Krivo mi je samo što WBA ni po kojem fudbalskom parametru nije zaslužio bod a ne 3 boda

Očekujem postove pljuvača za 3 , 2 , 1 ...
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Posteno zao sam da igra na kartu svjez lukaku protiv umora kolikog tolikog nasih stopera ali sam se nadao da cemo duboko biti u vodstvu a ruku na srce nismo zasluzili ni prvu ni ovu od ovih papana da izgubimo.Zao mi kapitena a i prilicno sam iznerviran kod nas uvjek vazi ona nepisana izreka vratice se sto masis e samo sto kod nas nije nepisana nego je 100%.Zodiac je napisao/la:Taktička pobjeda Clarka i to je to,pokazao kako se igra na rezultat .
Jeste kriv je. Jesmo li mi pobjedili ikoga u top 10?OTNYS_YNWA je napisao/la:Rogers je kriv što Glen nije mogao primiti i dodati loptu, što je Enrique pokazao samo fizičku snagu, što nam treba više od 23 šuta na gol da bi zabili pogodak, što Gerrard nije zabio penal, što Agger već četvrtu utakmicu ispada kao iz tramvaja.
Rodgers je kriv što je ubacio Shelveya, tj. igrali smo čitavo poluvrijeme s igračem manje. Ali i dalje sam uz Rodgersa, iako je rezultat razočaravajući, po ko zna koji put. Ovi timovi s "vrha" tabele nam ne leže.OTNYS_YNWA je napisao/la:Rogers je kriv što Glen nije mogao primiti i dodati loptu, što je Enrique pokazao samo fizičku snagu, što nam treba više od 23 šuta na gol da bi zabili pogodak, što Gerrard nije zabio penal, što Agger već četvrtu utakmicu ispada kao iz tramvaja.
Ma kakva taktička pobjeda, da je Gerrard bio pribraniji/sretniji, sve bi te taktike pale u vodu. Ovdje je sljepački ubo tri boda samo tako.Zodiac je napisao/la:Taktička pobjeda Clarka i to je to,pokazao kako se igra na rezultat .
kakva rotacija uhljupe jedan ,staridze je ozlijeden ovaj sam uskocioFudo je napisao/la:Ovaj Brendana poceo rotacije ko benitez hahaha...**** mu celo majku
Da je pogodio al´ nije.the scouser je napisao/la:Ma kakva taktička pobjeda, da je Gerrard bio pribraniji/sretniji, sve bi te taktike pale u vodu. Ovdje je sljepački ubo tri boda samo tako.Zodiac je napisao/la:Taktička pobjeda Clarka i to je to,pokazao kako se igra na rezultat .