Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Grci rasturili SLovačku u gostima,ubili ih u pojam svojom destruktivnom igrom mi daj Bože da uzmemo i 4boda sa Slovacima,a sigurno i protiv nas da će Grčka čekati šansu za go najgore oni korneri i prekidi u nas nema ko skočit..Da smo dobili 3-4 igrača bili bi sigurno puno jači da do kraja da kvalifikacije iznesemo na pravi način (Kolašinac,BIčakčić,Hajrović i Seferović)..Ovako teško ja bih i baražom bio zadovoljan jer u nas naprimjer Pjanić,Spahić,Džeko kad fali mi smo tarlašika i to je naš hronični problem što zavisimo od individualaca..
U zadnje 32 utakmice,samo 3 porazazizu1991 je napisao/la:Pa nismo mi Njemačka ili Španija da možemo biti toliko superiorni nad Grcima, Grci kad gube, gube sa jednim golom razlike, rijetko više, sami podatak da u zadnje 32 utakmice imaju samo 3 poraza dovoljno govori.

Ta ce Grci,mi ih rasclanjivali,haman k'o i Slovence svaku tekmu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pa prijatelju sjecas li se da smo i mi te slovake rastavili na proste faktore jbt!zgembo89 je napisao/la:Grci rasturili SLovačku u gostima,ubili ih u pojam svojom destruktivnom igrom mi daj Bože da uzmemo i 4boda sa Slovacima,a sigurno i protiv nas da će Grčka čekati šansu za go najgore oni korneri i prekidi u nas nema ko skočit..Da smo dobili 3-4 igrača bili bi sigurno puno jači da do kraja da kvalifikacije iznesemo na pravi način (Kolašinac,BIčakčić,Hajrović i Seferović)..Ovako teško ja bih i baražom bio zadovoljan jer u nas naprimjer Pjanić,Spahić,Džeko kad fali mi smo tarlašika i to je naš hronični problem što zavisimo od individualaca..
Grcka razbila Slovacku? Grcka nikoga u svojoj historiji nije razbila, nego uvijek pobjede na guzove, pa tako i u Slovackoj. Spremni su da iskoriste greske protivnika, sami ne mogu stvorit sanse. Sve sto su stvorili u Atini je plod kardinalnih gresaka nasih igraca. Grcka je prosjecna ekipa, i imali smo ogromnu srecu sto smo njih dobili iz prvog sesira. Mogli smo Spaniju, Njemacku ili jos gore Portugal.
Da ih je tesko pobjedit, naravno da jest. Ali je li to jedino treba pobjedit Latviju da bi otisli na SP? Ovo je veliki test za Susica i ekipu, samo pobjeda je dobar rezultat, sa nerijesenim je Grcka u velikoj prednosti. Moramo pobjedit ili u Zenici ili Bratislavi, pa neka izaberu.
Da ih je tesko pobjedit, naravno da jest. Ali je li to jedino treba pobjedit Latviju da bi otisli na SP? Ovo je veliki test za Susica i ekipu, samo pobjeda je dobar rezultat, sa nerijesenim je Grcka u velikoj prednosti. Moramo pobjedit ili u Zenici ili Bratislavi, pa neka izaberu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
A mogli smo i Norvezane u prvom a u drugom sesiru Slovence tek bi se onda moglo nazvati srecom.Cartman je napisao/la:Grcka razbila Slovacku? Grcka nikoga u svojoj historiji nije razbila, nego uvijek pobjede na guzove, pa tako i u Slovackoj. Spremni su da iskoriste greske protivnika, sami ne mogu stvorit sanse. Sve sto su stvorili u Atini je plod kardinalnih gresaka nasih igraca. Grcka je prosjecna ekipa, i imali smo ogromnu srecu sto smo njih dobili iz prvog sesira. Mogli smo Spaniju, Njemacku ili jos gore Portugal.
Mi sa Grcima nikad nikad nismo mogli.Cetiri glatka poraza tek sa dolaskom Papeta makar od njih nismo primali cvrke i trice, a bogami ni gubili.Prosjecna repka ne gubi 3 meca od 32 odigrana.Da smo mi to ucinili i Spaniju bi trazli da im zidarske palimo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Zadnja ekipa koju su Grci razvalili bese Sirija tamo nekad 40-ih sto je ujedno i najveca pobeda Grcke u istoriji.Cartman je napisao/la:Grcka razbila Slovacku? Grcka nikoga u svojoj historiji nije razbila, nego uvijek pobjede na guzove, pa tako i u Slovackoj. Spremni su da iskoriste greske protivnika, sami ne mogu stvorit sanse. Sve sto su stvorili u Atini je plod kardinalnih gresaka nasih igraca. Grcka je prosjecna ekipa, i imali smo ogromnu srecu sto smo njih dobili iz prvog sesira. Mogli smo Spaniju, Njemacku ili jos gore Portugal.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Mensečini da su nas razbili u Zenici, birvaktile 

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- Goalgetter
- Kontakt:
[youtube][/youtube]VanBasten je napisao/la:Mensečini da su nas razbili u Zenici, birvaktile
Raspad sistema.
Za ovo im trebamo j**at mater u Zenici... Kako sam samo ljut bio poslije ove utakmice.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
Najkrvavije je bilo sto se nakon ove tekme satro napravio bojkot.kokakolas je napisao/la:Za ovo im trebamo j**at mater u Zenici... Kako sam samo ljut bio poslije ove utakmice.

