUSVDG
- Neutralan88
- Kontakt:
kako nije bitna statistika
Jer valjda je Bale na 4 mjestu koje vodi u ligu prvaka a dok ovaj Walcott ide u Euro ligu sa Arsenalom, da nije bitna statistika onda nam tabela ne bi trebala
Jer valjda je Bale na 4 mjestu koje vodi u ligu prvaka a dok ovaj Walcott ide u Euro ligu sa Arsenalom, da nije bitna statistika onda nam tabela ne bi trebala
Neutralni, nadam se da ti taj broj u nicku nije godina rodjenja......... 
Tužno je bilo one noći,
kad sam saznao za njih..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
MUSVDG
kad sam saznao za njih..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
MUSVDG
- Invincibles
- Kontakt:
Zamijenio je devetku sa brojem 8,svi znamo zasto...Deniro je napisao/la:Neutralni, nadam se da ti taj broj u nicku nije godina rodjenja.........
__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__
- frankqqqqq
- Kontakt:
Eo nam neutralnog, dugo ga nije bilo brate mili. Tačno sam poželio pročitat koju glupost na temi, dugo ih nije bilo.
Zadnja izmjena: frankqqqqq, dana/u 11 feb 2013, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
- Marsal
- Kontakt:
I da je 98 godiste opet je glup za svoje godineInvincibles je napisao/la:Zamijenio je devetku sa brojem 8,svi znamo zasto...Deniro je napisao/la:Neutralni, nadam se da ti taj broj u nicku nije godina rodjenja.........![]()
![]()
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Tužno je bilo one noći,
kad sam saznao za njih..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
MUSVDG
kad sam saznao za njih..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
MUSVDG
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.