FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

CRNI_SA
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la CRNI_SA » 09 nov 2009, 12:30

evo za naseg mladjeg kolegu ;)

BARCELONA i Manchester City dogovorili su transfer brazilskog napadača Robinha (25), barem prema pisanju španjolskog dnevnika El Munda Deportiva.

Napadač “građana” i brazilske nogometne reprezentacije u posljednje se vrijeme se konstantno povezuje s Barcelonom, o čemu su pisali i španjolski i engleski mediji, a vatru je dodatno potpirivao Robinhov otac Gilvan de Souza svojim izjavama.

"Čekamo da nam City kaže nešto konkretno o budućnosti mog sina. Svjestan sam svega što se piše po medijima, ali dok se klubovi i službeno ne dogovore moramo ih ostaviti da nagađaju. Robinho je profesionalac koji je ugovorom vezan za City, ali opcija igranja za Barcelonu čini se vrlo uzbudljivom", rekao je Robinhov otac.

Navodno bi se transfer mogao odigrati već u siječanjskom prijelaznom roku, iako katalonski klub preferira opciju prema kojoj bi Robinho do kraja sezone došao na posudbu, te onda na njenom kraju potpisao trajan ugovor.

Navodno veliku ulogu u cijeloj priči ima i prijedlog španjolske vlade o izmjeni “Beckhamovog zakona” kojim su strani nogometaši u Primeri povlašteni i plaćaju 24% umjesto 43% poreza koliko plaćaju domaći igrači.

Dogovor sklopljen prije no što "izjednačujući zakon" stupi na snagu uštedio bi Barceloni 19% razlike plaćenog poreza.
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 09 nov 2009, 12:35

Santiago_Bernabeuo je napisao/la:
Sajoni je napisao/la:Robinho 100% dolazi u januaru aBd...Nova gorka pilula za frankovce je spremna :D
:mrgreen: :mrgreen: drago mije kad je igro u Realu zvali ste ga padavica sada je dobar a nece ga ni CITY :mrgreen:
hahahaha...znam da ti je vuna i da ti srce preskace...novi Luis Enriqe je na pomolu :D
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 09 nov 2009, 12:44

svi veliki igraci su svoje najbolje partije pruzali u barci tako ocekujem od robinha isto ;)
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 09 nov 2009, 12:49

tesko tesko nije profi (covek) kao L.Enrique ...znas koliko mije svedno hoceli doci o ne :mrgreen: on u Realu je odigrao 15tak tekim dobri..ono igra 2 dobre pa ga nema par tekmi nigdje[/quote]
e nista nemam protiv da igra 2 dobro pa da ga nema 2 i sve tako...taman one dvije lose kad dodju na red igrat ce Pedro :D
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 09 nov 2009, 12:50

CRNI_SA je napisao/la:svi veliki igraci su svoje najbolje partije pruzali u barci tako ocekujem od robinha isto ;)
M.Overmas, Petit, Mendieta :mrgreen:
mendijeta se zajebo kada je otisao iz valencije propao skroz u laziu ,overmars je dosta bio povredjen a petit nije igrac za barcu :lol:
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 09 nov 2009, 12:55

Crna serija u frankovoj ekipi traje vec godinama :D zna li se hocel ostati Pelengrini ili odlazi...mislim pocetak je sezone...nije fer da odmah ode... :D

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 09 nov 2009, 12:57

pa tada nas je onaj precjednik barce unistio prvo prodajom figa a overmars je kostao mislim 43 miliona :shock: moras biti mnogo glup da platis arsenalu toliko :?
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 09 nov 2009, 13:03

..........figo..............kluivert..................rivaldo
najjaci tandem po meni ikada u barci ali tada je odbrana bila na celu sa gabrijem :lol: :lol:
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 09 nov 2009, 13:06

Sajoni je napisao/la:Crna serija u frankovoj ekipi traje vec godinama :D zna li se hocel ostati Pelengrini ili odlazi...mislim pocetak je sezone...nije fer da odmah ode... :D
:mrgreen: bilo smo 2007,8 god pravice Lige,,a vi ste u toj seriji bili u borbi za kup Uefa..zato nemores da poredis ta 2 slucaja..a Pellegrini je papak koji treba da dobije nogu ubrzo samo ga Ronaldo more spasiti :mrgreen:u Barcaloni
dobro si rekao...bili ste...one dvije lige sto ste uzeli to je sadaka bila...posebno onu jednu na jednak broj bodova :D
trebas samo shvatit da je Barca sad najaca i bit ce ti lakse...da cemo vam opet derat guzove pocevsi od 29.11. pa na dalje! :D

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 09 nov 2009, 13:21

Santiago_Bernabeuo je napisao/la:Ronaldinjo najboljoj formi sa Etom,je najjaci meni koji je Real igrao al je iscurio brzo zadavao mije strah vise nego Messi i kompanija,iskreno meni jaci od ovoga jer Messi ikad nece dostici Ronaldinja,,al realno je da ce mnogo duze trajati.. :mrgreen: i to je jos bolje ..mrzim Ronaldinja i njegovu facu i grimase koje pravi,,al je genijalac bio,,sada muje osalo samo potezi,al ne eksplozivnost kao prije...Eto nisu trebali prodavati,,bezbzira na Ibrahimovica
ne znam sto se ti zamaras sa time ko je bolji u Barceloni? :roll:
Volim te Bosno!!!

anonimus
Kontakt:

Post Postao/la anonimus » 09 nov 2009, 13:29

Santiago_Bernabeuo je napisao/la:Ronaldinjo najboljoj formi sa Etom,je najjaci meni koji je Real igrao al je iscurio brzo zadavao mije strah vise nego Messi i kompanija,iskreno meni jaci od ovoga jer Messi ikad nece dostici Ronaldinja,,al realno je da ce mnogo duze trajati.. :mrgreen: i to je jos bolje ..mrzim Ronaldinja i njegovu facu i grimase koje pravi,,al je genijalac bio,,sada muje osalo samo potezi,al ne eksplozivnost kao prije...Eto nisu trebali prodavati,,bezbzira na Ibrahimovica
Sine dragi ako mozes ponovo napisi fali ti puno slova,jesi li isao u skolu ti?