To savez odjednom bio kriv sto su se prosuli prvo protiv Madjarske,pa onda Moldavije i na kraju Grcke.na stranu sudijsko ofiranje,Ali fakat igra nasih pulena je bila dno dna samim tim i bojkot.Jer do tada niko nista,dok su rezultati bili tu i tamo pozitivni.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- velez_mostar
- Kontakt:
Kakve bi samo Susic rezultate pravio da mu je na golu Tolja, a bocni igrac Silic iz Listice... 

Kad sam napis'o da je Grcka rasturila Slovacku nisam mislio da je nabila neki rezultat veliki nego ih razmontirala u smislu da vecina akcija u SLovacke su bile od golmana do stopera od stopera do golmana i onda nabij je u bunar..
Kako će naši odigrati pod pritiskom naprimjer Vranješ u SLoveniji pogrešno dodaje par puta u prijateljskoj,Zahirović vječito vraća loptu nazad,Zukanović za kojeg smo vidjeli da je poprilicno spor ili Medunjanin koji iako igra u GAziantepu po 90 min u Sloveniji nije ni sjena od onog iz Maccabija..
Kako će naši odigrati pod pritiskom naprimjer Vranješ u SLoveniji pogrešno dodaje par puta u prijateljskoj,Zahirović vječito vraća loptu nazad,Zukanović za kojeg smo vidjeli da je poprilicno spor ili Medunjanin koji iako igra u GAziantepu po 90 min u Sloveniji nije ni sjena od onog iz Maccabija..
Ma jok cini vam se ovo je neka montazaGoalgetter je napisao/la:[youtube][/youtube]VanBasten je napisao/la:Mensečini da su nas razbili u Zenici, birvaktile
Raspad sistema.
Nas nikad niko nije pobjedio u Zenici

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Ne mozes tako reci kada je i nama falilo igraca koji su nam bitni. Ja sam siguran da sa jednim Pjanicem da je igrao u toj tekmi da bi bili barem 25% opasniji. Isto vazi da je igrao Pandža umjesto Vranjesa da bi bili barem za nijansu stabilniji u odbrani u toj utakmici, jer Vranjes mozda nije los, ali je u toj utakmici bio mnogo manje iskusan nego Pandža.Saurman je napisao/la:Ako nismo uspjeli razbiti Grke u Atini gdje im je falilo pola ekipe onda će nam biti još teže na domaćem terenu a Grci itekako znaju igrati u gostima čak i bolje nego kući.AlenHalilovic je napisao/la:Ova utakmica ce pokazati jesmol toliko jaki kosto mislimo. Ako pobjedimo Grcku i to zasluzeno 2..3:0 onda nam se ne ucinava vec nam je ekipa ozbiljno jaka.
- Principatus
- Kontakt:
Na kraju nije bitno kakve statistike Grcka ima, bitno je shvatiti da ih moramo poraziti kako bi otisli na SP. A ne vec sad traziti kakve izvlakuse na statistikama, na svakoj novoj utakmici se pisu statistike, na nama je da taj broj poraza Grcke povecamo. Imamo deficite u defenzivi, posebno taj lijevi bek nam fali, a i DM nam nije najaci, mogli smo tog lijevog beka imati vec protiv Grcke, no kasnije da ne bude izgovor: Pa nemamo mi toliko igraca na raspolaganju.
Jer takav izgovor bi bio samo samarcine vrijedan.
Isto tako igraci se moraju osloboditi tog nekog pretjeranog straha od kontri i te kao nadmocne srece Grka. Dakle tog ubijanja u pojam. Igrati opusteno svoj stil igre (imamo li ga mi uopste?) i igrati ofanzivno, stisnuti ih i cak riskirati kontre. Od tih poraza Njemacka im je jedan zadala, a primili 2 gola pri tome, islo se ofanzivno, na pritisak i zabijanje toliko golova koliko se moglo. Mozda i nas recept, jer nam lezi protiv ekipa koje se zatvore.

