Ma meni nije bitno koliko ce on dobiti minuta,vec s kim ce ih dobiti!?Ako je dobije s drugom petorkom,gdje niko nije dobar dodavac,onda moze igrati i 20min,ali nece biti pretjerano ucinkovit,jer on jos uvijek,u NBA-u,nije na tom nivou da moze kreirati svoj sut.Kad to pokusava,vidjeli smo sta se desi u najvecem broju slucajeva.On mora biti na parketu kad je Deron tu,Brook ili Joe,koji treba da pokaze malo vise vjere u njega...storm_raider je napisao/la:Moralo se tako, Bruklin je jedno vrijeme pogadjao sve sto je osutao. Nadam se da ce Mirza veceras dobiti 5-6 minuta.
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Brooklyn je vrlo specifična ekipa, u jednom trenutku su u stanju pobjediti OKC u gostima, a već sutradan izgubiti kući od Catsa. Meni vrlo antipatična ekipa, iz upravo ovog razloga kojeg sam spomenuo. Prije početka sezone kada su u igri bili Cavsi i Netsi za Mirzin potpis, molio sam boga da ode u Cavse, međutim došao je ovamo i vjerovatno pogriješio. Elem, nebitno, večeras ne bih očekivao blowout kao pojedinci ovdje (iako ga očekujem, volio bih da ih Pacersi dignu 40 razlike), iz razloga što su Netsi u stanju svakoga pobjediti. Indiana jeste strašna ekipa, pogotovo kući, al' ove budale ako budu imale svoju noć, vrlo lahko bi se mogla desiti dvica. U tom slučaju Mirza ne bi igrao, stoga razlog više da navijam za blowout, al' ponavljam luđačka ekipa je nepredvidiva i dvica ne bi bila iznenađenje.
Nama je Željo svetinja jedina.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Brate,ebes ti 20min u blowoutu.To nije nikakvo mjerilo,makar on zabio i 20p!Vasa Ladacki je napisao/la:Brooklyn je vrlo specifična ekipa, u jednom trenutku su u stanju pobjediti OKC u gostima, a već sutradan izgubiti kući od Catsa. Meni vrlo antipatična ekipa, iz upravo ovog razloga kojeg sam spomenuo. Prije početka sezone kada su u igri bili Cavsi i Netsi za potpis, molio sam boga da ode u Cavse, međutim došao je ovamo i vjerovatno pogriješio. Elem, nebitno, večeras ne bih očekivao blowout kao pojedinci ovdje (iako ga očekujem, volio bih da ih Pacersi dignu 40 razlike), iz razloga što su Netsi u stanju svakoga pobjediti. Indiana jeste strašna ekipa, pogotovo kući, al' ove budale ako budu imale svoju noć, vrlo lahko bi se mogla desiti dvica. U tom slučaju Mirza ne bi igrao, stoga razlog više da navijam za blowout, al' ponavljam luđačka ekipa je nepredvidiva i dvica ne bi bila iznenađenje.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Evo Williams veceras out zbog neke upale clanaka!Covjek je potrosen zbog ogromnog broja minuta i lose rotacije trenera...Uopste me ovo ne cudi,a bas me zanima ko ce veceras dodavati loptu? 
- skyisthelimit
Veceras i jos jednu utakmicu. A tako ti je to kad imas neinteligentnu budalu na klupi u kojem pojedinci moraju igrati do granice izdrzljivosti a drugi trunu na klupi
15.10 - 15.06 ...
u pravu si 100%NEZALAGANJE je napisao/la:Ma meni nije bitno koliko ce on dobiti minuta,vec s kim ce ih dobiti!?Ako je dobije s drugom petorkom,gdje niko nije dobar dodavac,onda moze igrati i 20min,ali nece biti pretjerano ucinkovit,jer on jos uvijek,u NBA-u,nije na tom nivou da moze kreirati svoj sut.Kad to pokusava,vidjeli smo sta se desi u najvecem broju slucajeva.On mora biti na parketu kad je Deron tu,Brook ili Joe,koji treba da pokaze malo vise vjere u njega...storm_raider je napisao/la:Moralo se tako, Bruklin je jedno vrijeme pogadjao sve sto je osutao. Nadam se da ce Mirza veceras dobiti 5-6 minuta.
- storm_raider
- Kontakt:
Mislim da je vrlo bitno i koliko ce dobiti minuta. Sto vise bude dobio minuta, vise ce moci da pokaze, pa makar i sa Brooksom koji rodjenom ocu ne bi lopte dao. Bitno je da samo on igra, a doci ce i vrijeme kada bude standardan, siguran sam u to.NEZALAGANJE je napisao/la:Ma meni nije bitno koliko ce on dobiti minuta,vec s kim ce ih dobiti!?Ako je dobije s drugom petorkom,gdje niko nije dobar dodavac,onda moze igrati i 20min,ali nece biti pretjerano ucinkovit,jer on jos uvijek,u NBA-u,nije na tom nivou da moze kreirati svoj sut.Kad to pokusava,vidjeli smo sta se desi u najvecem broju slucajeva.On mora biti na parketu kad je Deron tu,Brook ili Joe,koji treba da pokaze malo vise vjere u njega...storm_raider je napisao/la:Moralo se tako, Bruklin je jedno vrijeme pogadjao sve sto je osutao. Nadam se da ce Mirza veceras dobiti 5-6 minuta.
