Manchester City FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
92
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
31
16%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 188

MoR
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la MoR » 11 feb 2013, 21:43

SamoZeljo je napisao/la:Tebi naravno i jeste u interesu da on ostane jer kao navijac Uniteda mnogo "volis" City. :mrgreen:
Zahvali se ti Wengeru sto vam onako jeftino (pro)dade titulu, inace bi vam i ove godine vrlo vjerovatno omakla. Wenger i Arsenal su najzasluzniji za osvajanje titule Uniteda. Njima se ti prvo zahvali pa tek onda Manciniju.
Ja se uopšte ne zahvaljujem Manciju, nego samo izražavam nadu da će jaaako dugo ostati na klupi Citya, takav mega klub je zaslužio takvog mega kvalitetnog trenera, šta drugo da se kaže.

O tome kome zahvaljivati na tituli ćemo kad do te titule i dođe, na dobrom su putu, pa ćemo vidjeti, a činjenica je da je jedan čovjek ne može osvojiti - u Unitedu ima svega pomalo, od pobjedničkog mentaliteta do trenerskog maga na klupi, a kupovina top strijelca lige nije da nije znatno olakšala stvari.

mancity
Kontakt:

Post Postao/la mancity » 11 feb 2013, 22:44

MoR je napisao/la:
SamoZeljo je napisao/la:Tebi naravno i jeste u interesu da on ostane jer kao navijac Uniteda mnogo "volis" City. :mrgreen:
Zahvali se ti Wengeru sto vam onako jeftino (pro)dade titulu, inace bi vam i ove godine vrlo vjerovatno omakla. Wenger i Arsenal su najzasluzniji za osvajanje titule Uniteda. Njima se ti prvo zahvali pa tek onda Manciniju.
Ja se uopšte ne zahvaljujem Manciju, nego samo izražavam nadu da će jaaako dugo ostati na klupi Citya, takav mega klub je zaslužio takvog mega kvalitetnog trenera, šta drugo da se kaže.

O tome kome zahvaljivati na tituli ćemo kad do te titule i dođe, na dobrom su putu, pa ćemo vidjeti, a činjenica je da je jedan čovjek ne može osvojiti - u Unitedu ima svega pomalo, od pobjedničkog mentaliteta do trenerskog maga na klupi, a kupovina top strijelca lige nije da nije znatno olakšala stvari.
Zaboravio si FA, veoma zasluzeni bodovi protiv Chelsea i Liverpoola u obje utakmice
Svi bi vi bili sretni da Mancini digne sidro. Nijedan iskreni navijac Uniteda, nece nikad zaboraviti Mancinija i onih 6:1 na Old Trafordu.
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 11 feb 2013, 22:52

mancity je napisao/la:
MoR je napisao/la:

Zaboravio si FA, veoma zasluzeni bodovi protiv Chelsea i Liverpoola u obje utakmice
Svi bi vi bili sretni da Mancini digne sidro. Nijedan iskreni navijac Uniteda, nece nikad zaboraviti Mancinija i onih 6:1 na Old Trafordu.
Zaboravio sam i plimu i oseku, i nemire u Ruandi, i Papu u penziji, ima toga ...

Ja sam iskreni simpatizer Uniteda i ja bih volio gledati Mancinija što duže na klupi manjeg manchesterskog kluba i siguran sam da većina kolega misli isto.

mancity
Kontakt:

Post Postao/la mancity » 11 feb 2013, 23:23

Vidi se da jesi i bio si na X utakmica. Manchester ima samo jedan klub, tvoj klub samo nosi ime. Inace tvoj klub se nalazi blizu Stretforda. ;) Neka pusti Papu na miru, imate vi utacajnijih od Pape.
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 11 feb 2013, 23:26

mancity je napisao/la:Vidi se da jesi i bio si na X utakmica. Manchester ima samo jedan klub, tvoj klub samo nosi ime. Inace tvoj klub se nalazi blizu Stretforda. ;) Neka pusti Papu na miru, imate vi utacajnijih od Pape.

Nedavno viđoh ovo, u ovoj situaciji jako prigodno:

slika

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 11 feb 2013, 23:34

mancity je napisao/la:Vidi se da jesi i bio si na X utakmica. Manchester ima samo jedan klub, tvoj klub samo nosi ime. Inace tvoj klub se nalazi blizu Stretforda. ;) Neka pusti Papu na miru, imate vi utacajnijih od Pape.
Sta rece ljubavi moja preslatka? :lol: :lol:

Imamo sviju na svojoj strani. FA, UEFA-u, FIFA-u, babu Wangu, Dadika, CIA-u i novog papu. A titula jos nije u rukama Uniteda, ne vidim svrhu da se o njoj diskutuje. Dakle, bjaaaazi. ;)
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

mancity
Kontakt:

