NBA sezona 2012/13
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Titova-Juga
- Kontakt:
Re: NBA sezona 2012/13
Najbolji dok se ne vrati najbolji 
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
jak je samo ga flopiranje nisti kao licnost i igraca
Koji najbolji kad se vrati ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Rondo,Parker,Westbrook,Rose?I gomila drugih.Meni su D-Will i Rose najtalentovaniji ali imaju problema s povredama,ne shvatam što se Deron muči.Parker s druge strane ima najbolju sezonu.Pa zapravo zadnje 3 sezone je vrh.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Paul je mašinaM4kaveli je napisao/la:Ne pratim bas najbolje kosarku, ali jel jedini ja smatram da je ovaj mali Chris Paul najbolji playmayker u NBA ?
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Onaj koji to jeste.M4kaveli je napisao/la:Koji najbolji kad se vrati ?
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Titova-Juga je napisao/la:Onaj koji to jeste.M4kaveli je napisao/la:Koji najbolji kad se vrati ?
Pa de napisi posto ne znam bas na koga mislis.
Kazem ti ne pratim kosarku bas toliko da znam.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Misli na RuzuM4kaveli je napisao/la:Koji najbolji kad se vrati ?
Ma i meni je CP3 najbolji, jer igra cisto PG poziciju, znaci cijelu ekipu unosi u play, zajedno sa Rondom i Parkerom, dok Westbrook i Ruza su vise kao one man show ali eto.
- Titova-Juga
- Kontakt:
M4kaveli je napisao/la:Titova-Juga je napisao/la:Onaj koji to jeste.M4kaveli je napisao/la:Koji najbolji kad se vrati ?
Pa de napisi posto ne znam bas na koga mislis.
Kazem ti ne pratim kosarku bas toliko da znam.
Ostaje žal što se povrijedio i nije mogao dodatno napredovati. Ali znajući Rose-ovu volju za napretkom, ne sumnjam da hoće kada se vrati.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
cisto igraju pg poziciju ajde bjezi tamo,ovi ostali je igraju prljavoalemsa je napisao/la:Misli na RuzuM4kaveli je napisao/la:Koji najbolji kad se vrati ?
Ma i meni je CP3 najbolji, jer igra cisto PG poziciju, znaci cijelu ekipu unosi u play, zajedno sa Rondom i Parkerom, dok Westbrook i Ruza su vise kao one man show ali eto.
paul najbolji pg lige, to bi valjda svima trebalo biti jasno isto kao sto je james najbolji igrac na svijetu
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Iako ga ne volim jer je najveći floper u ligi, jednostavno ne vidim način kako neko trenutno može biti bolji playmaker od Paula.
Pobjeda protiv Sixersa ! Ponovno najefikasniji je bio Paul, 21 poen i 11 asistencija, Blake isto dobar. Ništa drugo, nego svaka čast Clippersima ! 
"Fiction is obliged to stick to possibilities. Truth isn't."
Pa Paul cini Clipperse barem 30% boljima ako ne i vise.Ne idu mi bas postotci
Najbolji je play lige i sa Roseom i bez njega.To je vec pokazao i dalje pokazuje.
Najbolji je play lige i sa Roseom i bez njega.To je vec pokazao i dalje pokazuje.
- dr.van nostrand
- Kontakt:

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
zato je i bio MVP a DR1 nijenate je napisao/la:Pa Paul cini Clipperse barem 30% boljima ako ne i vise.Ne idu mi bas postotci![]()
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Koje legende
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Titova-Juga
- Kontakt:
Ma pusti ih, sve sami realistidema je napisao/la:zato je i bio MVP a DR1 nijenate je napisao/la:Pa Paul cini Clipperse barem 30% boljima ako ne i vise.Ne idu mi bas postotci![]()
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
epic commercialrio_Ferdy88 je napisao/la:Koje legende
[youtube][/youtube]
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ja dakle ne volim ni Rosea, ni Paula, mislim svejedno mi je, ali treba biti realan i reći da je Paul bolji play.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.