Isto tako igraci se moraju osloboditi tog nekog pretjeranog straha od kontri i te kao nadmocne srece Grka. Dakle tog ubijanja u pojam. Igrati opusteno svoj stil igre (imamo li ga mi uopste?) i igrati ofanzivno, stisnuti ih i cak riskirati kontre. Od tih poraza Njemacka im je jedan zadala, a primili 2 gola pri tome, islo se ofanzivno, na pritisak i zabijanje toliko golova koliko se moglo. Mozda i nas recept, jer nam lezi protiv ekipa koje se zatvore.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ne treba puno gledati statistiku ( bitna je al ne toliko) grci su po statstici zajebani isto smo tako i mi, gubimo svaku petu utakmicu od kako nas pape vodi i velik broj golova dajemo a vrlo malo primamo ( 2 gola u zadnjih 7 meceva). I grci se brinu za ovu tekmu ko i mi al treba uc borbeno hrabro bez nekog straha koji se nama zna desavat protiv vecih ekipa, sad je vrijeme da dobijemo nekog boljeg neka se igraci ne brinu o tome da je plasman na SP u pitanju neka samo odigraju borbenu i srce na teren neka pokazu zasto ih zovemo zmajevi. Mozemo ih dobit imamo kvalitet samo hrabro. Grci dobrodosli u Zmajevo gnijezdo 

Ja mojim postom nisam želio pisati o mogućnostima, odnosno nemogućnostima naše pobjede u Zenici.
Također se nisam osvrtao niti na kadar, deficitarnosti u našoj i njihovoj igri, nego sam jednostavno
iznio jedan podatak i replicirao na post koji je jedan od forumaša napisao u tom smislu da ćemo ih ( Grke )
razmontirati u Zenici.
Htio sam reći samo, da gube od ekipa koje nisu toliko superiorne - minimalnim porazima ( gol razlike ),
a ne budu razmontirane kao što reče jedan od forumaša, ne znam, možda mi srušimo tu tradiciju.
Ja se slažem sa tim da treba ići hrabro, i da statistike ne treba gledati, statistike koje dosta puta mnogo
kazivaju, ali i nakon utakmice ništa ne znače, tako da se slažem sa vašim stavom da treba igrati,
i vjerovati u povoljan rezultat na kraju krajeva.
Također se nisam osvrtao niti na kadar, deficitarnosti u našoj i njihovoj igri, nego sam jednostavno
iznio jedan podatak i replicirao na post koji je jedan od forumaša napisao u tom smislu da ćemo ih ( Grke )
razmontirati u Zenici.
Htio sam reći samo, da gube od ekipa koje nisu toliko superiorne - minimalnim porazima ( gol razlike ),
a ne budu razmontirane kao što reče jedan od forumaša, ne znam, možda mi srušimo tu tradiciju.
Ja se slažem sa tim da treba ići hrabro, i da statistike ne treba gledati, statistike koje dosta puta mnogo
kazivaju, ali i nakon utakmice ništa ne znače, tako da se slažem sa vašim stavom da treba igrati,
i vjerovati u povoljan rezultat na kraju krajeva.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Principatus
- Kontakt:
Pitanje je isto, dali cemo za razliku od utakmice u Sloveniji imati neku vrstu igre, povezanost u ekipi. To mi je nekako falilo. Naravno kada bi Pjanic/Dzeko/Ibisevic naprijed dosli do lopte pravili su stvarno probleme Slovencima sa svojim individualnom kvalitetom. Bitno je stvarno da ovih 3 dobiju dovoljno lopti naprijed i dovoljno slobode kako i podrske sa krila Lulic/Stevanovic, dakle nema zahebancija sa Ibisevicem na krilu i u defenzivi kao protiv Francuske ili Grcke. Ibisevica cak dublje u 16erac, a Dzeko je tehnicki jaci i zna drzati loptu, moze povuci defenzivu prema sebi, njega cak mozda lagano iza Ibisevica.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ovo govorim godinama. I zato mi ide na zivce sto se jedan Papac dize kao neki patriota ili heroj, ispali su totalni moroni svi redom, a on najvise. Ali eto, nije tema.harishp je napisao/la:Najkrvavije je bilo sto se nakon ove tekme satro napravio bojkot.kokakolas je napisao/la:Za ovo im trebamo j**at mater u Zenici... Kako sam samo ljut bio poslije ove utakmice.![]()
To savez odjednom bio kriv sto su se prosuli prvo protiv Madjarske,pa onda Moldavije i na kraju Grcke.na stranu sudijsko ofiranje,Ali fakat igra nasih pulena je bila dno dna samim tim i bojkot.Jer do tada niko nista,dok su rezultati bili tu i tamo pozitivni.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Jest da su oni u zadnjih 32 utakmica samo 3 put porazeni. Ali nije ni zanemarljivo da smo mi zadnji put porazeni na Bilinom polju 2009 u barazu sa Portugalom sa 0:1. 
Ako dobijemo Grcku u Zenici, onda ja ofcijelno smatram da imamo dobru i ozbiljnu ekipu koja moze nesto napraviti u Brazilu i da mozemo minimalno doci do 1/8 finala.

Ako dobijemo Grcku u Zenici, onda ja ofcijelno smatram da imamo dobru i ozbiljnu ekipu koja moze nesto napraviti u Brazilu i da mozemo minimalno doci do 1/8 finala.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.