Club Atletico de Madrid

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

L_blancos
Kontakt:

Re: Club Atletico de Madrid

Post Postao/la L_blancos » 10 feb 2013, 23:38

Ko da su i imali igraca vise, Trasshoras i Fuego pokrivaju dosta terena i oni su kljuc ovakvog Raya. Skroz nemocan Atletico.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 11 feb 2013, 10:18

Ocjene za sinoćnji poraz na Vallecasu ;)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 11 feb 2013, 12:34

Jedina pozitivna stvar sinoc je ulazak Olivera. Evidentan je pad forme u posljednjih nekoliko utakmica,sto je normalno po meni . Pad prije svega fizicke forme te pad koncentracije. Glupo je misliti da mozemo igrati na visokom nivou u tri natjecanja ove sezone. Nemamo dovoljnu sirinu na klupi ,ovi sto dobiju priliku s klupe uglavnom razocaraju . Poput Cate i RG sinoc .

Osim toga, ovaj sranje virus Fifa je dosao u najgorem trenutku ,dosta je igraca islo na duga putovanja ,Falcao cak do Miamia a nije ni igrao :shock: U obrani izgubili smo intenzitet ,kao sto napisah Cata je dosta nesiguran igrac,uz to je i dosta spor ,tako da mi nije najjasnije sto Pulido ne dobije priliku umjesto njega . Ono sto je Pulido odigrao ,odigrao je i vise nego korektno .

Mislim da također nedostaje kvalitete u veznom redu, Gabi i Mario su dobri , dobri prvenstveno defenzivno ,a KOKE je igrac koji napreduje. Jedini koji ima nesto vise kvalitete je Arda, stoga potreba za igracem Diegovog Stila u teskim utakmicama gdje je potreban neki dobar potez da izbaci protivnicke igrace sa tim zadnjim pasom je vise nego ocigledan . Mislim da bi Colo trebao kao preduslov za potpisivanje nvog ugovora trebao traziti jednog kreativnog veznjaka na ljeto.

Najmanje sto nam treba u LP je da se ofiramo kao zadnji put kada se igralo u tom takamicenju - Iako ta ekipa nista nije bila manje kvalitetna u odnosu na danasnju ,no problem i te generacije je bio nedostatak kvalitetnog kreatora igre. Mislim da bi Colo ukoliko vec insistira na ovim rotacijama ,trebao da najjaci sastav izvodi u Ligi,a da pravi rotacije u Evropskoj ligi . Liga i direktan plasman u LP apsolutni je prioritet . 8-)

Usput, svaka cast munjama i treneru Paco Jemeuz koji mislim da radi odlican posao s vrlo ogranicenim budzetom i to nije slucajnost posto je to isto radio i prose sezone s Cordobom, ima veliku buducnost kao trener . U to nema sumnje.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 12 feb 2013, 09:17

slika

Azerbejdžan :D
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 12 feb 2013, 12:19

KSIVLE je napisao/la:slika

Azerbejdžan :D
Samo nek dobro kesiraju. Znal se koliko placaju po sezoni?
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 13 feb 2013, 15:37

Ne znam prika. Pretpostavljam poprilično pošto te egzotične zemlje vole bacati lovu na promociju.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 14 feb 2013, 00:49

@južnjak

Sjećaš se da sam pisao prije koji mjesec da bi ga volio jednog dana vidjeti na klupi Intera :mrgreen:
In an interview with Sky Sport 24, Diego Simeone declares that one day he will be on the Inter bench coaching his former club.

“Sooner or later, one day, I will coach Inter,” said Simeone to Sky. “At Seville, Lazio, and at Inter, I left with positive memories as a player. This makes me believe that one day I might even coach these teams. It happened here at Aletico Madrid where I did well as a player and now I have to do well as a coach and we what fate will have for me. Coaching in the city of Milan? Yes, definitely yes…”

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 14 feb 2013, 09:41

zeljocity je napisao/la:
Samo nek dobro kesiraju. Znal se koliko placaju po sezoni?
12 mil eura ukupno, ugovor do kraja iduće sezone ;)

Očekivani sastavi za večerašnji meč EL na Calderonu ;)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

freddy25
Kontakt:

Post Postao/la freddy25 » 14 feb 2013, 17:52

a zasto Cata u prvoj opet? Miranda je puno bolji i sigurniji u obrani

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 14 feb 2013, 18:20

Ni meni nije jasno sto Cata igra sigurno je jedan od najgorih u ekipi.
Nadam se da ce veceras ekipa biti motivisana i ici na pobjedu,cini mi se da u proslih nekoliko susreta nisu bili dovoljno gladni pobjede i vidimo kakve je to rezultate donijelo.

freddy25
Kontakt:

Post Postao/la freddy25 » 14 feb 2013, 23:11

oo boze sacuvaj :o . Imati 45 minuta igraca vise a ne stvoriti nijednu stopostotnu priliku stvarno nije dobro. Nitko nije znao sto s loptom, Rodriguez se trudio i svaka mu cast, borio se ko lav na lijevoj strani, a ostalo nista. Mogli su makar bez ovog drugog gola, ovo ce bit tesko nadoknaditi u gostima.

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 14 feb 2013, 23:15

freddy25 je napisao/la:oo boze sacuvaj :o . Imati 45 minuta igraca vise a ne stvoriti nijednu stopostotnu priliku stvarno nije dobro. Nitko nije znao sto s loptom, Rodriguez se trudio i svaka mu cast, borio se ko lav na lijevoj strani, a ostalo nista. Mogli su makar bez ovog drugog gola, ovo ce bit tesko nadoknaditi u gostima.
Sta si ti gledao molim te ?

Rodriguz je imao dvije sanse(jedna prazan go sa 3 metra), Adrian fulio prazan go sa cca. 46,5 cm , Falcao precka....

Ne mozes protiv 10 igraca u 16 metara ni kreirati vise.Jednostavno ljudi nisu izasli iz kaznenog prostora sto je i logicno.Imaju dobar rezultat i igraca manje.

Sve u svemu mnogo nesrece za Patetico.Losa igra ali zasluzili su vise.Nije ovo jos gotovo !
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 15 feb 2013, 00:19

Mislim da je to bilo sve od Atletica ove sezone u EL.
Cini mi se nemoguce da nadoknade ovoliki zaostatak.
Uglavnom, sta ce im vise trofeji Evropa lige ?
Sljedece sezone LP. 8-)
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 17 feb 2013, 11:36

Očekivani sastavi za večerašnje gostovanje na Zorilli, Costa se vraća u prvih 11 :D

slika
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 17 feb 2013, 19:13

El Tigre postize svoj 60. pogodak u dresu Atletica za nepune dvije sezone 8-) .

freddy25
Kontakt:

Post Postao/la freddy25 » 17 feb 2013, 19:50

bravo Falcao, red je na pobjedu u gosima, jer je Atletico posljednji put u gostima slavio 18.11. protiv Granade. :)

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 17 feb 2013, 20:31

slika

Koliko samo ova "životinja" znači za Atleti slika
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 17 feb 2013, 20:51

Konacno pobjeda u gostima posle skoro tri mjeseca,Costa je ponovo potvrdio da je odlican igrac i postigao novi pogodak njegov 12. u sezoni.Nadam se da ce ova pobjeda podici ekipu pred bitne duele koji slijede u sva tri takmicenja.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 17 feb 2013, 22:43

Dobra večer,mi bi posudili trenera. :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.