Sport je lijek za tijelo i duh.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Grijesis!Manje kvalitetnih igraca oko njega,veca mogucnost da na vidjelo izadju sve njegove mane,a ovaj s klupe,kao i mnogobrojni 'kratkovidni' navijaci,samo to cekaju...Nije to dobra situacija za njega!storm_raider je napisao/la:Mislim da je vrlo bitno i koliko ce dobiti minuta. Sto vise bude dobio minuta, vise ce moci da pokaze, pa makar i sa Brooksom koji rodjenom ocu ne bi lopte dao. Bitno je da samo on igra, a doci ce i vrijeme kada bude standardan, siguran sam u to.NEZALAGANJE je napisao/la:Ma meni nije bitno koliko ce on dobiti minuta,vec s kim ce ih dobiti!?Ako je dobije s drugom petorkom,gdje niko nije dobar dodavac,onda moze igrati i 20min,ali nece biti pretjerano ucinkovit,jer on jos uvijek,u NBA-u,nije na tom nivou da moze kreirati svoj sut.Kad to pokusava,vidjeli smo sta se desi u najvecem broju slucajeva.On mora biti na parketu kad je Deron tu,Brook ili Joe,koji treba da pokaze malo vise vjere u njega...storm_raider je napisao/la:Moralo se tako, Bruklin je jedno vrijeme pogadjao sve sto je osutao. Nadam se da ce Mirza veceras dobiti 5-6 minuta.
Pola trenera u NBA ligi su p**** !! Znaju da nefali puno i Meha leti pa izvode na parket igrace koji su nekad nesto uradili prije u toj ligi !Mirza nije dokazan igrac u ligi i nov je, dosta nesiguran u svim segmentima igre a razlog toga je nepovjerenje trenera ,mala minutaza ,suigraci nedaju lopte . Jednostavno ovo nije dobra atomsfera u ekipi sve nesto u grcu .Mirza bi najbolje igrao u prvoj postavi nista gore od Wallace-a i Evensa .Sto posto sam uvjeren da PJ nece biti taj koji ce dat Mirzi pravu sansu jer kopija Avery-a!
- storm_raider
- Kontakt:
Ne mislim da grijesim. Bolje da sada izadju njegove mane na vidjelo, nego za godinu dana. Za Mirzu je najbitnije da igra, pa makar i u najgoroj ekipi lige sa najgorim saigracima. Njemu ocajno trebaju minute na terenu, pa i sa Brooksom i Taylorom. Sve te "mane" koje mogu da izadju na vidjelo je proces adaptacije na NBA i ucenja, a evidentno je da on ima jos mnogo prostora za napredak, ali i veliki potencijal. Niko sretniji od mene da on veceras pocne utakmicu u startnoj petorci i da odigra 25 minuta u komadu, ali jos mora da se naradi (citaj: namuci) sa Brooksom i ostalima do toga. Svakako, P.J. mora polako da ga uvodi u udarnu postavu ako misli sa ovom ekipom da napravi nesto, jer im je ta pozicija najdeficitarnija ofanzivno. Mislim da je u ovom trenutnu najbitnije za njega da dobije sto vise minuta, pa nebitno s kim, jer mu to najvise treba, kao i da vrati poljuljano samopouzdanje. Naravno da je i tomu doprinjeo trener.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ti pricas o normalnim uslovima i ja te razumijem,ali ti moras da shvatis da ovo nisu takvi uslovi.Zasto?Zato sto ce i najmanja greska koju on napravi sa tom drugom postavom biti lako uocljiva,a to ce rezultirati njegovim neigranjem i gubitkom i 'ono malo crkavice' od minuta koje je imao,kao sto se i desilo poslije DET!Nakon toga,je sa onih 7min,spao na 3 ili neigranje nikako!Da je trener normalan i da se vec znaju Mirzine kvalitete,onda je ok sta ti pricas,ovako je greska,a to mu moze uticati i na pshiu,ako vec i ne utice!storm_raider je napisao/la:Ne mislim da grijesim. Bolje da sada izadju njegove mane na vidjelo, nego za godinu dana. Za Mirzu je najbitnije da igra, pa makar i u najgoroj ekipi lige sa najgorim saigracima. Njemu ocajno trebaju minute na terenu, pa i sa Brooksom i Taylorom. Sve te "mane" koje mogu da izadju na vidjelo je proces adaptacije na NBA i ucenja, a evidentno je da on ima jos mnogo prostora za napredak, ali i veliki potencijal. Niko sretniji od mene da on veceras pocne utakmicu u startnoj petorci i da odigra 25 minuta u komadu, ali jos mora da se naradi (citaj: namuci) sa Brooksom i ostalima do toga. Svakako, P.J. mora polako da ga uvodi u udarnu postavu ako misli sa ovom ekipom da napravi nesto, jer im je ta pozicija najdeficitarnija ofanzivno. Mislim da je u ovom trenutnu najbitnije za njega da dobije sto vise minuta, pa nebitno s kim, jer mu to najvise treba, kao i da vrati poljuljano samopouzdanje. Naravno da je i tomu doprinjeo trener.
Imal koga 
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
- storm_raider
- Kontakt:
Ma dobro, obojica smo u pravu... ipak je ovo NBA liga, a Ameriku zanima samo showtime, tacnije show-bizz... Meni je najbitnije da Mirza dodje zdrav na okupljanje reprezentacije, a vjeruj mi da ne sumnjam nimalo u njega sto se tice NBA lige.
- skyisthelimit
Treba mi link !!Nema tekme na coolsport.tv a ako moze YES oni su najbolji !
- skyisthelimit
http://atdee.net/60055/watch-brooklyn-n ... ana-pacers" onclick="window.open(this.href);return false;BosnaSTL je napisao/la:Treba mi link !!Nema tekme na coolsport.tv a ako moze YES oni su najbolji !
15.10 - 15.06 ...
Jel to ne igra deron
Ajmo linkovi!! 
Veceras ceskyisthelimit je napisao/la:zivim za dan kad ce Mirza zabiti 30 poena
Po NBA.COM ni na listi ga nemamirzatele je napisao/la:Jel to ne igra deron
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.