BHGazija
Kontakt:

Post Postao/la BHGazija » 09 nov 2009, 16:38

Santiago_Bernabeuo je napisao/la: neda mise pisati,,,onako sam na temi Barce,bitno je da se razumijemo :mrgreen: zzzzzdravooooooooooooooo :lol: bitno e da covek razume :mrgreen:
Ispravno je "ne da" i "mi se"
Santiago_Bernabeuo je napisao/la:nezamaram nego... :idea:
mislim da je ispravno "ne zamaram"

Santiago_Bernabeuo je napisao/la:...zadavao mije strah vise...sada muje osalo samo potezi
"mi je" "mu je"
Santiago_Bernabeuo je napisao/la::mrgreen: bilo smo 2007,8 god pravice Lige,,a vi ste u toj seriji bili u borbi za kup Uefa..zato nemores da poredis ta 2 slucaja..a Pellegrini je papak koji treba da dobije nogu ubrzo samo ga Ronaldo more spasiti :mrgreen:u Barcaloni

ovo "pravice" cemo shvatiti da ipak niste bili "prvaci", pa je to OK. "nemores" je ispravno "ne mozes"; nije "Barcaloni" nego Barceloni

na Google ukucaj svoj nick i dobices odgovor:
Google je napisao/la:Da li ste mislili santiago bernabeu
eh de nam sada samo reci za koga ono ti navijas? :lol: :lol: :lol:

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 09 nov 2009, 17:20

Brazilski as Milana, Ronaldinho, sretan je zbog poboljšanja igre njegovog kluba, te tvrdi da su Rossoneri dosta slični Barceloni.

Ronaldinho je ponovo bio od velikog značaja za Milan, kod drugog gola protiv Lazija majstorski je proigrao Pata. Rossoneri su sada samo dva boda iza drugoplasiranog Juventsa, a sedam iza vodećeg Intera.

"Nitko u Italiji ne igra sa tri čovjeka naprijed, upravo to nas čini dosta sličnim Barceloni. Mislim da se ova momčad Milana može samo dodatno poboljšati. Ostali trebaju biti oprezni", kazao je Dinho za La Gazzeta dello Sport, te dodao.

"Ja sam zaista sretan. Igram dobro, baš kao i moja ekipa."

sto bi volio da se sastanemo sa njima 8-) to jes ako prodjemo :lol:
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 09 nov 2009, 18:26

jedino se vas bojim u LP samo nas vi mozete nokautirat ostalo ce sve da padne.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 09 nov 2009, 23:42

Kieta 10 dana out zbog neke povrede
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 09 nov 2009, 23:44

A_d_0 je napisao/la:jedino se vas bojim u LP samo nas vi mozete nokautirat ostalo ce sve da padne.
ma oko budi realan...pored nas ima tu par jos ekipica za kojima Milan kaska...Chelsea je prejak i ove godine,Real M. je takodjer po kvaliteti iznad Vas...a iskren da budem za iznenađenje ove godine u LP-a bi se mogla pobrinuti Sevilla kojoj Evropska takmicenja nisu strana...a moram priznati i igraju lijepo,dopadljivo...Ima tu i Inter koji s Murinjom igra ono nikad se ne zna...al opasniji su od Milana u svakom slucaju...

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 10 nov 2009, 11:32

A_d_0 je napisao/la:jedino se vas bojim u LP samo nas vi mozete nokautirat ostalo ce sve da padne.
milan izuzetno cjenim ali npr,,trebate se vi bojati chelsea,arsenala,inter vam je pokazao vec jednom 4-0 8-) i sevilla je opasna to su neki favoriti po meni za ligu prvaka :P i real madrid naravno tu je i manchester :D
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 10 nov 2009, 11:41

Ima li neki link za vecerasnju utakmicu?
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 10 nov 2009, 12:01

Trener fudbalera Barselone Pep Gvardiola izjavio je da nije trazio od uprave tog kluba sredstva za dovođenje novih igrača u januarskom prelaznom roku.

Od početka sezone mediji spekulišu da bi fudbaler Mančester sitija Robinjo i igrač Liverpula Havijer Maskerano mogli da u zimskom prelaznom roku pređu na ’Kamp Nou’. "Za sada od uprave nisam tražio nove igrače, ali možda će se to promeniti kada dođe januar", rekao je Gvardiola za španski list ’El Mundo Deportivo’. king !! :lol:
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 10 nov 2009, 12:05

Stole iz Bora je napisao/la:Ima li neki link za vecerasnju utakmicu?
ma veceras dodji ovdje bice neki link sigurno ;)
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: MisterGuardiola i 2 gosta.