Ako ništa besplatan jeLiverpool boss Brendan Rodgers is planning a summer move for Malaga midfielder Manuel Iturra and hopes to bring in the 28 year old on a free transfer this summer according to the Daily Mirror.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Ako ništa besplatan jeLiverpool boss Brendan Rodgers is planning a summer move for Malaga midfielder Manuel Iturra and hopes to bring in the 28 year old on a free transfer this summer according to the Daily Mirror.
da je pametan ko ja rekao bi da im je cilj da izbjegnu championship.Carlo je napisao/la:Opet se vraćamo na istu temu, zašto je izjavljivao da možemo ni manje ni više nego do drugog mjesta pa onda do četvrtog? Mene interesuje zašto ako NIJE očekivao puno?
Sigurno taj odgovor necemo naci ovdje,preracuno se jadnik i on,vidio igramo fino krenut ce to,ja sam se veceras dosta iznervirao pa sam hvala Bogu brzo i ohladio ponovno shvativsi da ovom timu treba vremena i da,znao sam ne znam valjda smo svi znali da ce ova sezona biti stani pani pa mozda da sledecu nesto probamo,eto barem sam ja tako razmisljao od pocetka sezone sa par bljeskova koji su pokazivali da mozda cak i ove mozemo nesto no ocigledno je da ne mozemo.Carlo je napisao/la:Opet se vraćamo na istu temu, zašto je izjavljivao da možemo ni manje ni više nego do drugog mjesta pa onda do četvrtog? Mene interesuje zašto ako NIJE očekivao puno?
Tako je, raja se ne bi ni nadala, ovako... Ne znam šta bih rekaofera je napisao/la:da je pametan ko ja rekao bi da im je cilj da izbjegnu championship.Carlo je napisao/la:Opet se vraćamo na istu temu, zašto je izjavljivao da možemo ni manje ni više nego do drugog mjesta pa onda do četvrtog? Mene interesuje zašto ako NIJE očekivao puno?
sto se tice ljepote igre sve je ovo super kad se sjetim kako smo igrali krajem rafine vladavine i za vrijeme roya. ja se ne mogu sjetiti da je iko igrao ruzniji fudbal u to vrijeme. al evo sad igramo ljepse i bolje a rezultata nema
Predlažem ti da mu pošalješ mail i da ga to pitaš, mi ti na to ne možemo odgovoritiCarlo je napisao/la:Opet se vraćamo na istu temu, zašto je izjavljivao da možemo ni manje ni više nego do drugog mjesta pa onda do četvrtog? Mene interesuje zašto ako NIJE očekivao puno?
Neka on radi svoj posao samo neka ne izvaljuje gluposti kao što je izvaljivao do sadalfckop je napisao/la:Predlažem ti da mu pošalješ mail i da ga to pitaš, mi ti na to ne možemo odgovoritiCarlo je napisao/la:Opet se vraćamo na istu temu, zašto je izjavljivao da možemo ni manje ni više nego do drugog mjesta pa onda do četvrtog? Mene interesuje zašto ako NIJE očekivao puno?
ja mislim da agger nije takav tip covjeka kojeg mozes javno kritikovati i ocekivati pozitivnu reakciju. zna i rodgers koga smije prozivati.lfckop je napisao/la:http://www.goal.com/en-gb/news/2896/pre ... ID=HP_BN_1
Meni je krivo što sad nije makar Agerra prozvao javno kad je već druge kritikovao.
Fera kralju.fera je napisao/la:u svemu tome jedina pozitivna stvar je sto reina treba kod hodže a henderson je hodža
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.