Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
solidan Mirza iako je 2 suta promasio.....steta sto ima malu minutazu,pod velikim je pritiskom i nije to lako izdrzati,ali bice bolje aBd!
kad je stekhaus mogao imat 0 od 17 moze i mirza 0 od 8POPAY je napisao/la:Nesto definitivno nestima kod Mirze,ovo je bio 8 uzastopni promasaj kroz ove 4 zadnje utakmice!!!
Stižemo ih. Ae Indianaaaa!!!
TANKO MIRZA BRATE
Idi spavaj molim te. Cuj profulao dvije, pa šta? Koliko su Joe i Watson profulali? Ovo nije rotacija sa mirzom već trash time i samo ga reda radi ubacuje...da je dao ne bi to znacilo da ce ga ostavit u igri. Bježi ba.mirzatele je napisao/la:pa ljudi nemojte me tjerat da psujem.Nije mu vala sad nista PJ kriv..uveo ga je,ostavio 5 min..on je fulao 2 trice,u reket i ne pomislja da krene,nema skoka..i kakve veze sad ima PJ pa nije on sutao umjesto mirze..nazalost jos jedna slaba predstava 0/2 i bez skokova asista..Al bice bolje Volimo te MT
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
drzi ga 2h na klupi i onda za par minuta pod velikim pritiskom kada se utakmica lomi mora sve pogoditi. pa ne ide to tako, sta ja znam. nisam psiholog ali ne ide.
Prvo mene ne zanimaju JJ i watson nego Mirza Teletovic..Bademluk je napisao/la:Idi spavaj molim te. Cuj profulao dvije, pa šta? Koliko su Joe i Watson profulali? Ovo nije rotacija sa mirzom već trash time i samo ga reda radi ubacuje...da je dao ne bi to znacilo da ce ga ostavit u igri. Bježi ba.mirzatele je napisao/la:pa ljudi nemojte me tjerat da psujem.Nije mu vala sad nista PJ kriv..uveo ga je,ostavio 5 min..on je fulao 2 trice,u reket i ne pomislja da krene,nema skoka..i kakve veze sad ima PJ pa nije on sutao umjesto mirze..nazalost jos jedna slaba predstava 0/2 i bez skokova asista..Al bice bolje Volimo te MT
Drugo samo sam rekao da nije PJ nista kriv sada,sta treba da uradi,da on baca za njega ?
Trece idi ti spavaj druze jer si dosadan malo
TAKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!
+4!!!!!!!!!
+4!!!!!!!!!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ohladi malo ti,posebno kad nisi upravu!Hladis sutera 3/4 i onda ocekujes da on pogodi suteve i to iz sumnjivih pozicija!?Plus nema prostora za gresku!Veliki je to mentalni pritisak!mirzatele je napisao/la:Prvo mene ne zanimaju JJ i watson nego Mirza Teletovic..Bademluk je napisao/la:Idi spavaj molim te. Cuj profulao dvije, pa šta? Koliko su Joe i Watson profulali? Ovo nije rotacija sa mirzom već trash time i samo ga reda radi ubacuje...da je dao ne bi to znacilo da ce ga ostavit u igri. Bježi ba.mirzatele je napisao/la:pa ljudi nemojte me tjerat da psujem.Nije mu vala sad nista PJ kriv..uveo ga je,ostavio 5 min..on je fulao 2 trice,u reket i ne pomislja da krene,nema skoka..i kakve veze sad ima PJ pa nije on sutao umjesto mirze..nazalost jos jedna slaba predstava 0/2 i bez skokova asista..Al bice bolje Volimo te MT
Drugo samo sam rekao da nije PJ nista kriv sada,sta treba da uradi,da on baca za njega ?
Trece idi ti spavaj druze jer si dosadan malo
Bice bolje
Sve dok ga bude uvodio ovako na kraju neće pogodit do bajrama. Kad je nama na forumu došlo da pobudalimo, kako je u Mirzinoj glavi. Je bo te i 3 miliona kad ge trener ponižava...
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
hoce li izboriti produzetke?
Nadam se da će izgubiti Netsi.calcio je napisao/la:hoce li izboriti produzetke?
- L' Imperator
- Kontakt:
Pu pišam ti Westa.
- storm_raider
- Kontakt:
U skoro svakoj NBA dvorani u posljednje vrijeme.L' Imperator je napisao/la:zastava BiH
Sport je lijek za tijelo i duh.
Ipak cemo gledati produzetak, a uvjeren sam da je ostala ona petorka sa Mirzom da bi dobili ovo bez produzetka. Evans, Lopez, Johnson i Wallace su vidno izmoreni i imali su veliku srecu sto ce igrati produzetak.
Losiju kosarku nisam gledao ono bas odavno
nezna se ko je gori
nezna se ko je gori
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Indiana kao da ima petoricu Evansa u ekipi .Tanka je ova kosarka skroz .
Uzece ovo Nets!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.