Post Postao/la mancity » 11 feb 2013, 23:42

Za one koji neznaju koliko je Stretford udaljen od Grada Manchestera ,evo ima tabla kad ides iz pravca Salea
slika

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 11 feb 2013, 23:44

Boli nas briga. :mrgreen: Nek` ti @MoR kaze sta mi ovdje radimo trenutno! Po mogucnosti uz onu jednu njegovu kaficu. :D
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 11 feb 2013, 23:49

Rooney88 je napisao/la:Boli nas briga. :mrgreen: Nek` ti @MoR kaze sta mi ovdje radimo trenutno! Po mogucnosti uz onu jednu njegovu kaficu. :D
Malo gorcu, nije im do slatka trenutno :D
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 11 feb 2013, 23:52

MoR je napisao/la:Potpisujem sve riječi podrške sa ove teme Manciniju i najtoplije moguće se nadam da će postati i ostati supertrajna kategorija u manje poznatom i manje uspješnom manchesterskom klubu. Naprijed Mancio !
Najjaci su mi ovi periferci sa svojom spikom ono dabogda MAncini ostao jer kao pored njega United ce osvajati stalno :lol: :lol: sakrivanje kompleksa koji im je kralj rotacije prosle sezone nabio...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 11 feb 2013, 23:52

Rooney88 je napisao/la:Boli nas briga. :mrgreen: Nek` ti @MoR kaze sta mi ovdje radimo trenutno! Po mogucnosti uz onu jednu njegovu kaficu. :D

Dečko još uvijek živi u prošlosti, pa se tješi tim šaljivim dosjetkama, dok mi naravno ovdje, kao i obično, uživamo slika
Zadnja izmjena: MoR, dana/u 11 feb 2013, 23:52, ukupno mijenjano 1 put.

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 11 feb 2013, 23:52

mancity je napisao/la:Za one koji neznaju koliko je Stretford udaljen od Grada Manchestera ,evo ima tabla kad ides iz pravca Salea
Da znas koliko ne znas ne bi se ni javljao ovde :)
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 11 feb 2013, 23:54

KAko citam ovu temu primjetim da periferci nastavljaju da lazu pa tako kazu da je Man City ponudio bolje uslove RVP :lol: da sigurno su mu ponudili za 50k vecu platu nego onu koju ima Yaya Toure i 70k vecu od Aguerove.

Samo lazu, ali navikli smo. Sto se tice RVP ispravna odluka je donesena, VAn Persie je panicna kupovina Fungusona kako bi iskoristio sto je u vrhunskoj formi pa da jednu sezonu profitira, taj igrac je potrosena roba na kraju ove sezone i od slijedece nece biti neki faktor, Aguero je puno pametnija investicija. Uostalom Aguero je vec donio jednu titulu a ima jos puno vrhunskih sezona pred sobom.
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 11 feb 2013, 23:56, ukupno mijenjano 1 put.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 11 feb 2013, 23:56

Iz ovih @pajinih postova se moze zakljuciti koliki je on zapravo kompleksas.
A vi mu samo odgovarajte.
Ne znam ko njega vise shvata ozbiljno. :lol:
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 11 feb 2013, 23:59

Nadam se da ce moderacija reagovati na bezobrazno vrijedjanje navijaca Manchestera slikama da su retardirani, maloumni i slicno. To je protivno svim pravilima normalne diskusije koja je pozeljna medju normalnim forumasima.

mancity
Kontakt:

Post Postao/la mancity » 12 feb 2013, 00:02

Neka vi znate, neznam sta ste vidjeli u tom klubu, glory, glory a kako dolazi do glory, pogotovo zadnjih godina vama to nije vazno. E pa vidi navijacima Citya je sladja ta tabla neko titula.slika

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 12 feb 2013, 00:05

Prijatelju, postaviš li ponekad tablu udaljenosti Stretforda i Manchestera?

mancity
Kontakt:

Post Postao/la mancity » 12 feb 2013, 00:16

MoR je napisao/la:Prijatelju, postaviš li ponekad tablu udaljenosti Stretforda i Manchestera?
pa pise ti jel ti moram jos i izracunat :D prijatelju, iako ti mene malo prije nazva retard

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 12 feb 2013, 00:17

mancity je napisao/la:
MoR je napisao/la:Prijatelju, postaviš li ponekad tablu udaljenosti Stretforda i Manchestera?
pa pise ti jel ti moram jos i izracunat :D prijatelju, iako ti mene malo prije nazva retard

Kad pišeš nebuloze ranga osmogbe osnovne škole u Ćipurićima, moram upozoriti ostale. Inače, te table su ok, super fora, prvi put vidim ...

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 12 feb 2013, 00:22

http://en.wikipedia.org/wiki/Manchester_derby

Mene bi bilo stid podyebavat' nekog Utd-ovca da sam City-ev fan. :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.